Wstep Bronislaw 03.10.2002 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Temat walkowany od wiekow ale wyszukiwanie po forum dalo dosyc malo rezultatow.Po dwutygodniwym tourne po sklepach i sklepikach mam nast. wybrancow ktorzy komplet okien oferuja mi w zblizonych cenach (od najnizszych cen):-stamir-majewski-vidok-adpol-ferno-dziadekWyroby "salonowe" wygladaja w sposob zblizony. Niestety zadna z firm nawet po pierwszym kontakcie nie jest idealna - do kazdej z firm mozna sie jakos przyczepic.Czy ktos z forumowiczów mógłby podzielić sie wiadomościami/doświadczeniami na temat w/w firm?Dzieki,Bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 04.10.2002 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Zamówiełem okna Ortis, prezentują się całkiem nieźle, ale jak na razie opóźniają dostawę już dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2002 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 W moim przypadku najlepszą ofertę dostałam od Ferno. Okna podobaja mi się i jak na razie od znajomych słyszałam o nich dobre zdanie. Tak więc chyba przy nich zostanę...chyba że do wiosny ktos inny sposród preferowanych przeze mnie będzie miał jakąs super ofertę. Wtedy się zastanowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy 04.10.2002 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 -firma Goran z Lublina, mają trochę sklepów po kraju, dobry profil niemiecki "gelan". okna wyglądają naprawdę estetycznie i solidnie.długa gwarancja i parę lat firma jest na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wstep Bronislaw 04.10.2002 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 No tak... nie napisałem dokładnie: maja byc to okna drewniane, na 90% sosnowe (tylko adpol zniechecał do klejonki sosnowej swojej produkcji Okna bede kupował w Gdańsku tak ze firmy z Lublina tez odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 04.10.2002 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Witam. Ferno soft-line w meranti moge śmiało polecić. Na razie jestem zadowolony. Przy zamawianiu także nie było problemów, wyrobili się dokładnie w terminie, mimo,iz wszystkie były nietypowych rozmiarów. Upust dostałem też w porządku, więc w rezultacie byłem mile zaskoczony, bo cena moich nietypowych okien w soft-line okazała się niższa niz oferowana przez innych producentów bez soft-line. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 04.10.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Nie bierz Majewskiego. Firma ma kłopoty finansowo-prawne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts