monka 31.03.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Pewnie że dotarłam ale jak mogłaś przerwać w takim momencie Czekam na daszy ciąg bo ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.03.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 I ja, i ja czekam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 31.03.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 mpb- dalej, dalej... A my podpisaliśmy właśnie umowę z Bankiem Kaczora D., co własnie opijamy Dziękujemy za wstawiennictwo i pozdrawiamy Kaczora D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.03.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ja doczytałam i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.04.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dziękuję za zainteresowanie naszymi budowlanymi przygodami. Zachęciliście mnie do dalszej pracy, więc już piszę co było dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.04.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 mpb- dalej, dalej... A my podpisaliśmy właśnie umowę z Bankiem Kaczora D., co własnie opijamy Dziękujemy za wstawiennictwo i pozdrawiamy Kaczora D. Whisperki, myślałam, że w sobotę wspólnie opijemy Wasz i nasz kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 mpb - jakoś nie przysnęłam jak czytałam Twój dziennik. Pisz dalej Czy już mam gratulować kredytu czy czekać do soboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.04.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Gratulować można zawsze, tym bardziej że mpb kredyt podpisała już parę dni temu. W sobotę będziemy świętować osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.04.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 spieszę uprzejmie donieść, że przed chwilką poznałam Luśkę Whispera osobiście i umówiłyśmy się na wspólne opijanie 1. kredytu, 2. rozpoczęcia sezonu budowlanego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.04.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 mpb - jakoś nie przysnęłam jak czytałam Twój dziennik. Pisz dalej Czy już mam gratulować kredytu czy czekać do soboty? W dniu dzisiejszym wpłynęła na moje konto UWAGA, UWAGA.... ( werble ) PIERWSZA TRANSZA KREDYTU... I od razu przypomniał mi się dowcip, jak to wchodzi mąż do domu i mówi: stara wygrałem w Totka, pakuj się. Żona - a co wyjeżdżamy? mąż - MY nie, tylko Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.04.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 spieszę uprzejmie donieść, że przed chwilką poznałam Luśkę Whispera osobiście i umówiłyśmy się na wspólne opijanie 1. kredytu, 2. rozpoczęcia sezonu budowlanego.. Luśka się już chwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 mbp - wklej ten link: http://www.domnahoryzoncie.pl/3/pliki/widoki/mahonia_01_render.jpg (tylko skasuj odstępy przed i po linku) to od razu powinnien pokazać się Twój domek: http://www.domnahoryzoncie.pl/3/pliki/widoki/mahonia_01_render.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.04.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Mpb, podoba mi się, że użyłaś nazwy grupa piaseczyńsko-tarczyńska (aczkolwiek uważam, że tarczyńsko-piaseczyńska brzmi lepiej) Oczywiście liczysz się z tym, że masz z tego powodu u Abromby przechlapane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 05.04.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Hej mpb, dzięki za spotkanie fajnie było spotkać się i poznać zakręconych podobie tj. na punkcie budowania ludzi. Gwoli ślisłości to pontypendziątka były dwa (jedno takie szybko biegające, więc może trudno zauwarzyć). pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 10.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Gwoli ślisłości to pontypendziątka były dwa (jedno takie szybko biegające, więc może trudno zauwarzyć). Pontypendy - oczywiście ,że zauważyłam starsze Pontypędziątko, ale tak bardzo zapatrzyłam się na Małe Pontypędziątko, że tylko o nim napisałam, przepraszam , następnym razem zacznę od starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 10.04.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Mpb, podoba mi się, że użyłaś nazwy grupa piaseczyńsko-tarczyńska (aczkolwiek uważam, że tarczyńsko-piaseczyńska brzmi lepiej) Oczywiście liczysz się z tym, że masz z tego powodu u Abromby przechlapane? Myślę, że Abromba mi wybaczy, a jeśli chodzi o to czy piaseczyńsko - tarczyńska, czytarczyńsko-piaseczyńska, to mieszkam dokładnie w takiej samej odległości od Piaseczna i odTarczyna, więc nie czuję się związana bardziej ani z jednym ani z drugim. Ale wychowałam się w Piasecznie, stąd ten sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts