jacekb 03.10.2002 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Czy moznaby oprzec slypek podpierajacy platew na sciance 12 cm z K-3 ? Oczywiscie pod slupek podlozylbym krawedziak aby rezlozyc sile na wieksza powierzchnie.dzieki z gory za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 03.10.2002 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 U mnie w ściankę wstawiono drewniany słupek 12x12. Na tym słupku oparto belkę. Wykonawca nie chciał opierać belki na samej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekb 04.10.2002 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 w projekcie tez mam slupek w scianie ale przeciez na laczeniu tynk zawsze bedzie pekal,a dodatkowo nie mozna zrobic nadproza (jeden ze slupkow wypada w osciezy.Czy ktos ma takie doswiadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.10.2002 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Musisz zapytać projektanta, on określi, czy ściana jest w stanie przenieść obciążenia - bez powodu by słupka nie wstawiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Ja bym nie stawiał słupka na takiej ściance, pewnie to jest działowa. Siła skupiona z takiego słupka może narozrabiać. Projektant na darmo nie wstawiał słupka w ścianke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Ja mam drewniany slupek (12x12) wstawiony w scianke i od trzech lat nic nie peka. na laczenia stosowalem siatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts