Bart 03.10.2002 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Witam wszystkich forumowiczów!Zamierzam dołączyc do grona "szczęśliwców" budujących swoje cztery kąty. Dom ma powstać za działce siedliskowej w pobliżu lasu. Moje pytanie to: w jakiej odległości od linii lasu można postawić dom? Czy taka sama odległość dotyczy budynku mieszkalnego i budynku gospodarczego? Pozdowienia dla wszystkichBart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.10.2002 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Odleglosc reguluja przepisy dot. ochrony p.poz. w zaleznosci od klasy ogniowej budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Kolega się dowiadywał o tę odległóść - 25 m. Nie wiem jak to się ma do rzeczywistości, bo widziałem dużo bliżej wybudowane budynki, chyba że te laski nie były traktowane jako "las" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts