alfreda 20.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja czytając, oglądając Twój dziennik " cała jestem w skowronkach"... Jestem pod nieustającym wrażeniem Waszego domku, teraz również.. A te zdjęcia to tylko poraz kolejny potwierdziły moją opinię . Najbardziej wstrząsnęła mną dachóweczka( znaczy się zazdrość szarpnęła) Pięknisia Widoczki pierwsza klasa!!!! Nie zastanawiałaś się np. nad wyeksponoweniem , na poddaszu krokwi...? Pomieszczenie dla " skruszenia" męża....też bym chciała A termin przeprowadzki...Ten mną wstrząsnął dopiero. Jejku jak ja Ci zazdroszczę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Olka zadroszczę takich wyborów Gratuluje wyboru i cierpliwości męza ale mój też cirpliwy więc wiem jak to jest. Ciekawe co by było jkaby był mniej cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2005 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja czytając, oglądając Twój dziennik " cała jestem w skowronkach"... Jestem pod nieustającym wrażeniem Waszego domku, teraz również.. A te zdjęcia to tylko poraz kolejny potwierdziły moją opinię . Najbardziej wstrząsnęła mną dachóweczka( znaczy się zazdrość szarpnęła) Pięknisia Widoczki pierwsza klasa!!!! Nie zastanawiałaś się np. nad wyeksponoweniem , na poddaszu krokwi...? Pomieszczenie dla " skruszenia" męża....też bym chciała A termin przeprowadzki...Ten mną wstrząsnął dopiero. Jejku jak ja Ci zazdroszczę..... Bardzo mi przyjemnie, że się chatyńka moja podoba i dziękuję za słowa uznania. Oj chciałabym te krokwie mieć, ale raczej nie da rady....Mężu da radę?, niech da....plizzzzzz. Wybroniłam jeden słup (ten opatulony w czarną folię). Na dzień dzisiejszy całe poddasze (skosy i sufity- oprócz łazienki) chcemy mieć w drewnie. Tatuś zrobi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2005 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Olka zadroszczę takich wyborów Gratuluje wyboru i cierpliwości męza ale mój też cirpliwy więc wiem jak to jest. Ciekawe co by było jkaby był mniej cierpliwy Nie ma co tu kryć, szczęściary z nas, a im należą się złote medale http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B21%5D.jpghttp://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B21%5D.jpg przekaż jeden swojemu Mężowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Dzięki Medal przekaże Dodam że jestem prawie jedynaczką, mam co prawda 2 siostry ale są odmenie 19 lat młodsze, więc życie ze mną to nie lada wyzwanie Sama o tym doskonale wiem i czasmi się zastanawiam jak ten mój mężus to wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Po wertowaniu internetu, wycieczkach do salonów płytkowych wreszcie się zdecydowaliśmy . Dobrze, że to tak nam sprawnie poszło bo zaczełam się już niepokoić. Kryzys małżeński nie zdążył się wedrzeć w nasze zwarte szeregi. Stojąc przed płytkami Mąż pyta: na pewno te? Ja: tak On: to postanowione Oboje odetchneliśmy z ulgą. Na tym etapie jak się okazało, że żona nie chce żadnych ekstrawagancji kolorystycznych odpuściłem sobie i robiłem głównie za kierowcę. Wydaje mi się, że to też jej nie satysfakcjonowało... Ech kobiety, Wam dogodzić... Ale widzę, że wcale nie jesteście tak daleko za nami. Raptem może ze 2-2,5 miesiąca. Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Śliczny domek! Podziwiam głównie Wasze tempo! Chcecie się wprowadzić za miesiąc!!!?? Niesamowite! Czy to jest ściana 1-warstwowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Śliczny domek! Podziwiam głównie Wasze tempo! Chcecie się wprowadzić za miesiąc!!!?? Niesamowite! Czy to jest ściana 1-warstwowa? Tak jednowarstwowa. Beton komórkowy 24cm, na to przyjdzie styropian 15cm. Nie wiem w jakich warunkach bedziemy mieszkać, ale mamy dość wynajmowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ech kobiety, Wam dogodzić... Oj tak, to nie lada wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hmm...jak beton to jednowarstwowa, ale jak i styropian to już się robi dwuwarstwowa, z tego co pamiętam...Nie? A co do mężów, to przepraszam drogie panie z cierpliwymi mężami, czy ja mogłabym swojego na jakieś przeszkolenie podesłać? Termin natychmiastowy. Pojętny jest. Ale uparty. Cena nie gra roli.Olka, ja bym mogła na betonie spać, byle już mieszkać, ale nie da się mieszkać bez kibelka, okien, drzwi zewnętrznych i paru innych drobnych szczegółów, niestety. Jak ja Ci zazdrooooooszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Jagna, tak się zajęliście dachem, że nie masz czasu o oknach pomyśleć? Dwa tygodnie i będziesz miała. I spać na betonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hmm...jak beton to jednowarstwowa, ale jak i styropian to już się robi dwuwarstwowa, z tego co pamiętam...Nie? Dobrze pamiętasz. Na dzień dzisiejszy mam ścianę jednowarstową. W przyszłosci będzie dwu. A co do mężów, to przepraszam drogie panie z cierpliwymi mężami, czy ja mogłabym swojego na jakieś przeszkolenie podesłać? Termin natychmiastowy. Pojętny jest. Ale uparty. Cena nie gra roli. Zaraz, zaraz sprawdzę w kalendarzu...tak kolejny turnus zaczynamy 1 sierpnia. Olka, ja bym mogła na betonie spać, byle już mieszkać, ale nie da się mieszkać bez kibelka, okien, drzwi zewnętrznych i paru innych drobnych szczegółów, niestety. Jak ja Ci zazdrooooooszczę! Aby to wszystko mieć czekamy na kredyt . Wysyłam pozytywne fluidy do ludzi z banku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Olka - nie widać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.07.2005 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Właśnie wyczytałam,że jakiś limit transferu mi sie zawiesił. Jutro coś z tym zrobię. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.07.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Śliczny domek! Podziwiam głównie Wasze tempo! Chcecie się wprowadzić za miesiąc!!!?? Niesamowite! Czy to jest ściana 1-warstwowa? Tak jednowarstwowa. Beton komórkowy 24cm, na to przyjdzie styropian 15cm. Nie wiem w jakich warunkach bedziemy mieszkać, ale mamy dość wynajmowania. to jednak 2-warstwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2005 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Olka, ale dzielna kobitka z Ciebie. Te gładzie to "tymi ręcami"? No, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2005 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Śliczny domek! Podziwiam głównie Wasze tempo! Chcecie się wprowadzić za miesiąc!!!?? Niesamowite! Czy to jest ściana 1-warstwowa? Tak jednowarstwowa. Beton komórkowy 24cm, na to przyjdzie styropian 15cm. Nie wiem w jakich warunkach bedziemy mieszkać, ale mamy dość wynajmowania. to jednak 2-warstwowa Źle Cię zrozumiałam, gapa ze mnie . Oczywiście,że dwuwarstwowa i oczywiście,że styropian 12cm a nie 15 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Fotki widać - ale Ty masz piękne widoki!!! Sama bym takie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Olu, zdjęcia widać, okolica, piekna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Olciu - pięknej kobiecie we wszytskim ładnie. A swoją drogą - strój na techno party widzę już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts