idkam 03.04.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Witam, proszę o informacje ile płaciliście za położenie instalacji od skrzynki z licznikiem (granica działki) do budynku?Długość po kablu 22 m. Materiały + robocizna Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 03.04.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 kabel kosztuje 14zl za metr (5x10mmkw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 03.04.2005 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Thalex 308 pln. Kabel to chyba nie wszystko ??? Fachowiec wyliczył mi 1400 PLN + robocizna M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 03.04.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Ja płaciłem za robociznę i formalności w ZE 900zł, a caly materiał kupowałem ja więc wyszło mi jeszcze drożejCo prawda jestem z branży elektro ale w ZE nie mam żadnych układów a w dodatku nie miałem czasu więc zleciłem to elektrykowi z ZE.W tej chwili nie przypominam sobie jakie dokładnie formalności załatwiał mi ten elektryk.Fachowiec napewno wliczył materiały takie skrzynki bezpieczniki itp, faktury za materiał dostaniesz raczej na Twoje nazwisko więc możesz sprawdzić ceny.Poczekajmy, może ktoś jeszcze napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts