iga9 25.04.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Fajnie wyszla u was ta kostka przed domem. Widac juz zaplanowane miejsca na roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Olka - ale fachowo zrobiliście tę kostkę Najbardziej podobał mi się przyrząd do wyrównania podbudowy na odpowiednią wysokość - czyli ta deska z wycięciem Olka - wstydziłabyś się pokazywać taki bałagan przed domem Na posprzątanie tego wszystkiego daję Wam 18 miesięcy - wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2007 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Dzięki ludziska . Mamoniu, prawda,że całkiem nieźle Pawłowi wyszło. Dumna jestem z niego on z siebie też. Posprzątam jak Tomek pójdzie do szkoły bo teraz nie mamy czasu na takie błachostki . Ale tak serio to do 5 maja powinno być posprzątane bo idziemy z Tomkiem do kościoła wyganiać diabła a potem goście przyjadą na poczęstunek to musi być ładnie. Pozdrawiam i ściskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 A ja wciąż wzdycham do tarasu i tzrepoczę tymi rzęsami przed mężem i nic Ciągle słyszę "nie w tym roku" Zaciął się czy co? Gratuluję tarasu! I życzę spokoju na chrzcinach, bo jak się cała rodzina zleci na poczęstunek to różnie bywa Ściskam Was mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.04.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 A ja wciąż wzdycham do tarasu i tzrepoczę tymi rzęsami przed mężem i nic Ciągle słyszę "nie w tym roku" Zaciął się czy co? Zacznij może wzdychać do męża, a w przerwach cały czas o tarasie mów. Nasza siła tkwi w częstotliwości wypowiadanych słów I życzę spokoju na chrzcinach, bo jak się cała rodzina zleci na poczęstunek to różnie bywa Już mam lekkiego stresa . Ściskamy równie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Olciu piekny reportaż Gratulki dla mężusia Trzymam kciukiza chrzciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Olu, tarasik wyszedł Wam rewelacyjny. Gratki ! Serdeczności z okazji Chrzcin Tomusia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2007 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Dziękuję za miłe słowa . Musze się Wam przyznać,że taras zmienił troszkę wygląd. Zabrakło nam grafitowej kostki na przód domu. W związku z tym Paweł rozebrał taras, podprowadził potrzebną ilość kostki a w jej miejsce dał szarą. Wygląda super. Zrobię fotki to sami ocenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.05.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Nieraz z takich przypadkow wychodza bardzo ciekawe rzeczy... dawaj photosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.05.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Olciu sto lat do Ciebie nie zaglądałam a tu syn dorodny, chatka piękna i polbruk super. (my też wybraliśmy szaro grafitowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.05.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Olka podoba mi się Twój domek Ja też mam w kształcie litery L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Olu, Twój Tomaszek jest prześliczny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2007 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Olka podoba mi się Twój domek Ja też mam w kształcie litery L fajny sie robi kącić tarasowy przy takim ułożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2007 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Olu, Twój Tomaszek jest prześliczny!!!!! oj zaraz zaraz to pewnie kolejna podpucha muszę być czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Olu, koniecznie Tomkowi czerwoną kokardkę przyczep . Dołączam się do zachwytów - Tomaszek prześliczny ! Podjazd i ścieżki wyszły świetnie. Jestem pod wrażeniem umiejętności Twojego męża . A Twoje instruktażowe opisy są profesjonalne Parasol na niezadaszonym tarasie będzie dawał przyjeny cień w słoneczne dni. (fajny pomysł z tym mocowaniem go w dziurze ) Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Olu, Tomkowi koniecznie czerwoną kokardkę przyczep . Dołączam się do zachwytów - Tomaszek jest prześliczny ! Podjazd i ścieżki wyszły świetnie. Jestem pod wrażeniem umiejętności Twojego męża . A Twoje instruktażowe opisy są profesjonalne Parasol na niezadaszonym tarasie będzie dawał przyjeny cień w słoneczne dni. (fajny pomysł z tym mocowaniem go w dziurze ) Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 16.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Wszystko przeczytałam i pooglądałam-Tomcio i taras są w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Potwierdzam, że instruktarz dotyczący położenia kostki jest bardzo dokładny, precyzyjny i wyczerpujacy. Coraz bardziej nie moge doczekać się kiedy u siebie położę kostkę.. Gratuluję rosnącego syna i przyszłego skalniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Potwierdzam, że instruktarz dotyczący położenia kostki jest bardzo dokładny, precyzyjny i wyczerpujacy. Coraz bardziej nie moge doczekać się kiedy u siebie położę kostkę.. Gratuluję rosnącego syna i przyszłego skalniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Hej Ola, Skalniak mistrzostwo świata Domek też fajoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts