Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum w Dniu Pogrzebu

Recommended Posts

niestety Jareko ma racje

Niestety jareko ma rację dla Ciebie i jeszcze dla innych, ale nie dla wszystkich

Jakoś tak dziwnie myślisz, dj w klubie nie będzie miał takiej sytuacji, gdyż nikt w żałobie, kto będzie chciał uszanować zmarłego po prostu tam się nie znajdzie.

Po pierwsze nie zrozumiales: otoz pisalam o dj lub prezenterze ktoremu zmarl ktos z rodziny, i niestety musi byc w pracy, bo czasy sa jakie sa i nikt w np radiu nie dostanie miesiaca platnego urlopu zeby mogl miec zalobe.

Po drugie Jareko ma racje - nie zrozumiales zadnego z jego slow.

Ma racje w kwestii narzucania Twojego zdania innym, to co uwazasz za sluszne to inni mussza tak postepowac. Jareko pisal o tolerancji, wobec wszystkich, takze wobec postaw z ktorymi sie nie zgadzamy, ale reprezentuja inny swiatopoglad.

Piszesz o poszanowaniu Twoich wartosci, Twojego sposobui przezywania zaloby, domagajac sie postepowania w sposob jaki Ty uznales za sluszny. Jednoczesnie zapominasz o prawach innych, o prawie innego czlowieka do przezywania lub nie czegokolwiek.

Piszesz o poszanowaniu Twoich praw, ale nie szanujesz praw innych.

Jak dla mnie EOT

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nic dodac nic ujac Wowka

stad tez koncze te polemike gdyz jakby nie na miejscu jest choc po czesci tematu dotyczy

Mam nadzieje ze czesc z mych pogladow znalazla u innych zrozumienie

Mimo ze TV juz jakby normalne, jakby nic sie nie stalo - jakos ciagle mi smutno i wkurza mnie wewnetrznie to ze tak szybko media z zaloby przeszly do codziennosci. Z racji swego zalu nie bede rzadal zamkniecia stacji

No widzisz - "którzy tego chcą"...

Może są też tacy, którzy chcą być dobrze poinformowani, skorzystać z możliwości wyboru i oglądać na forum banery reklamowe?

"a od nas zależy"... A jak komuś "nie zależy", bo np. inaczej pojmuje żałobę? A poza tym np. muzyka pomaga mu w wydajnej pracy?

Fidelis

Powtórzę się jeszcze raz, bo Mnie nie zrozumiałeś

"Czytaj uważnie Ja pisałem tylko o reklamie na forum ,a dokładniej chodziło Mi o to by na stronach Pamięci Papieża... nie było reklam."
Na innych mogą być, ale nie na tej!!!.

Nie wkładaj Mi w usta słów, których nie napisałem.

Powtórzę się jeszcze raz, bo Mnie nie zrozumiałeś

"Czytaj uważnie Ja pisałem tylko o reklamie na forum ,a dokładniej chodziło Mi o to by na stronach Pamięci Papieża... nie było reklam."
Na innych mogą być, ale nie na tej!!!.

Nie wkładaj Mi w usta słów, których nie napisałem.

Powiem tak.

Odnoszę wrażenie, jakbym wdawał się w polemikę z pewnym byłym polskim prezydentem. Przy całym szacunku dla urzędu...

Pozostaje mieć nadzieję, że to tylko wrażenie.

W dyskusji z Tobą - w tym temacie - ten post jest moim ostatnim.

Niemniej polecam Twojej uwadze artukuł, do którego skrót zamieściłem poniżej.

http://respublica.onet.pl/1073842,artykul.html

Miłej i EFEKTYWNEJ lektury.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...