deha 04.04.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 hawkmoon to kolanko chyba zlikwidujesz. Z tego co wiem (od kominiarza) to nie można na rurach spalinowych od kominka montować kolan 90st. Witam To nie jest kolano 90 stopni, tylko 2 razy 45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 04.04.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 hawkmoon to kolanko chyba zlikwidujesz. Z tego co wiem (od kominiarza) to nie można na rurach spalinowych od kominka montować kolan 90st. Dla przestrogi: Też tak myślałem , po długich poszukiwaniach shidla 45 st ( produkują ale nie ma na składach) zakupiłem ten 1 element z firmy ZEPEL ( mogę mylić pisownię) , i właśnie ten trójnik się rozkleił i popękał w już wykonanym do końca kominie !!!!!!, HORROR !!!!! Zareklamowałem , mają przyjechać na reklamacje ( aż z Czech) . Zobaczymy co dalej ? Prawdopodobnie w tych trujnikach pod kątem 45 st ,jest za duża powierzchnia wycinana w rurze pionowej do wklejenia tej rury poprzecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 04.04.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ja mam Schiedla z trójnikiem 45stopni. Trzeba tylko taki zamówić bo standardowo przywozą pod kątem 90 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts