lola 04.10.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 WITAM WSZYSTKICH. MOJE IMIĘ TO GOSIA, LAT 26, ZNAK ZODIAKU PANNA, KSIEGOWA, JEDEN MĄŻ (KUCHARZ), JEDNO DZIECIĄTKO (JAKUB - 3 LATKA). NA CZAS BUDOWY DZIECI WIĘCEJ NIE PLANUJEMY!!!!MIESZKAMY NA UROCZEJ WSI POD GDAŃSKIEM. BUDOWĘ ROZPOCZNIEMY ZA PŁOTEM. DWA POWODY DLA KTÓRYCH BĘDZIEMY SIE BUDOWAĆ:(NIE BĘDĘ TU PISAĆ O CELU W ŻYCIU I OKOLICZNOSCIACH)1. COS TREZBA ZROBIĆ Z WOLNYM CZASE2 MOŻNA SIĘ "SEKSIĆ" KIEDY SIE CHCE I GDZIE SIE CHCE, BEZ TESCIOWEJ ZA ŚCINĄ.HOBBY: RADIO CB I TANIEC, TAKI SZALONY NA POGRANICZU TRANSU.TA BUDOWA DOMU, TO BYŁA CIĘŻKA DECYZJA, ALE CO TAM - RAZ SIĘ ŻYJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 04.10.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Witaj Gosia. Z tymi kolejnymi dziećmi to wcale nie jest taka oczywista sprawa. Czasami może to byc niezły MOTYWATOR do przyspieszania prac na budowie (u mnie tak było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 04.10.2002 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 TO ZALEŻY. MÓJ MĄŻ JEST KUCHARZEM NA MORZU I WIĘKSZA CZĘŚĆ ROKU GO NIE MA. A JA CAŁĄ CIĄŻĘ PRZELEŻAŁAM NA ODDZIALE PATOLOGII NA PODTRZYMANIU. I TU NIE CHODZI TYLKO O FINANSE, ALE O TO ŻE KTO BY KONTROLOWAŁ BUDOWLAŃCÓW?nO ALE JAK TO SIĘ MÓWI, "NIGDY NIE MÓW NIGDY".NO I FAJNIE, ŻE KTOŚ SIE W KOŃCU DO MNIE ODEZWAŁ! DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 04.10.2002 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 On 2002-10-04 11:07, lola wrote: 2 MOŻNA SIĘ "SEKSIĆ" KIEDY SIE CHCE I GDZIE SIE CHCE, BEZ TESCIOWEJ ZA ŚCINĄ. Witaj Lola, Jak to jest z tym puktem 2 jak malzonek w morzu? No tak a tesciowa przeszkadza, wszystko jasne. Nie no oczywiscie zartuje. Pozdrawiam Cie i powodzenia w budowie. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 04.10.2002 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 ale jak wraca to nadrabiamy i to ze zdwojoną mocą. no i wtedy przydałoby się więcej luzu. A tak zostają tylko nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 04.10.2002 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 ale jak wraca to nadrabiamy i to ze zdwojoną mocą. no i wtedy przydałoby się więcej luzu. A tak zostają tylko nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carmela 06.10.2002 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2002 Chce rowniez przylaczyc sie do nowych uczestnikow forum.Jestem na etapie szukania kawalka ziemi na swoj przyszly dom.Mam nadzieje,ze bede czestym gosciem na forum.Jestem z Warszawy i pozdrawiam wszystkich Forumowiczow.Carmela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carmela 06.10.2002 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2002 Lola,masz wybitnie poważne motywacje do budowy ,szczegolnie ten drugi powód jest przekonywujący.Ale mamy wspólne warunki życiowe-tesciów na glowie.Wlaściwie to ja mam pod nogami.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.10.2002 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2002 Jak pod nogami to i pod łóżkiem, współczuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 07.10.2002 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 sprostowanie: ja mam rodziców. to mój mąż ma teściów. Ale na jedno wychodzi. Fajnie, że jest ktoś nowy, tak jak ja, bo odnoszę wrażenie , ze "starzy forumowicze" dyskutują tylko ze sobą. Jakieś klany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 07.10.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Żadne klany! A Ty też już jesteś "stary forumowicz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 07.10.2002 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 o!! dziękuję za awans!!! I prosze nie obrażać się "starzy forumowicze" na słowo KLAN, ale tak już jest w życiu, że młodsi starzem muszą się troszeczkę wgryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.10.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Eeeee tam! Zaraz wgryzać. Wystarczy napisac coś mądrego w odpwiedzi na cudzy problem, albo zgłosić własny i masz prawdziwe wejście smoka! Wgryzanie źle się kojarzy Cieszymy się że jesteś z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.10.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Aha, moja małżonka też ma na imię Małgosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 07.10.2002 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 NO TO ŚWIETNIE TRAFIŁEŚ, BO mAŁGOSIE SĄ COOL!A TAK SWOJĄ DROGĄ TO MYŚLAŁAM, ŻE TO TY JESTEŚ KOBIETĄ. CHYBA ZMYLIŁA MNIE TWOJA NAZWA UŻYTKOWNIKA. WIELKIE POZDROWIENIA. JAK ROBICIE TE FAJNE BUŹKI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 07.10.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Witam!tak tu u was fajnie. Też jestem nowa. proponuję w tym miejscu zrobić klub Niezklonowanych tzn. Niezklanowanych Forumowiczów. Nicky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.10.2002 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 lola - sprawdź link FAQ w prawym górnym rogu - znajdziesz co nieco o buźkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.10.2002 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Moja 3-letnia córka ma też Małgosia ! A klanów nie ma i wcale nie trzeba mądrych rzeczy pisać. Czasem trzeba też głupaką się wyżyć - jak tańcem Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 10.10.2002 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 UWAGA, TERAZ ROBIĘ TEST GENERALINY: DZIĘKI ZA DOBRE RADY. TERAZ W PRACY SIEDZE NAD ROZLICZENIEM, WIĘC TAKIE FAJNE ROZMOWY PODNOSZA MNIE NA DUCHU. pA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 10.10.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 A ja mam córkę Gonię Pozdrawiam ciepło, A. PS Lolu, postaraj się nie pisać wielkimi literami, bo czytający odbiera to jak "krzyk", OK? Ściskam, A. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-10-10 09:43 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts