fizyk 13.03.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Nefer napisał: fizyk napisał: Może ktoś jest emerytowanym, lub czynnym sportowcem? Ja trenowałem prawie 10 lat judo i bardzo mile wspominam ten czas. Może ktoś jeszcze ? To tak jak mój mąż - jedziemy do Paryża w maju na zawody oldbojów w judo. Wybierasz się ? No i oczywiście turniej cetniewski w lipcu ( nasze dzieci też trenują ale rekreacyjnie) Mój mąż jest rocznik 68 i trenował na UW w W-wie. Pozdrawiam cieplutko Hej Nefer Ja jestem rocznik 75 (niektórzy moi koledzy z maty jeszcze walczą). Na oldboya jestem za młody. Na zawodnika za stary. Ale chę wrócić rekreacyjnie . Trenowałem w WKS Lublinianka i MKS Lublin Ach te OSM, OTK i MP. Albo jeszcze dawniej liga młodzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 14.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Do Grzesiek13 No niestety to legioniści dokopali nam Chyba gorzej być nie mogło!!Pozostaje wiara, że w Łęcznej bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 fizyk napisał: Nefer napisał: fizyk napisał: Może ktoś jest emerytowanym, lub czynnym sportowcem? Ja trenowałem prawie 10 lat judo i bardzo mile wspominam ten czas. Może ktoś jeszcze ? To tak jak mój mąż - jedziemy do Paryża w maju na zawody oldbojów w judo. Wybierasz się ? No i oczywiście turniej cetniewski w lipcu ( nasze dzieci też trenują ale rekreacyjnie) Mój mąż jest rocznik 68 i trenował na UW w W-wie. Pozdrawiam cieplutko Hej Nefer Ja jestem rocznik 75 (niektórzy moi koledzy z maty jeszcze walczą). Na oldboya jestem za młody. Na zawodnika za stary. Ale chę wrócić rekreacyjnie . Trenowałem w WKS Lublinianka i MKS Lublin Ach te OSM, OTK i MP. Albo jeszcze dawniej liga młodzików Zawsze możesz wpaść na Uniwerek w W-wie się poprzewracać mój małżon się przewraca 2 x w tygodniu - cóż - to przyzwyczajenie... Oj nasłuchałam się o tym imprezkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ziemia2 napisał: Do Grzesiek13 No niestety to legioniści dokopali nam Chyba gorzej być nie mogło!!Pozostaje wiara, że w Łęcznej bedzie lepiej Oby Wam sie udało. Jak traficie na Cracowię, to im też dokopcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Nefer napisał: fizyk napisał: Nefer napisał: fizyk napisał: Może ktoś jest emerytowanym, lub czynnym sportowcem? Ja trenowałem prawie 10 lat judo i bardzo mile wspominam ten czas. Może ktoś jeszcze ? To tak jak mój mąż - jedziemy do Paryża w maju na zawody oldbojów w judo. Wybierasz się ? No i oczywiście turniej cetniewski w lipcu ( nasze dzieci też trenują ale rekreacyjnie) Mój mąż jest rocznik 68 i trenował na UW w W-wie. Pozdrawiam cieplutko Hej Nefer Ja jestem rocznik 75 (niektórzy moi koledzy z maty jeszcze walczą). Na oldboya jestem za młody. Na zawodnika za stary. Ale chę wrócić rekreacyjnie . Trenowałem w WKS Lublinianka i MKS Lublin Ach te OSM, OTK i MP. Albo jeszcze dawniej liga młodzików Zawsze możesz wpaść na Uniwerek w W-wie się poprzewracać mój małżon się przewraca 2 x w tygodniu - cóż - to przyzwyczajenie... Oj nasłuchałam się o tym imprezkach :) Łoj, ale jestem stary...ja ćwiczyłem judo w gdański GKS-ie z ówczesnym mistrzem...ale sobie odpuściłem po walce w której przeciwnik mnie rzucił...i zapomniał puścić. Choć nie ukrywam, że poszalałbym sobie troszkę na macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.03.2006 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Grzesiek13 napisał: ziemia2 napisał: Do Grzesiek13 No niestety to legioniści dokopali nam Chyba gorzej być nie mogło!!Pozostaje wiara, że w Łęcznej bedzie lepiej Oby Wam sie udało. Jak traficie na Cracowię, to im też dokopcie. Przykro mi chłopaki, ale w mam nadzieję, że Łęcznej będzie lepiej - ale dla Łęcznej . Już teraz się mówi, że Lublina to takie miasteczko w okolicach Łęcznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.03.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nefer napisał: Zawsze możesz wpaść na Uniwerek w W-wie się poprzewracać mój małżon się przewraca 2 x w tygodniu - cóż - to przyzwyczajenie... Oj nasłuchałam się o tym imprezkach :) Dzięki za zaproszenie. Dla mnie trochę za daleko. Ale mam nadzieję, że w AZS w Lublinie mi się uda poszarpać. Kolega z maty prowadzi sekcje (jak się nie dawno dowiedzizłałem). Widzę, że jest nas tu sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 05.04.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, Piłkarze, judocy i ja .... koszykarka emerytowana ale jeszcze nie za stara na bieganie za piłką ) Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 24.04.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja trenuje codziennie z moja kobitka "zapasy" jak co, a jak mam wolny weekend to razem z kolegami trenujemy picie piwa i wszelkiego alkoholu- I liga... jak ktos ma ochote na "mecz" to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts