SylwekW 03.04.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Odszedł TEN, którego nikt nigdy nie zastąpi. Żal, wielki żal - to tylko potrafię wyrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.04.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Spełniło się przesłanie Naszego Papieża - Wszyscy Ludzie na całym świecie pogrążyli się w modlitwie... To jest nadzieja i radośc jaka nam zostawił wraz ze swoim odejściem...[*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 03.04.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 ['] - Pokój jego duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 03.04.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 smutek i łzy, ale przecież Ojciec Święty pozostanie na zawsze w nas, w naszej pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b-obi 03.04.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Miałem szczęście- żyłem e JEGO czasie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.04.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 ON dawał nam takie Światło którego nie da się opisać i bez którego ciężko żyć, od dziś trzeba będzie dbać o to by to światełko które dostaliśmy od niego nigdy w nas nie zgasło. Dzielmy się nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 03.04.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 my od wczoraj palimy w oknie znicz odszedł nasz członek rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 03.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 ['] ['] [']Na zawsze pozostanie w naszym sercu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 03.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Do czwartku nie zdawałem sobie sprawy, jak bardzo jest mi On bliski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.04.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Papiez_szpitalu_626474.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 04.04.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 04.04.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Odszedł Pasterz, co ukochał świat, ale pozostawił nas... Niech spoczywa w pokoju... ['] ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.04.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 http://zarembski.pl/foto/albums/userpics/10001/thumb_IMG_1963%20copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.04.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 A jednak jest w związku ze śmiercią papieża tyle przykrych spraw. Boli niezrozumiale nieprzejednana postawa rosyjskiej cerkwi prawosławnej - az trudno uwierzyć, że bardziej jednoczą się w bólu z nami Żydzi i muzułmanie. Boli to niespełnione pragnienie Papieże o pielgrzymce do Rosji.Byłam wczoraj na Placu Piłsudskiego. I niektórzy ludzie warczeli na siebie. Może byli zdenerwowani tym tłumem, na który chyba sporo osób nie było przygotowanych, ale było mi tak strasznie smutno, gdy jakiej starsze panie zaczęły prawie wrzeszczeć na ludzi idących po trawnikach. A po prostu przy udzielaniu Komunii przy Grobie Nieznanego Żołnierza był taki tłok, że prawie się stamtąd nie dało wyjść. Nawet mojemu Krzyśkowi się dostało. Bo po godzinie spokoju kucnął sobie i zaczął przekładać kamyczki. Nic nie niszczył, nie biegał, nie hałasował, po prostu przekładał kamyczki z miejsca, gdzie leżały, na trawę, o jakiś metr. A ma dwa latka. I jakaś kobieta na niego nawrzeszczała, choć mówiłam że wszystko posprzątam ( i posprzątałam). Trochę się boję, że teraz jest taka typowo polska manifestacja. Pokażemy szacunek dla Papieża, a potem znowu swoje - kłótnie, pogoń za pieniądzem, politykierstwo. Żeby było jasne, to myślę też o sobie...Myślę, że największym testem dla Polaków będzie przyjęcie nowego papieża. Żeby nie robić jakiegoś bojkotu. Bo to jednak jest tak, że Kościół trwa. To nie jest tak, że kardynałowie zjechali jas sępy na zbliżające się konklawe - czy można napisać, że Jan Paweł II był sępem, gdy zjechał na konklawe po śmierci Jana Pawła I. Przy wszystkich wadach i błędach Kościoła w tym trwaniu polega jego mądrość. I jak powiedział ksiądz Czajkowski w zeszłym tygodniu - kto wie, może ten nowy papież będzie jeszcze lepszy? Ale pozostaje wierzyć, że to, co Papież zasiał wyda owoce we właściwym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasuw 04.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 (*)(*)(*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Nie potrafie nic powiedziec... ['] Ja mam bardzo podobne reakcje. Żadne słowa nie wyrażą odczuć i tego co czuję. Generalnie jak ktoś osierocony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Krzysztof Zanussi powiedział, byśmy w całym uwielbieniu dla Naszego Papieża nie zapomnieli o tym, że Kościół jest powszechny [z greckiego "katolikos"]. ABromba napisała już, o co chodzi. Odszedł wielki papież, wielki Polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.04.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 To cholernie smutne wydarzenie, odszedł człowiek, który dla prawie wszystkich był Wielkim człowiekiem, nie znajdzie się już następca który będzie mógł go zastapić za wysoka poprzeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 To cholernie smutne wydarzenie, odszedł człowiek, który dla prawie wszystkich był Wielkim człowiekiem, nie znajdzie się już następca który będzie mógł go zastapić za wysoka poprzeczka. Nie wiem, co będzie w przyszłości. Nasz Papież był na prawdę wyjątkowy, ale nie wiemy, czy w przyszłości nie będzie Papieża, który będzie większą osobowością.. Jak Polak chciałbym by nasz Papież rodak był najlepszy, ale chyba jestem za bardzo subiektywny w ocenach.. Wiem jedno: zastąpić go będzie bardzo trudno i jego następca będzie miał bardzo trudne zadanie, bo mimowolnie będzie porównywany do Jana Pawła II... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 04.04.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 mam wrazenie ze to sie zbytnia komercjalizacja momentami robi w tej TV i innych mediach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts