Gość 04.04.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 jaka marka najlepsza- mam na mysli ktory klinkier dobry za rozsadna cene? znaczy sie jak najtanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 04.04.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Strasznie lubię Twoje posty leon. Bez nich życie byłoby smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 04.04.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 według mnie najtaniej to samemu ulepić i wypalić w kuchence mikrofalowej (koniecznie z grillem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 no madzalewscy czytalem gdzies ze lepisz dom ze zlomu i odpadowale ja pytam gdzie najlepiej kupic prawdziwy klinkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.04.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Najtaniej pewnie u producenta.No i pewnie uda się bez vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 04.04.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 ale coś tam zlepiłem, a Ty ? ->tylko głupie pytania zadajesz (i to nie tylko moje zdanie), przejechałbyś się po okolicznych hurtowniach i popytał gdzie mają najtańszy, skąd ludzie mogą wiedzieć gdzie u Ciebie jest najtańszy ?, Ja wiem gdzie jest tani u mnie i co będziesz go trasportowała 300km dla paru złotych. Zadajesz naprawde głupie pytania i to ciągle. Co do budowania z odpadów, to głupot nie powielaj, wejdz w mój dziennik i będziesz wiedział z czego buduję, co o mam przypomnieć Twoje posty z czego chciałeś budować ?. To forumowicze pupą do góry zaczną się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 nie obrazaj sie mdzalewskisam zaczales wiec sie odkulemnie pytam gdzie kupic w sensie skleputylko raczej producenta, marki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 04.04.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 nie obrazaj sie mdzalewski sam zaczales wiec sie odkulem nie pytam gdzie kupic w sensie sklepu tylko raczej producenta, marki itd no co Ty na Ciebie, nie należe do tych obrażalskich trzymaj się, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 04.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 pytanie w hurtowniach jaki klinkier jest lepszy nie jest dobrym pomysłem. ale Leon chce taki znaczy sie jak najtanszy po drugie uważam iż każdy klinkier jest dobry, bo chyba taka specyfikacja tego materiału, ja kupowałem w dobrych cenach Jopka i jest O.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 04.04.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Jopek Bytom Jok byś był Ślonzokiem, to byś wiedzioł i nie kupował innego niż Jopek. Ehhh. To tak w kontekście słów Naszego Papieża, które wymówił niedaleko Bytomia w 1999 roku ("Ja bym z takim Papieżem nie wytrzymoł...") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 JAK TO GDZIE KUPIC ...OD ŻYDA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 23.04.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 podarujcie sobie Jopka proponuję leon abyś odwiedził centrum klinkieru na ul. debowej w Katowicach , mają tam niezły wypas i chyba ceny nie najgorze poza tym pytanie z mojego (tym razem egoistycznego puntu widzenia ) dobre, też lada dzień będę szukał klinkieru o obudowania kominów, a potrzebuję takiego aby w tej samej lini i kolorystyce były płytki i parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 23.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Leon tobie albo w domu sie nie układa albo masz psyche skrzywioną że tyle postów piszesz o byle czym pare postów jeszcze mam dla ciebie z kórej strony wejście do domu komin u góry na środku czy z boku rynny z prawej do lewej czy odwrotnie piasek jaka ziarnistość itp.na pewno jeszcze masz kilka mądrych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 23.04.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 jaka marka najlepsza- mam na mysli ktory klinkier dobry za rozsadna cene? znaczy sie jak najtanszy najlepiej i najtaniej kupić u producenta czyli w cegielni można kupić czasem oszołamiająco tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Lełon jak tam po targach w katowicach ??...nic nie gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts