Olkalybowa 05.04.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Witam wszystkich forumowiczów. Mam zamiar nie przynudzać. Jak zacznę dajcie znać . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.04.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Widzę, że to dopiero początki. Oczekuję z niecierpliwością na opisy działeczki. Może jakś fotka. Czy macie już pomysł na dom, myślę, że tak... Traymam za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.04.2005 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Wielkie dzieki za szybki odzew. To naprawdę budujace. Właśnie przed chwilą nauczyłam się wklejać zdjecia. Nie było łatwo ,ale wyszperałam posty o wklejaniu OGROMNE podziękowania dla Zbycha.Bez jego instrukcji nie dałabym rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.04.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ale te pole jest zaorane... będziecie coś tam uprawiać, czy budowa bedzie dojrzewać? A komantarze zawsze są budujące. Ja komentuje u innych, inni nie zawsze u mnie. Takie życie. Wiem, że fotki kiedyś dodały mi "ruchu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 05.04.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Czesc !Witam na forum. NIECH SIE MURY PNA DO GORY !!!! Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, niech szybko stanie domek i zamieszka w nim potomek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.04.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Czy tą szafkę SPP załatwiliście? Bo nasza ENEA odbiera tylko szafki kupione w soich sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2005 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Mąż z nimi rozmawiał i dali do zrozumienia,że bezpieczniej będzie wziąć od nich. Zrobimy tak bo po co mają się potem czepiać. Mam nadzieję,ż ecena nie będzie kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.04.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 I tu się możesz zdziwić... Ja zaoszczędziłem, bo wziąłem starą szafę (dla starych przepisów), powiedzieli, że byle od nich to odbiorą bez kłopotu. Szafa z placem budowy (zabezpieczenia + gniazdo siłowe + gniazdo 230V) kosztowało około 900 zł a to było i tak taniej jak szafa po nowych przepisach bez placu budowy. no ale monopolu się nie przeskoczy... za 0,5 litra wkopali mi szafę i wszystko podłączyli, wkopanie i uziemnienie wg umowy to była moja sprawa. Ogólnie poza ceną to miło ich wspominam... szczególnie licznik który nie liczył i stwierdzenie czy na pewno chcę to zgłosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 P.S. Kaczuszki już nie ma ,została rozszarpana przez tą bestię. Jęzorem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Bestia jest... przerażająca Co to za rasa, bo ładna jest cholera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.04.2005 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Bestia jest... przerażająca Co to za rasa, bo ładna jest cholera.... Labrador Retriver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.04.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Akacja bardzo dobrze odnawia się z odrośli korzeniowych. Problem będzie powracał jak bumerang. Pozostanie alka mechaniczna lub chemia. Jeli nie śpieszysz się z założeniem trawnika to sukcesywnie wycinaj równo z ziemią odrośla. Może to potrwać nawet 2-3 lata. Im szybciej będziesz usuwać tym bardziej osłabisz i szybciej się pozbędziesz. Możesz też wyciąć równo z ziemią i jak odbiją młode pędy pryskać ROUNDUP'em, ale weź większe stężenie. Niestety w tym miejscu będziesz mieć niezły ugór przez jakiś czas. Zyczę szczęścia i wytrwałości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Jednym slowem korzonkom bylo tak dobrze na waszej dzialce, że nie chcialy jej opuścić Zadomowily się na dobre a tu nowi wlaściciele chcą je wyeksmitowac I tak czasami bywa Czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.04.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Działeczkę macie pięknisią Taka mnogość ziemi daje duże możliwości.. Psinka również pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2005 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 alfreda Działeczkę macie pięknisią Taka mnogość ziemi daje duże możliwości.. Psinka również pierwsza klasa! Dzięki, dzięki Twoje choineczki tez niczego sobie.Super masz na działeczce, za nim mi takie urosną to ho ho ho wiele czas minie A ten śliczny kotek to twój własny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.04.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Kołeczki raczej do jutra nie znikną. W naszej okolicy bardziej bał bym się o kamienie. Po niedawno kopanym wodociągu już prawie nic nie zostało, to samo po światłowodzie który przebiega niedaleko. Sam jestem ciekaw jak niektóre okazy ludzie zabierają, przecież do tego potrzebny mały dźwig. Uważaj bo może i Twoje zapadną się pod ziemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Rafałku... Juz nam znikają te kamienie Zła byłam niesłychanie jak tak można kamienie kraść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 13.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Fajosko kiedy juz widac gdzie co i jak. Jakis beton gdzies w dziewiczej ziemi tez cieszy oko. Musze jednak z przykroscia poinformowac o czekajacym Was smutku--- otoz nieuchronnie zbliza sie moment w ktorym trza bedzie cala ta robote i kase zasypac i w dodatku to bedzie kosztowac. Glowa do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.04.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 No to się już zaczęło na dobre: - robota wre - wir w banku Teraz jak zobaczycie fundamenty to stwierdzicie - ZA MAŁY Jak będą ściany - ZA DUŻY Jak sufity - AKURAT U nas się dokładnie sprawdziło o czym nas przezornie poinformowała pani architekt. Teraz to Wam życzę pogody, terminowych dostaw materiałów i uśmiechu na twarzach. Pamętajcie na etapie ław i ścian fundamentowych o przepustach w nich np.: rura fi 200 od czerpni GWC do rekuperatora, doprowadzenie wody, itd itp) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.04.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 To czekanie mnie wykończy, chyba zainwestuję w rower i zaraz tam podjadę. O tak, rower szczególnie w tak pięknej porze roku jest dobrym środkiem transportu W zwiazku z tym,że budujemy sie jakieś 20km od obecnego miejsca zamieszkania Już widze jak pedalujesz..................... 20 km............................................... trochę daleko................................. ale podziwiam za pomnysl. A zmiany u was duże Fajna ta szopka i dzialka bez krzaczorów jakby inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts