Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olu, jak czytam Twój dziennik i oglądam zdjęcia, robię się okroonie zła......nie na Ciebie, oczywiście, ale na swoja ekipę, że ciagna kilka budów na raz, a przez to u mnie jeszcze nie ma stropu!!!!

Przecież zaczęłyśmy w tym samym czasie, a u Ciebie dach, schody...

Qrcze, miną wakacje, a wtedy oni będa wydzwaniać w czasie moich lekcji, że np. gwozdzi zabrakło!!! Teraz mam tyle wolnego czasu, a na budowie cisza....

Ponarzekałam sobie troszkę i trochę mi lepiej...mój mąż juz nie może mnie słuchać... :(

Olkabojowa, śliczny masz ten domek! Zgrabniutki taki. I widoki piękne. Będzie się tam coś budowało, czy tak romantycznie zostanie na lata?

A kolory w łazience cudne. Ja się ciągle waham między słonecznym a błękitem. Pocieszasz mnie, że nie tylko u nas decyzje podejmuje się z wizją separacji... :roll: :D

To kiedy przeprowadzka?

Tak, widoki mamy piękne :) i jakie śliczne zachody słonca!! a okolica Promna i Promienka, z jeziorkami, pagórkami i lasami są prześliczne!! w Biskupicach jest troszke mniej ładnie, ale do Promienka i Promna rzut beretem mamy :D już sie nie mogę doczekac wyjazdów rowerkami po pracy... ah :D:D:D

Pozdrawiam serdecznie!!!

PS. A może by tak założyć wątek "widoki z okna" :D może być ciekawie :D:D:D

mundzia :)[/b]

Olkabojowa, śliczny masz ten domek! Zgrabniutki taki. I widoki piękne. Będzie się tam coś budowało, czy tak romantycznie zostanie na lata?

A kolory w łazience cudne. Ja się ciągle waham między słonecznym a błękitem. Pocieszasz mnie, że nie tylko u nas decyzje podejmuje się z wizją separacji... :roll: :D

To kiedy przeprowadzka?

Niestety okoliczne tereny to też działki. Pocieszające jest to,że nie mniejsze niż 1500m, więc domków nie będzie brzydko mówiąc nasrane.

Przeprowadzkę planujemy na koniec sierpnia :roll: musi się udać.