bialy 04.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Forumowicze czy komuś te firmy coś mówią? a może u kogos robioły obudowę, montaż i rozprowadzenie.PozdrawiamBialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 04.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Tez jestesmy na etapie szukania wykonawcy do zrobienia kominka. Ale kolezanka, u ktorej firma Kozlowski robila obudowe i montaz kominka, bardzo mnie przed ta firma odradzala. Nie wiem czy o ta sama firme chodzi, ale ona brala firme Kozlowski z Konstancina. Byli bardzo nieterminowi i strasznie sie z nimi uzerala Osobiscie nie mialam z nimi do czynienia, ale po wysluchiwaniu jej narzekan, na pewno nie bede brala tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialy 05.04.2005 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Dzięki bardzo za informację. Na 100% jest to ta sama firma ponieważ posiadają sklepy w Legionowie, w Al. Jerozolimskich i w Konstancinie. Właściciel zrobił na nas dobre pierwsze wrażenie ale ostatnio nasz znojomy nie chciał powiedzieć o co chodziło ale nie miał dobrych wspomnień.Mam nadzieję że wiecej osób odezwie się na temat tych firmPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOT_R 05.04.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Niestety również nie kojarzę nazwy , ale jeżeli firma Piotrowski ,ma lokalizacje na Modlińskiej, to jest to firma ,która u mnie budowała kominek i zrobili to bardzo sprawnie.Niestety nie jest on jeszcze skończony ( czekamy na kamień ułożenie płytek) , ale 1-wszy etap tzn.montaż wkładu,i obudowy odbyło się bardzo sprawnie i terminowo. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialy 05.04.2005 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Piotrku podejrzewam że jest to ta sama firma. Mieszczą się na Modlinskiej przy komisie samochodowym. rozumiem że jesteś zadawolony. Nie masz przypadkiem znajomej osoby, która kożystała z ich usług?Pozdrawiam i jak to mówi mój szef: "i czekam na więcej"Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 05.04.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Zwróćcie uwagę na firmę ze strony http://www.kominki.netSiedzibę mają w Białej Podlaskiej, a filię w Warszawie na Marsa. U mnie zrobili kominek przed paroma dniami. Powiem tylko tyle: żadko zdaża się spotkać ludzi o takiej kulturze organizacyjnej, kulturze pracy i osobistej. Wszystko terminowo i bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Troche było bujanki przy uzgadnianiu umowy. Zaleta to, że projekt ogląda się w komputerze i na bieżąco wprowadza modyfikacje, więc efekt widać natychmiast.I jeszcze jedno wszystko robią sami, tzn obróbka drewna, betonu piakowca i marmuru. Kominek przyjeżdża wcześniej dopasowany, więc montaż trwa dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koko 23.05.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Odświażam wątek, bo jestem tuż przed podpisaniem zlecenia na instalację wkładu Spartherm i właśnie miał to być Kozłowski, ale jak widać wyżej opinii nie ma najlepszej. Czy jest na Forum ktoś kto zlecił instalację firmie Kozłowski-Kominki i jest zadowolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 10.12.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Podciągam do góry, bo też jestem ciekawy opinii na temat tych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koko 20.12.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Zaryzykowałem i zrobiłem u Kozłowskiego. Było drogo, ale terminowo i profesjonalnie. Pali się, aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcit 28.09.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 stara opinia ale dzisiaj aktualna. wlasnie odkrylem po latch ze kominek instalowany przez forme JKozlowski kominki z pod warszawy wykonali go ze slabych materialow. po kilku latach trzeba wymoeniac elementy ktore sa w srodku a laczy sie to z czesciowa rozbiorka kominka. nie musze miwic ze wyglada to prawie jak budowanie od nowa i kosztuje bardzo duzo.jak zglosilem sie do nich to mialem kilkakrotnie umawiane spotkania ktore nie byly odwolywane ale wlasciciel nie przyjezdzal. pan Kozlowski nie jest godnym polecenia wykonawca. Uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts