Martka 23.04.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Ja się nie przejmujęsłupem, sama go prawie nie zauważam, ale hm... kto przyjedzie to pyta po co ten słup. To odpowiadam: Jaki słup? Dziewczyny - My wszyscy jesteśmy tu bardzo gościnni. Zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 23.04.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Domek super, i jak szybko przybywa, prześledziłem Twój dziennik - jestem pełen podziwu do organizacji prac.Sąsiad jak sąsiad. Lepiej mieć jednego przyjaciela niż tysiąc wrogów. Unikać i dawać do zrozumienia, że ma się jakąś pilną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Martka pieknie domek rośnie, gratulki Ogromne gratulki, trzymam kciuki Widze że pani inwestor bardzo twarda - i za to największe GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdi 24.04.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Martka, i ja dolaczam do grona bardzo mocno trzymajacych kciuki Podziwi9am Cie Kobieto, bo sama nie wiem, czy kiedykolwiek bym sie na to porwala/ Glownie ze strachu przed mieszkaniem samej Usmialam sie do lez przy czytaniu dziennika. Potem naszla mnie refleksja, czy bedzie mi tak wesolo, jak zaczne pisac wlasny Powodzenia Sasiadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 25.04.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Martka, a na jaką dachówkę w końcu się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.04.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Martka - no właśnie jaką wybrałaś dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 26.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Martka - dobrze wiem jak to jest szukać klinkieru na komin tak aby pasował do pokrycia dachu Ja miałam o tyle ułatwioną sprawę, że miałam ze sobą kawałek gontu, któru będę miała na dachu. Ale to i tak nic nie dało Ponieważ NIC nie pasowało do niego tak jak chciałam, to ostatecznie zrezygnowałam z klinkieru i ekipa domurowała mi komin ze zwykłej cegły i otynkowała go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.04.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Dziewczyny - póki co aktualna jest decyzja, że na moim dach wyląduje Rupp w kolorze miedzianym. W związku z tym, zamowienie dotyczące klinkieru na kominy jest zmienione i mam nadzieje, że na działce już mam czerwoną cegłę. Jutro spotykam sie z jeszcze jednym dachowcem, u którego cena jest 0,5 PLN niższa niż najniższa jaka ja otrzymałam. Zobaczymy jak będzie wygladała oferta za całość. Mam nadzieje, że mnie nei namowi na inny kolor, ponieważ ten klinkier już będzie wmurowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 27.04.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 MartkoMam nadzieję że pojawisz się u nas 7-go maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.04.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Martka, widzę że plany zmiany pracy jednak wypaliły. Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.04.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Martko - trzymam kciuki za tę nową pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 28.04.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Dziękuję, że trzymacie kciuki za nową robotę. Nulla - chętnie się pojawię - dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Martka trzymam kciuki za nową pracą - będzie dobrze a nawte lepiej niz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Nieśmiało przypominam o jutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.05.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Martka, a jakie masz z MS kary za jego opóźnienie? Myśmy wynegocjowali takie jak za przestój z naszej winy - 1000zł dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 07.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Nie negocjowałam kar.Spróbuję natomiast wynegocjowac z nim, że za to ze siespóxniają niech mi zrobią murek pod ogrodzenia lub jakies inne rzeczy za free. Boję sietylko, że jak to oni - wykopia wtedy dołek i kazą przyjechać betoniarce zeby zalała.Pomyślimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 07.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Nulla, o której o której u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.05.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Martko Przeczytałam "od dechy do dechy" Trzymam kciuki, podziwiam i życzę jak njamniej problemów na tej drodze życia Kurka, kiedyś będziesz mogła być z siebie bardzo dumna, ze dokonałaś tego sama. Co ja piszę, juz powinnaś być z siebie ogromnie dumna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 07.05.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Aniu, dziękuję Duma dumą. Powoli przeradza się w przerażenie. Coraz bardziej zdaję sobie sprawę z tego, ze samo "ładnie" nie wystarczy. Ale nic. Mam nadzieję, ze się nie zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Budrys więc nie miał nawet na chleb i głupol jeden zamiast powiedzieć ze potrzebuje, to chciał tylko papierosy. Fajranty czarne. Nakarmiłam głuptasa. Chłop to jednak zupełnie inny gatunek. Wiesz Martka... jak tak sobie czytam co piszesz... to z każdą literą którą ty napiszesz a ja przeczytam, to coraz bardziej Cię lubie.. widać kobieto masz serce do ludzi... zamiast jak to zwykło się na budowie opierniczać ludzi pokroju Budrysa, to ty nakarmiłaś głodnego... choć kompletnie się nie utożsamiam z ludzmi pokroju Budrysa (takimi ktorych najwięszą ambicją jest mieszanie zaprawy), to w imieniu gatunku męskiego dziękuje Ci.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts