maksiu 01.04.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Kiedyś musiało sie to stać, szkoda tylko ze tak szybko. Niestety nie daje już rady pogodzić przebywania na forum i pracy, której ostatnio jest coraz więcej. Z ogromną przykrością komunikuje że niestety musze dać sobie spokój z forum. Być może będę jeszcze podglądał co jakis czas co się na forum dzieje, ale nie będę się napewno udzielał aktywnie.Dziękuje wszystkim za te wszystkie miłe chwile spędzone na forum i podczas spotkań na żywo.pozdrawiamMaksimus Odchodzący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.04.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Do zobaczenia 2 kwietniaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Nie płacz kiedy odjadę - tramwaj. ______________________________________________Z przyczyn technicznych koniec świata chwilowo odwołany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 01.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Maksiu mam nadzieję, że to będzie jednak tylko urlop od forum /chyba też się wybiorę.../, a nie ... - 10 min dziennie chyba znajdziesz - daj spokój jak to tak całkiem bez forum Maksiu Maksiu - udzielam Ci jedynie urlopu wypowiedzenia od Ciebie nie przyjmuję - nie, nie , nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 żadne wypowiedzenia dzisiaj nie będa przyjmowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.04.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 NO nareszcie !!! CZAS NAJWYŻSZY – dość mieliśmy tego skakania z radosnym uśmiechem... czasami to aż głowa mnie bolała od tych podskoków – szczególnie gdy znalazłam się z postem pod Tobą Ufff !!!! ulga to wielka dla całego forum...prawda, kochani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 01.04.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 nie wierzę Maksiu? to neimożliwe?Ty, taki dobry duch tego forum? Na wszytskich spotkaniach aktywny, zbierajacy pieniadze dla Nikoli ...Musisz zostac!nie ma takiego meisca na ziemi, gzdie by juz internet nei docierał, dasz rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.04.2005 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Osowa: dzieki za szczerość... ale teraz naprawdę juz Ci nie będę skakał po głowieWszyscy pozostali: ja nie zartuje, napisałem tego posta całkiem poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.04.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa przepraszająca 01.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 http://ak.scr.imgfarm.com/flow/md/BXP38846.jpgMaksiu ... Ty wiesz jak jest naprawdę ... nie muszę pisać- te kwiaty niech powiedzą za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.04.2005 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 nie wierzę Maksiu? to neimożliwe? Ty, taki dobry duch tego forum? Na wszytskich spotkaniach aktywny, zbierajacy pieniadze dla Nikoli ...Musisz zostac! nie ma takiego meisca na ziemi, gzdie by juz internet nei docierał, dasz rade! To nie jest kwestia dostepu do internetu, ale kwestia braku czasu, nie moze byc tak abym chodzil spac o 1 czy 2 w nocy, a wstawal o 5.30, bo dlugo tak nie pociagne, a tak to wlasnie wyglada. Napisałem: "Być może będę jeszcze podglądał co jakis czas co się na forum dzieje, ale nie będę się napewno udzielał aktywnie." co oznacze byc moze co jakis czas sie pojawie na forum, ale napewno nie bede udzial sie tak aktywnie jak do tej pory. I prosze aby nie dorabiac ideologii do mojej wypowiedzi. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Maksiu ma nadzieję ze naszego wątku nie opuścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.04.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 1 kwietnia minął - mamy nadzieję, że to był żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2005 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 1 kwietnia minął - mamy nadzieję, że to był żart. Niestety Redakcjo to nie był żart Napisałem: "Być może będę jeszcze podglądał co jakis czas co się na forum dzieje, ale nie będę się napewno udzielał aktywnie." co oznacze byc moze co jakis czas sie pojawie na forum, ale napewno nie bede udzial sie tak aktywnie jak do tej pory. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.04.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.04.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Maksiu, przemyśl jeszcze tę smutną dla nas decyzję, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.04.2005 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Luśka & Tomek vel Komtur; jak widać czasami tu zagladam.. dziś niedziela.. jakgdyby odrobina wolnego... wiec jestem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 10.04.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 ...nie będę się napewno udzielał aktywnie.... Guzik prawda! Wysłany : 10 Kwi 2005 19:18 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- ....... Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem ze o te 30% ma wzrosnąć akcyza, a nie sam gaz, wiec roznica w cenie gazu powinna byc mniejsza niz 30%, no i tak jak napisał Tomek, to jeszcze nie jest podobno przesadzone... oby.. Tomku: czekam na wniosku z analizy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.04.2005 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 ...nie będę się napewno udzielał aktywnie.... Guzik prawda! Wysłany : 10 Kwi 2005 19:18 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- ....... Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem ze o te 30% ma wzrosnąć akcyza, a nie sam gaz, wiec roznica w cenie gazu powinna byc mniejsza niz 30%, no i tak jak napisał Tomek, to jeszcze nie jest podobno przesadzone... oby.. Tomku: czekam na wniosku z analizy pozdrawiam m. przepraszam Aniu.. ale nie rozumiem związku.. to co zacytowałaś to moj dzisiejszy wpis w dziale projektu.. dotyczy wątku o projekcie mojego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 11.04.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 maksiu! ja tak z sympatii.... każdy tutaj jest w pewnym sensie forumoholikiem Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie! Pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts