Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Krzemyka Martki

Recommended Posts

Maksiu,

Kiedyś mój brat wyruszył z domu na pielrzymkę (taka bowiem była wersja oficjalna) i objawił się po kliku dniach bez grosza przy duszy na dworcu kolejowym w Częstochowie.

Ponieważ to mnie przypadł wątpliwy zaszczyt znalezienia go i dostarczenia rodzicom - doskonale wiem jak wyglądał głodny i pamietam jak przekopał mi samochód w poszukiwaniu "czegokolwiek".

Jakos tak jak widze takiego niezbyt mądrego stwora to serce mi mięknie.

Ciebie też nakarmię jak zejdziesz na manowce ;)

• Odpowiedzi 886
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pani od kuchni za to rozczarowała mnie strasznie..

Standard. Do tej roboty potrzeba wyobraźni a nie papierów architekta wnętrz.

Chciałam śliczną, sielską kuchnię murowaną. Projekt pokazuje murowana tylko przy kuchence, a reszta zwykła do bólu i ma szyby.

Wcale się nie zdziwiłem. Przecież oni nie są murarze tylko płyciarze paździerzowi. Przechodziłem to samo. Wnioski końcowe - nigdy więcej. Tak jak oni a nawet lepiej potrafię sam zaopatrując się w meble z IKEA lub nawet CASTORAMA.

...tylko oznajmiłam, że nie ma klimatu i że takiej nie chcę Koniec i kropka.

I tej wersji będziemy się odtąd trzymać.

Klaus,

Do tej roboty przede wszystkim potrzeba wyczucia.

Jesli kuchnia jest murowana to nie wtyka sie w nią plastiku

Jeśli jest drewniana to nie kładzie się na nią jasnego blatu z czegos ultrasztucznego tłumacząc, że blat drewniany coś zamknie.

Mozna pomyśleć i jakimś kamiennym lub pies wie jakim innym, ale nie to sztuczne drogie paskudztwo.