PAFKA 07.01.2002 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2002 CZY KTOŚ UŻYWA PIECA BUDERUSA G124JAKIE SĄ WASZE OPINIEA MOŻE DORADZICIE MI JAKIŚ INNY SPRAWDZONY PIEC 24KW Z ZASOBNIKIEM WODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejc 08.01.2002 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 Osobiście nie kupiłbym nigdy pieca BUDERUSA. W mojej poprzedniej pracy zakupiliśmy piec BUDERUSA do CO i CWU. Psuł się regularnie ! raz w miesiącu. Serwis przyjeżdżał po tygodniu, a przez ten okres ogrzewanie nie chodziło.Prywatnie posiadam piec dwufunkcyjny VISMANNA VITOPEND 100 z zasobnikiem 80 litrów (na domek jednorodzinny wystarcza) i jestem zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_grzes 17.03.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 G124 do dobry piec ale strasznie gazożerny lepiej poszukaj kondensata ceny sa przystepne a urzadzenia o niebo bardziej ekonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts