Gość 19.04.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Moja rada - znajdź sąsiadowi tzw babę, czyli towarzyszkę życia. Może ktoś ma na eksport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Kochani: Neutralizacja sąsiada musi sie odbyć w sposób bezśladowy. Nozyce fiskarsa są ekstra, ale nie sprawią, iż delikwent zniknie. Kwas solny? Whisper, Twoja bycza kreatywność jest dziś zmęczona - po najmniejszej linii oporu Bo ja oprócz tego że jestem piękny i skromny, to jeszcze leniwy jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 19.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Martko A może tak Panowie uświadomiliby sąsiada że Ty nie jesteś sama, tylko jesteś dziewczyna jakiegoś Mafiosa albo kogoś innego równie ważnego, i ze jak on sie dowie to kto wie co zrobi, "podpalenia" już były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 19.04.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dziś panowie zaproponowali, ze może jakaś cegła przypadkiem spadnie mu na głowę Tylko jak go potem zutylizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Toż to jasne licho może człowieka porwać. Koszt budowy linii do mnie to 18000, co dla Zakłądu Energetycznej jest w tym roku kwotą nie do udźwignięcia. Nie wiem do kogo pójść. I mi źle. Ale wierzcie lub nie będę miała prąd w tym roku. I koniec Martko... wierze ze znajdziesz rozwiązanie, jesteś mocną osobowościa, wiesz czego chcesz, masz jasno sprecyzowane plany i oczekiwania. Tacy ludzi są z góry skazani na sukces. Pamiętaj że po to na naszej drodze znajdują sie przeszkody, aby nauczyć sie je omijać i wyjść z tego jeszcze mocniejszym serdecznie pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Martka trzymam kciuki za ten prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 20.04.2005 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Martka może spróbujesz w ostateczności pomieszkac trochę na "prądzie budowlanym". Nie żartuję, nam grozi podobna sytuacja i elektryk który nas podłączał twierdzi, ż ejest szansa załtwić to w ten sposób na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Martka - a skąd teraz bierzesz prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 22.04.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Martka, co z Twoim prądem? Coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Martka - a skąd teraz bierzesz prąd? Właśnie? Oby nie od sąsiada - absztyfikanta Masz faktycznie problem z takim konkurentem. Może przyjadę do Ciebie potulimy się trochę na widoku i facet zrozumie, że nie ma u Ciebie szans?... Gorzej jak rozpowie po okolicy a społeczeństwo mocno nietolerancyjne jest... Ale jakby co, to jestem do usług, chętnie się poprzytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Tak sobie teraz przeczytałam mój poprzedni post i wyszło na to, że...eee...no że naprawdę...tego. Miałam na myśli pokaz dla sąsiada, udawanie takie, jakby ktoś miał wątpliwości Mojego Bakcyla masz w dzienniku! Rosnę z dumy! A on pewnie jeszcze bardziej, bo lubi być podziwiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 22.04.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 22.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jaguś, ja mam również zdjęcie Twojego Mikołaja, ale nie chciałam umieszczać bez zgody Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Martuś, nie mam nic przeciwko temu, żeby pokazać wszystkie zdjęcia, ale nie oszukujmy się: Bakcyl jest ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 22.04.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Więc zrobię to tu: Proszę Państwaaaaa Mikolaaaaj http://foto.onet.pl/upload/43/54/_459921_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/5/25/_459923_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Martuś....dziękuję...to naprawdę bardzo miłe. Tym bardziej, że przecież w tle widać mojego Julka, więc obu złapałaś... Kochana jesteś. Nie, no ja po prostu MUSZĘ sobie kupić cyfrówkę! Są gdzieś jakieś fajne i niedrogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 22.04.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jagna, ja mam lustrzankę. Pan zgrywa mi na płyty. Jedyny mankament, to fakt, że musisz czekac az klisza się wyrobi, ale ja nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Martka - a skąd teraz bierzesz prąd? Właśnie? Oby nie od sąsiada - absztyfikanta Masz faktycznie problem z takim konkurentem. Może przyjadę do Ciebie potulimy się trochę na widoku i facet zrozumie, że nie ma u Ciebie szans?... Gorzej jak rozpowie po okolicy a społeczeństwo mocno nietolerancyjne jest... Ale jakby co, to jestem do usług, chętnie się poprzytulam :) :) Jagna, ale to może wywrzeć odwrotny skutek od zamierzonego! Dla większości facetów dwóch przytulających się facetów to coś obrzydliwego, ale dwie przytulacjące się dziewczyny to suuuper sprawa i jakaś podświadoma nadzieja na wylądowanie pomiędzy nimi Więc bym nie ryzykował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Droga Martko... Tym słupem to się tak nie przejmuj.. Ja mam taki podobny zaraz tzn. około 15 metrów za płotem więc wiesz.. ja dopiero mam sie czym przejmować.. Baardzo przypadł mi do gustu twój domek i macie fajnie, że się tak wszyscy razem spotykacie:) pzdr. Zapraszam Do mnie of course:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Martka bardzo ładny domek i tak szybko rośnie, ogromne gratulki i trzymam kciuki A teraz to podziwiam zdjęcia Jagna pies piekny Chłopcy też cudniasci Zazdroszczę Wam takich spotkań towarzyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts