barni 03.04.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 witam, mam pytanko na temat rowu, na mojej działce właśnie znajduje się rów melioracyjny, zdążyłam się zorientować że należy wlozyć tam odpowiednie kręgi i wtedy zasypać natomiast nie sądziłam że będe musiała robić na to jakieś projekty, czy ktoś z was orientuję się co muszę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 04.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Jeśli jesteś w strnę Brodnicy, to mogę dać ci namiary na priv.Spytaj się w gmini, czy na tym terenie działa Spółka Wodna - jeśli jest to rów szczegółowy to oni ci to zrobią. Jeśli nie ma to szukaj Kujawsko-Pomorskiego Zarządu Melioracji i Urządzeń wodnych, ul. Targowa 13/15.Pod żadnym pozorem nie zasypuj ani nie przebudowuj nic sam - bo może cię to bardzo dużo kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts