Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Papież odszedł..... - módlmy się za Niego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 250
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

minął rok, a Ojciec Święty Jan Paweł II siedzi u boku Ojca Swego i wyprasza o łaski dla nas wszystkich.

„Ja jestem zmartwychwstaniem i życiem. Kto we Mnie wierzy, to choćby umarł, żyć będzie. Każdy, kto żyje i wierzy we Mnie, nie umrze na wieki” (J 11,25-26).

przez ten rok zrozumiałem prawdziwe znaczenie tych słów

dziękuje

m.

minął rok, a Ojciec Święty Jan Paweł II siedzi u boku Ojca Swego i wyprasza o łaski dla nas wszystkich.

„Ja jestem zmartwychwstaniem i życiem. Kto we Mnie wierzy, to choćby umarł, żyć będzie. Każdy, kto żyje i wierzy we Mnie, nie umrze na wieki” (J 11,25-26).

przez ten rok zrozumiałem prawdziwe znaczenie tych słów

dziękuje

m.

myślę , więc jestem ; myślę , więc może kiedyś zrozumiem ...

Bardzo smutny jest dzisiejszy dzień....

Dla mnie nie był smutny a raczej wzruszający.

Jeszcze dziś rano byłam w Tatrach, widziałam przystrojony krzyż na Giewoncie...to był niesamowity i zaskakujący widok...zdawało się widzieć na tych ośnieżonych szczytach Jego postać, w Majestacie gor czuło się , że On tam jest...

W drodze powrotnej wypad do Ludźmierza...wzdłuż całej ul. Jana PawłaII palące się znicze, Jego pomnik przy kościele ...ciągle żywy w naszej pamięci

Białystok....w sercu miasta pomnik Jana Pawła II przy Kościele Farnym...

tysiące płomieni zapalonych zniczy....

21.37 morze ludzi, cisza, skupienie, później bicie dzwonów i Barka...płynąca do Nieba...

http://www.radio.bialystok.pl/img/foto/przed_katedra.jpg

• 11 months później...