mieczotronix 04.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 no to pewnie "dom nadmuchiwany - dla kompletnych betonów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Bruzdownica do wycinania pomieszczeń mieszkalnych w domu - monolicie Nalpierw robim szalunki, potem całość lejem jak fundament, później dłubiem bruzdownicą drzwi, okna i pokoje, z tego co wydłubiem robimy podjazd i ogrodzenie. Z szalunków mamy od razu siding. Przykrywamy dach, i gotowe trafiłam? BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.04.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 No ale gdzie tu rewolucja i nowość? A Petra jak jest zbudowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 No ale gdzie tu rewolucja i nowość? A Petra jak jest zbudowana? A ciekawe przez ile ją budowali? Na standard Muratora pewnie by się nie załapali nijak. A gdyby mieli cudowne narzędzie, Petra by była w każdej górce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 04.04.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 I pewnie kosztowało więcej niż 150,- zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 05.04.2005 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Jak chcesz Leon to spróbuje poszukać zbytu na Twój produkt na moim terenie. Co prawda $ nie najlepiej teraz stoi, ale jeżeli to faktycznie rewelacja to nadrobimy ilością. A rynek tutaj potężny, więc szykuje sie spory zbyt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 05.04.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Kolejny świetny post leona. Leon z rana jak smietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pereł 05.04.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 a ja wiem co to jest.Mianowicie jest to wielofunkcyjna betoniarka z przyczłapą do bulbulatora trzeciej generacji z funkcją przesunięcia czasoprzestrzeni o miedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 a ja wiem co to jest. Mianowicie jest to wielofunkcyjna betoniarka z przyczłapą do bulbulatora trzeciej generacji z funkcją przesunięcia czasoprzestrzeni o miedzę. Z glugluterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pereł 05.04.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 o niedobry ! Podlądałeś LEONA w pracowni!!!!!To pewnie ty podwędziłeś mu zaczarowany ołówek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Myślę,że to jest zautomatyzowany,uniwersalny otwieracz do piwa,reagujący na głos z funkcją chłodzenia i podajnikiem.Nie wymagający użycia rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżony 05.04.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 To napewno specjalny gatunek piwa w plastrach dla budowlańców. Nakleja się na plecach pod kufajką nikt nic nie widzi a tu robolek sobie piwko pociaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel237 05.04.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 ostatnio leon miał problem z gruzem ceglanym więc pewnie wynalazł urządzenie które go przerobi na opał albo na inne CUDO, może nawet na porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 05.04.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Leon jak coś to będę twoim największym dystrybutorem w centralnej Polsce zrobimy dobrą kasę i będziemy z Bachamów śledzić poczynania forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 06.04.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 No przez Was nie mogę pracować tylko cały czas kombinuję co też On mógł odkryć... I chyba wiem - będzie to urządzenie do prania brudnej kasy na dużą skalę: BETONIARKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 uwazajcie , bo jeszcze zgadniecie... a tak powaznie moze jakis prawnik by cos podpowiedzieal, jak wyciagnac z tego kase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 uwazajcie , bo jeszcze zgadniecie... a tak powaznie moze jakis prawnik by cos podpowiedzieal, jak wyciagnac z tego kase? Z tej betoniarki do prania? Na pewno jak nie pracuje i jak zleceniodawca nie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 06.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Nabijacie się z Leona a on naprawdę w końcu coś wynajdzie i będzie obserwował nasze zmagania z Bahamów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 06.04.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Witam,Przeciez juz ktos Ci odpowiedzial co masz zrobic,zapoznaj sie z prawem patentowym z tego co wiem oplacenie praw jest na jakis czas a natomiast konsekwnecje zlamania sa dosyc nieciekawe szczegolnie teraz jak jestemy w UNII... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 06.04.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 mam dylemat wynalazlem ostatnio narzedzie ktore zrewolucjonizuje budowlanke ... Komu to narzędzie byłoby detykowane, inwestorowi czy wykonawcy? Może bym opowiedział o tym mojemu wykonawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts