Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Niestety...

maksiu

Recommended Posts

Kiedyś musiało sie to stać, szkoda tylko ze tak szybko. Niestety nie daje już rady pogodzić przebywania na forum i pracy, której ostatnio jest coraz więcej. Z ogromną przykrością komunikuje że niestety musze dać sobie spokój z forum. Być może będę jeszcze podglądał co jakis czas co się na forum dzieje, ale nie będę się napewno udzielał aktywnie.

Dziękuje wszystkim za te wszystkie miłe chwile spędzone na forum i podczas spotkań na żywo.

pozdrawiam

Maksimus Odchodzący...

Maksiu

mam nadzieję, że to będzie jednak tylko urlop od forum /chyba też się wybiorę.../, a nie ... -

10 min dziennie chyba znajdziesz - daj spokój jak to tak całkiem bez forum

Maksiu :cry:

Maksiu - udzielam Ci jedynie urlopu

wypowiedzenia od Ciebie nie przyjmuję - nie, nie , nie

NO nareszcie !!! :D CZAS NAJWYŻSZY – dość mieliśmy tego skakania z radosnym uśmiechem... czasami to aż głowa mnie bolała od tych podskoków – szczególnie gdy znalazłam się z postem pod Tobą 8)

Ufff !!!! ulga to wielka dla całego forum...prawda, kochani ? :wink: :lol: 8)

nie wierzę Maksiu? to neimożliwe?

Ty, taki dobry duch tego forum? Na wszytskich spotkaniach aktywny, zbierajacy pieniadze dla Nikoli ...Musisz zostac!

nie ma takiego meisca na ziemi, gzdie by juz internet nei docierał, dasz rade!

To nie jest kwestia dostepu do internetu, ale kwestia braku czasu, nie moze byc tak abym chodzil spac o 1 czy 2 w nocy, a wstawal o 5.30, bo dlugo tak nie pociagne, a tak to wlasnie wyglada.

Napisałem: "Być może będę jeszcze podglądał co jakis czas co się na forum dzieje, ale nie będę się napewno udzielał aktywnie." co oznacze byc moze co jakis czas sie pojawie na forum, ale napewno nie bede udzial sie tak aktywnie jak do tej pory. I prosze aby nie dorabiac ideologii do mojej wypowiedzi.

pozdrawiam

m.

1 kwietnia minął - mamy nadzieję, że to był żart.

Niestety Redakcjo to nie był żart

Napisałem: "Być może będę jeszcze podglądał co jakis czas co się na forum dzieje, ale nie będę się napewno udzielał aktywnie." co oznacze byc moze co jakis czas sie pojawie na forum, ale napewno nie bede udzial sie tak aktywnie jak do tej pory.

pozdrawiam

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Maksiu, przemyśl jeszcze tę smutną dla nas decyzję, proszę

...nie będę się napewno udzielał aktywnie....

Guzik prawda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany : 10 Kwi 2005 19:18 Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

.......

Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem ze o te 30% ma wzrosnąć akcyza, a nie sam gaz, wiec roznica w cenie gazu powinna byc mniejsza niz 30%, no i tak jak napisał Tomek, to jeszcze nie jest podobno przesadzone... oby..

Tomku: czekam na wniosku z analizy

pozdrawiam

m.

...nie będę się napewno udzielał aktywnie....

Guzik prawda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany : 10 Kwi 2005 19:18 Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

.......

Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem ze o te 30% ma wzrosnąć akcyza, a nie sam gaz, wiec roznica w cenie gazu powinna byc mniejsza niz 30%, no i tak jak napisał Tomek, to jeszcze nie jest podobno przesadzone... oby..

Tomku: czekam na wniosku z analizy

pozdrawiam

m.

przepraszam Aniu.. ale nie rozumiem związku.. to co zacytowałaś to moj dzisiejszy wpis w dziale projektu.. dotyczy wątku o projekcie mojego domu...