banzai 01.04.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam serdecznie wszystkich doświadczonych w budowaniu własnego domu . Sam jestem na etapie dopasowywania projektu do posiadanej( aczkolwiek dosyć nietypowej ) działki. Z kilku projektów na razie "leży mi " Takt 3 ( z domów w stylu) ale wymaga też ten projekt przeróbek ( zmiana kierunku wjazdu do garażu w piwnicy -związane jest to z niewielkimi rozmiarami części budowlanej działki ( 19,5 na 21 metrów ale ogrodzona z trzech stron czwarta strona przechodzi na część rekreacyjną ) . W związku z tym pytanie ( niestety nie znalazłem odpowiedzi na forum i w dostępnych dokumentach) -czy zjazd do garażu umiejscowionego w piwnicy , który siłą rzeczy na kilka metrów "wychodzi" przed dom wliczany jest w obrys budynku ? Maksymalna odległość na którą mogę odsunąć budynek od bramy - to 6 metrów ? W warunkach umiejscowienia budynku pisze się o ścianach z oknami , bez okien , okapach , balkonach etc. etc. jak to wygląda co do "konstrukcji " położonych poniżej poziomu gruntu ?pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 26.09.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam Jestem na etapie wyboru projektu, wpadł mi w oko takt 3 , czy ktoś może realizuje ten projekt..? Bardzo proszę o opinie i własne doświadczenia pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 27.09.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 nikt nie buduje taktu 3 ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy33 28.09.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam!Też jestem zainteresowany tym projektem i na stronie z projektem znajdziesz napewno pare osób które już wybudowały ten domek.Szukaj na forum biura projektów .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 28.09.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 dzięki za radę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts