rrmi 03.04.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 witam wszystkich , jestem tu nowa .od dluzszego wlasciwie od dlugiego czasu obserwuje was , ciesze sie z sukcesow , martwie porazkami , (zapadniety dach osowej). za jakis czas zaczne sie rozgladac za dzialka w nieporecie. szukam dzialki pod budowe domu z biznesem nieuciazliwym , chce kupic cos przy drodze 633, tj jana kazimierza. powiedzcie mi prosze , jesli ktos wie , czy jezeli biznes o jakim mysle , jest juz przy tej drodze to czy ja tez dostane pozwolenie na taka sama dzialanosc , jakie sa zasady "przydzialu" pozwolen na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej w miejscu zamieszkania?szukam przy drodze , bo tak czy inaczej nie chce jakkolwiek przeszkadzac sasiadom, no i chce byc widoczna z drogi . znacie tez moze jakies fajne dzialki w tej okolicy?podpowiedzcie cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thaurus 12.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Generalnie specjalnych pozwoleń nie ma, no chyba, że ma to być działalność koncesjonowana, albo na którą wymagane jest zezwolenie. W planie miejscowym musi być informacja, że dopuszcza się np. wykonywanie nieuciążliwych usług. Jak nie ma planu to musisz zgłosić się do gminy o wydanie warunków zabudowy terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 witam wszystkich , jestem tu nowa .od dluzszego wlasciwie od dlugiego czasu obserwuje was , ciesze sie z sukcesow , martwie porazkami , (zapadniety dach osowej). Witaj Zapadnietym dachem Osowy nie masz się co martwić. Osowa po prostu z nas sobie zakpiła. za jakis czas zaczne sie rozgladac za dzialka w nieporecie. szukam dzialki pod budowe domu z biznesem nieuciazliwym , chce kupic cos przy drodze 633, tj jana kazimierza. powiedzcie mi prosze , jesli ktos wie , czy jezeli biznes o jakim mysle , jest juz przy tej drodze to czy ja tez dostane pozwolenie na taka sama dzialanosc , jakie sa zasady "przydzialu" pozwolen na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej w miejscu zamieszkania?szukam przy drodze , bo tak czy inaczej nie chce jakkolwiek przeszkadzac sasiadom, no i chce byc widoczna z drogi . znacie tez moze jakies fajne dzialki w tej okolicy?podpowiedzcie cos. Tak jak napisał Thaurus. Nie musisz mieć pozwolenia na działalność niekoncensjonowaną. Gdybyś napisała jakiego rodzaju mają to być usługi wówczas można byłoby więcej napisać na ten temat. (wymogi BHP, Sanepid itd) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts