Joanna i Janusz 02.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 i już minął rok....a nam dalej Go brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 http://webowywierch.gate.pl/stara_strona/images/noc/m_cm_2.jpg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.04.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 minął rok, a Ojciec Święty Jan Paweł II siedzi u boku Ojca Swego i wyprasza o łaski dla nas wszystkich. „Ja jestem zmartwychwstaniem i życiem. Kto we Mnie wierzy, to choćby umarł, żyć będzie. Każdy, kto żyje i wierzy we Mnie, nie umrze na wieki” (J 11,25-26). przez ten rok zrozumiałem prawdziwe znaczenie tych słówdziękuje m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 minął rok, a Ojciec Święty Jan Paweł II siedzi u boku Ojca Swego i wyprasza o łaski dla nas wszystkich. „Ja jestem zmartwychwstaniem i życiem. Kto we Mnie wierzy, to choćby umarł, żyć będzie. Każdy, kto żyje i wierzy we Mnie, nie umrze na wieki” (J 11,25-26). przez ten rok zrozumiałem prawdziwe znaczenie tych słów dziękuje m. myślę , więc jestem ; myślę , więc może kiedyś zrozumiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.04.2006 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Bardzo smutny jest dzisiejszy dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Unic 02.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 BYŁEŚ , JESTEŚ I BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Już minął rok a ja ciagle pamiętam te dni jakby to było wczoraj Łzy same cisną się do oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Bardzo smutny jest dzisiejszy dzień.... Dla mnie nie był smutny a raczej wzruszający. Jeszcze dziś rano byłam w Tatrach, widziałam przystrojony krzyż na Giewoncie...to był niesamowity i zaskakujący widok...zdawało się widzieć na tych ośnieżonych szczytach Jego postać, w Majestacie gor czuło się , że On tam jest... W drodze powrotnej wypad do Ludźmierza...wzdłuż całej ul. Jana PawłaII palące się znicze, Jego pomnik przy kościele ...ciągle żywy w naszej pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Białystok....w sercu miasta pomnik Jana Pawła II przy Kościele Farnym...tysiące płomieni zapalonych zniczy....21.37 morze ludzi, cisza, skupienie, później bicie dzwonów i Barka...płynąca do Nieba... http://www.radio.bialystok.pl/img/foto/przed_katedra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Czytam dzieciom książkę pt "Jak Karolek został Papieżem" i momentami przerywam, bo mnie ściska za gardło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Polska_smierci_papieza_984949.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts