Maja Wójcicka 27.02.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Tak, niektórzy nie wiedzą już ile brać pieniędzy. Moja pierwsza wycena stanu surowego wyniosła 300 tysięcy a to prawie 100% przebitki. Budowa niestety stoi czekamy na lepszą pogodę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 24.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Jakoś trafiłam na Waszą dyskusję z przed długiego czasu... Napisz proszę jak poszło z budowaniem? Ja napaliłam się jak łysy na grzebień na Amelię Arexu, ale jak czytam o bliżej nieokreślonych "kwiatkach" w projekcie Domaszczyńskich to zaczyna mnie to przerażać... I gdzie jest ten wątek poświęcony firmie AREX??? Witam Mam zamiar budowac Kinge z dwoma garazami I o co chodzi z tymi kwiatkami Jakies problemy Pozdrawiam Popatrz też w wątek poświęcony samej firmie AREX - właścicieli projektów .... większość klientów (łącznie ze mną) nie ma zbyt ciekawych wspomnień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts