lola 10.10.2002 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 HEJ ALICJANKO!BO TO JEST KRZYK ROZPACZY. OD TEGO WPISYWANIA CYFEREK TO MOŻNA PAŚĆ!!JA MAM SYNKA, WIĘC IMIĘ GOSIA DLA MOJEGO DZIECKA ODPADA. (PRZYNAJMNIEJ NA RAZIE).TEŻ ŚCISKAM. PA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 eeee nie przesadzaj masz syna, rozpoczynasz budowę no i męża który zbyt często nie plącze sie pod nogami, życ nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 10.10.2002 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 ZGADZAM SIĘ W PEŁNI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 no widzisz ? Czyli ten krzyk był wydumany, ech te kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 21.01.2003 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Hej,Chciałam tylko zaznaczyć, ze jak pisałam ten tekst powyżej kilka m-cy temu to byłam taka "niedoświadczona". A teraz wiem, ze nie pisze sie z wielkich liter, jestem ochrzczonym forumowiczem i jest SUPER! Pozostałe sprawy bez zmian.Dzięki. - Wasza Lola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts