Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Odliczenie od podatku!!!

romo71

Recommended Posts

Witam Wszystkich Forumowiczuow!

Jestem tu na tym forum nowicjuszem tak samo jak na swojej budowie,ktora za 2tyg.rozpoczynam.

Pytanie moje dotyczy odpisow od podatku w przyszlym roku,czy bede mogl cos odpisac,czt tez nie- tak jak to mi mowiono.Nie wiem dokladnie nawet gdzie szukac informacji na ten temat.Wiem tylko,ze jak bym mial kredyt budowlany to moglbym od niego odpisac odsetki,ale dokladnie mnie interesuje mozliwosc odpisania materialow budowlanych.

Z gory serdecznie dziekuje za informacje.

Romo71 :roll:

Witam Wszystkich Forumowiczuow! Jestem tu na tym forum nowicjuszem tak samo jak na swojej budowie,ktora za 2tyg.rozpoczynam.

Witaj romo71

Pytanie moje dotyczy odpisow od podatku w przyszlym roku, czy bede mogl cos odpisac,czt tez nie- tak jak to mi mowiono.

Dobrzt Tobie mówiono. Nie będziesz mógł nic odpisac od podatku w zakresie wydatków na budowę.

Nie wiem dokladnie nawet gdzie szukac informacji na ten temat.

Gdzie szukać? Żródeł informacji jest ogromna ilość. Tutaj na Forum takze możesz uzyskac taką informację. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki Forumowej w ciągu 3 minut masz odpowiedź.

Wiem tylko,ze jak bym mial kredyt budowlany to moglbym od niego odpisac odsetki,ale dokladnie mnie interesuje mozliwosc odpisania materialow budowlanych.

Mógłbyś odpisac odsetki lecz dopiero po zakończeniu budowy(w terminie 3 lat)

Z gory serdecznie dziekuje za informacje.

Romo71 :roll:

Proszę bardzo