agniesia 01.04.2005 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Czy mozna straszyc ludzi? Pytanie w tytule postawione tak smialo, ale tu nie chodzi o moj dzisiejszy nocny dyzur, o nie, to Redakcja nas straszy, ze forum nie bedzie dzialac, a tu taka niespodzianka, chodza sobie po forum zjawy, nie zaczepiane przez nikogo, otoz to - przez nikogo nie zaczepiana, nikt nie wypytuje, nikt nie legitymuje i nie sprawdza uprawnien, czy mam dusze i czy moge byc duchem niniejszym zawiadamiam, ze wszystko dziala, przesylam telepatyczne mysli: FORUMOWICZE ! WRACAJCIE ! FORUM DZIALA! PS prosze potraktowac tekst z przymruzeniem oka, nie moge spac i strasze PS 2 a moze to juz piatkowa choroba zwana glupawka? to w takim razie prosze aby mnie nie leczyc dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 no wrocili, wszyscy, a swoja droga to wszyscy poslusznie dali sie nabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts