Olkalybowa 19.07.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pięęękny widok tylko siedzieć w oknie i patrzeć Widok mnie rozwala. Nie licząc słupów - sama natura. Chciałbym mieć taki widok Mam nadzieję, że długo się nim nacieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A co do terenów przejdę się do pobliskiego lasu i trochę fotek napstrykam. A teraz widok z pokojów dzieci http://www.olkalybowa.republika.pl/budowa/widok7.JPG Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem... Kurde, śliczny masz widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A co do terenów przejdę się do pobliskiego lasu i trochę fotek napstrykam. A teraz widok z pokojów dzieci http://www.olkalybowa.republika.pl/budowa/widok7.JPG Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem... Kurde, śliczny masz widok. Prezes wie wszystko i ma zawsze rację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Olu, jak czytam Twój dziennik i oglądam zdjęcia, robię się okroonie zła......nie na Ciebie, oczywiście, ale na swoja ekipę, że ciagna kilka budów na raz, a przez to u mnie jeszcze nie ma stropu!!!! Przecież zaczęłyśmy w tym samym czasie, a u Ciebie dach, schody... Qrcze, miną wakacje, a wtedy oni będa wydzwaniać w czasie moich lekcji, że np. gwozdzi zabrakło!!! Teraz mam tyle wolnego czasu, a na budowie cisza.... Ponarzekałam sobie troszkę i trochę mi lepiej...mój mąż juz nie może mnie słuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ponarzekałam sobie troszkę i trochę mi lepiej...mój mąż juz nie może mnie słuchać... Trzeba sobie ponarzekać bo inaczej człowiek by zwariował, rozumiem Cię Żabciu. Nie wiem jak Cię pocieszyć , a bardzo bym chciała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ola, kobitka faktycznie zmienną jest. Nie tak dawno zachwycałam się płytkami Rafałka, ale te Twoje są prześliczne. A skąd takie cudo? Wybieraj i ciesz się nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ola, kobitka faktycznie zmienną jest. Nie tak dawno zachwycałam się płytkami Rafałka, ale te Twoje są prześliczne. A skąd takie cudo? Wybieraj i ciesz się nimi. Opoczno Simeri Kobalt to tam robią takie cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dzięki, już lecę oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Olka dobrze że macie podobny gust i obyło sie bez kryzysu a płytki śliczne będę z niecierpliwością czekała na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Olka dobrze że macie podobny gust i obyło sie bez kryzysu a płytki śliczne będę z niecierpliwością czekała na efekt końcowy To tak jak ja . Cieszę się, że płytki przypadły do gustu, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Olkabojowa, śliczny masz ten domek! Zgrabniutki taki. I widoki piękne. Będzie się tam coś budowało, czy tak romantycznie zostanie na lata? A kolory w łazience cudne. Ja się ciągle waham między słonecznym a błękitem. Pocieszasz mnie, że nie tylko u nas decyzje podejmuje się z wizją separacji... To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 20.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Tak, widoki mamy piękne i jakie śliczne zachody słonca!! a okolica Promna i Promienka, z jeziorkami, pagórkami i lasami są prześliczne!! w Biskupicach jest troszke mniej ładnie, ale do Promienka i Promna rzut beretem mamy już sie nie mogę doczekac wyjazdów rowerkami po pracy... ah :D:D Pozdrawiam serdecznie!!! PS. A może by tak założyć wątek "widoki z okna" może być ciekawie :D:D mundzia [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Popieram pomysł widoków z okna..... Albo nie, znowu wpadnę w depresję jak zobaczę widoki Agacki z jej prywatnymi górami.... Żartowałam. Trochę. Pstrykajcie fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Całkiem fajna to nowa łazienka. Grunt, że uniknęliście kryzysu więc będziecie z niej korzystać oboje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Pikna ta nowa łazienka choć i tamte płytki niczego sobie były Oj musi chyba mieć anielską cierpliwość ten twój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczurowa 20.07.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 I ja dołączam do zachwytów zarówno nad płytkami, jak i nad cierpliwością męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczurowa 20.07.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 I oczywiście nad widokami, które w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2005 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Olkabojowa, śliczny masz ten domek! Zgrabniutki taki. I widoki piękne. Będzie się tam coś budowało, czy tak romantycznie zostanie na lata? A kolory w łazience cudne. Ja się ciągle waham między słonecznym a błękitem. Pocieszasz mnie, że nie tylko u nas decyzje podejmuje się z wizją separacji... To kiedy przeprowadzka? Niestety okoliczne tereny to też działki. Pocieszające jest to,że nie mniejsze niż 1500m, więc domków nie będzie brzydko mówiąc nasrane. Przeprowadzkę planujemy na koniec sierpnia musi się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2005 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 I ja dołączam do zachwytów zarówno nad płytkami, jak i nad cierpliwością męża Oj tak cierpliwość to on ma wielką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2005 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Całkiem fajna to nowa łazienka. Grunt, że uniknęliście kryzysu więc będziecie z niej korzystać oboje Pozdrawiam Pewnie w pierwszych dniach użytkowania będziemy organizować wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts