Wojtas33 01.04.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam, Jak w temacie. Będę kupował dom, który trzeba przebudować (głównie wewnątrz, dość sporo). Szukam zdolnego architekta, który może mi wykonać projekt takiej przebudowy. Nie ukrywam, że cena ma tu znaczenie..... W sumie osoba nie musi być z Poznania, chodź było by wygodniej. Z Waszych doświadczeń - ile trzeba za taki projekt zapłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 14.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam! Ja wlasnie mam przebudowe domu. Architektow wzialem ze Sremu (poprzednio robili mi inwentarke). Koszt projektu to 3500: projekt, wyciag z planu zagospodarowania, kosztorys, zlozenie do powiatu o pozwolenie. Ja tylko odebralem projekt z UP Minusem jest to ze sie nie wyrabiaja z czasem. Jak chcesz namiary dajz nac. Moj gg 12578 albo na mail muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts