TadekL 27.11.2006 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No to może nam jakieś zdjęcia pokażesz? Pokażę, jak je zrobię, obrobię i wrzucę - tak jak pisałem - prezet na gwiazdkę TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 27.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No nie, Tadek nie osłabiaj mnie. Na gwiazdkę??? Poprosze zdjęcia domu na jutro. I żeby rodzinka w komplecie przed domem stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawaroti 27.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Kurcze, chłopaki wasze domki już stoją. Ja czekam na pozwolenie na budowę więc jeszcze trochę. Roszam na wiosne pewnie na razie materiał na dach gromadzę. Z drewna to już nieweile brakuje. Zima myślę materiał (pustaki) na dzialke przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawaroti 27.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 a poza tym to strasznie schrzanili graficy z muratora to forum, bardzo daje po oczach ta wszechobecna biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronaldzik 27.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Serdecznie witam wszystkich.Jestem Emanuelowiczem spod Łodzi.Całkiem przypadkiem trafiłem na to forum, ale już udało mi się przeczytać dużą część postów. Mój domek:http://www.reserved-kids.pl/dzialka/dz5a.jpghttp://www.reserved-kids.pl/dzialka/dz5b.jpghttp://www.reserved-kids.pl/dzialka/dz5b.jpg Pozwolicie, że będe miał parę pytań...1) W projekcie jest 6 odpowietrzeń kanalizacji, a ile Wy uważacie że wystraczy i które to ?2)Jak wywentylować pomieszczenia na poddaszu ( nie ma tego w projekcie...) ?3) Czy komin głowny rzeczywiście musi tak wysoko wystawać ponad połać dachu ?4) Projektant walnoł dużego "babola" zapominajac o dociepleniu ścian między garażem a częścią mieszkalną. ( poprzez to ze dał tutaj ściankę 24) co o tym sądzicie ? Mając jakiekolwiek pytania do mnie proszę pisać GG : 1548485 e-mail [email protected][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 29.11.2006 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No nie, Tadek nie osłabiaj mnie. Na gwiazdkę??? Poprosze zdjęcia domu na jutro. I żeby rodzinka w komplecie przed domem stała. No dobra dobra. Na początek zapraszam do pokoju dziewczynek - nowo dodany album na naszej stronie. Zdjęć z zewnątrz nie będzie do czasu ładnej pogody, bo teraz byłaby tylko sama mgła - nawet dobrego konturu domu. Album będzie sukcesywnie uzupełniany. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 29.11.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Was i pozdrawiam. Po wielu trudach udało się dzisiaj zmontować oczyszczalnie.W poniedziałek wraca fliziarz i będzie kończył układać kafle.Potem będzie malowanie i reszta podłóg na dole.Schody mają montować około 15 grudnia.Wtedy zrobi się trochę przytulniej.W między czasie ja mam zamiar położyć drugą warstwę ocieplenia dachu(15+10 wełny). Nasz ogród wygląda troche księżycowo Przed budową oczyszczalni : http://foto.m.onet.pl/_m/c083bb9d73863b2196a223c61e0853cc,5,19,0.jpg i po budowie: http://foto.m.onet.pl/_m/ecfabce3c922ffbb1e3825e84fd09729,5,19,0.jpg Na wiosnę zajmiemy się urządzaniem ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawaroti 03.12.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 wojtekww Ile kosztowały cię wyjścia na balkony (te zaokrąglone). Mnie powiedziano że taki luksus kosztuje ok 150% więcej niż proste okno. Czyli że gra nie warta świeczki. Co Ty o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 03.12.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Łuki w drzwiach balkonowych kosztowały 420 zł za m2 +100%.Obydwa balkony kosztowały więcej niż cała reszta okien.My od początku chcieliśmy takie okna mieć ,więc nie było dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawaroti 03.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Tak, nie kwestionuję waszej decyzji bo warto. śliczne są po prostu. Ja się jeszcze zastanowię ale ze względów ekonomicznych raczej będą proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 05.12.2006 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Witam, Dyskusje dyskusjami, a gdzie zachwyty nad naszym domkiem???? Czy ktoś oprócz Wojtka i Pawarottiego tu jeszcze zagląda??? Klaus - jesteś??? Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawaroti 05.12.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Panie Tadku widze że pojawiła się kolejna partia zdjęć. Kurcze jaki ten domek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 05.12.2006 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Panie Tadku widze że pojawiła się kolejna partia zdjęć. Kurcze jaki ten domek fajny Witam, Może bez "Panowania" poproszę. Cieszę się, że nie tylko nam on się podoba. A będzie jeszcze ładniejszy jak już będzie zrobiony cokół, murki oporowe, schody, taras i podbitka, nie mówiąc już o ogrodzeniu z przodu domu i zagospodarowanym ogrodzie. Ech, Szkoda, że to wszystko aż tyle kosztuje Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.12.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Po prostu, najładniejsza Emanuela II jaką widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 05.12.2006 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Po prostu, najładniejsza Emanuela II jaką widziałem. Dobre sobie, bo innej też jeszccze nie widziałem w takim stanie jak nasza I co??? Przyjeżdżacie??? TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.12.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ooooczywiście. Będziemy około 16. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 05.12.2006 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ooooczywiście. Będziemy około 16. Może być? W sobotę??? OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.12.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Tak, zapomniałem dodać, że w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 05.12.2006 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Tak, zapomniałem dodać, że w sobotę. OK Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 06.12.2006 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 W albumie kolejne zdjęcia - tym razem naszej sypialni.OKPozdrawiam wszystkichTadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts