henzo 01.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Z uwagi na nowe propozycje MF w sprawie akcyzy na olej i gaz do celówdomowych-grzewczych, niech redakcja Muratora lub ktoś z forumowiczówopracuje tekst protestu i zamieści na forum wraz z adresem e-mailowym.Osoby zainteresowane będą mogły pobrać i przesłać do MF jako społeczne niezadowolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.04.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Przy okazji walcz o 7% podatek na materiały budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret66 01.04.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 myślę, że szybciej w tym kraju można zorganizować grupowy sex niż protest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzo 01.04.2005 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 myślę, że szybciej w tym kraju można zorganizować grupowy sex niż protest Tego nie proponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.sz 01.04.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jestem za. To niewyobrażalne, że po całej kampanii w związku z ekologią zmusi się prawdopodobnie ludzi do powrotu do kopcących kominów. Taka sytuacja może zaistnieć chyba tylko w Polsce.Czy nie ma sposobu, aby zatrzymać tę przeklętą machinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jestem za. To niewyobrażalne, że po całej kampanii w związku z ekologią zmusi się prawdopodobnie ludzi do powrotu do kopcących kominów. tak, mnie tez to zaskoczylo, rzad miota sie i spojnosci w zadnych dzialaniach w zadnej kadencji nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.04.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Jestem za- czas w końcu zacząć hamować bandę darmozjadów ,którzy w ładnych słówkach próbują wbić nam do głów ,że robią dobrze mimo że wszyscy wiedzą iż to wierutne kłamstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 02.04.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 my[czytaj-chłop pańszczyźniany] musimy pracować na rządzących[czytaj na szlachtę] nie zastanawiejąc się czy starczy nam na papu, ku.....wa dosyć i chłop w końcu się buntował a szlachta miała wtedy przerąbane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.04.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 tak, tak jesteście za, bo klawiatura przed wami i to zbytnio wysiłku nie kosztuje, gdyby przyszło gdzieś przyjść i trochę pokrzyczeć i poważniej powalczyć, to jakoś dziwnie większość nie znalazła by czasu, a w wyborach i tak zagłosuje na tych samych. Sam byłem na paru różnych wiecach, manifestacjach i wiem ile osób wcześniej wyrażało chęć walki o swoje, a ile przychodziła i się wykazywała. Już lepszą inicjatywą jest podanie tutaj oficjalnych e-maile MF i zablokowanie ich skrzynek setkami listów, sprzeciwiających się proponowanym zmianom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzo 02.04.2005 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 tak, tak jesteście za, bo klawiatura przed wami i to zbytnio wysiłku nie kosztuje, gdyby przyszło gdzieś przyjść i trochę pokrzyczeć i poważniej powalczyć, to jakoś dziwnie większość nie znalazła by czasu, a w wyborach i tak zagłosuje na tych samych. Sam byłem na paru różnych wiecach, manifestacjach i wiem ile osób wcześniej wyrażało chęć walki o swoje, a ile przychodziła i się wykazywała. Już lepszą inicjatywą jest podanie tutaj oficjalnych e-maile MF i zablokowanie ich skrzynek setkami listów, sprzeciwiających się proponowanym zmianom. Właśnie o tego typu akcję mi chodziło. Niech MF odczuje opór w społeczństwie dla takich propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 02.04.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 oto adres mailowy do ministerstwa finansów a petycje każdy może wymyśleć sam [email protected] . A może przejść na prąd? My będziemy mieli ogrzewanie kominkiem z DGP i grzejniki elektryczne akumulacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.04.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_ADAS 03.04.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 tak tak elektrownia atomowa już jest w planach podobno bardzo ekologiczna ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekm22 03.04.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 tak tak elektrownia atomowa już jest w planach podobno bardzo ekologiczna ma być I na pewno bedzie tez akcyza ekologiczna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts