Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olka!! ale bomba!! Twoj fejs-lifting mnie rozwalił!! :D:D:D popieram w 100% ochrone oczu przed "nieproszonymi gośćmi"!! :lol: bo potem moze byc za pozno! oby wszyscy sie do tego stosowali... no i jestem pełna uznania dla pracowitych rączek!! kremuj kremuj, a będą nadal posłuszne i piękne :) :D:D:D

czekam na kolejne zdjecia!!

PS. a z ta kawą na tarasiku to powaznie?? :wink: :lol:

mundzia :D

Ach te widoki ! :D :o :D

Nic tylko usiąść przed domem, chwycić w dłoń kielich z ulubionym napojem i delektować się pięknem przyrody i włanego domu.

POZDRAWIAM !!!

Dla takich chwil, gotowa jestem na wszelkie wyrzeczenia typu lepiej kupić płytki niż nową bluzkę :wink: . Już nie mogę doczekać się tych błogich chwil :roll: .

A tak w ogóle, to lubię Ciebie i Twoje pisanie. Niezła musi być z Ciebie numerantka!

Co za zbieg okoliczności, to samo czuję do Ciebie :D . Jajcary z nas nie ma co.

Hm... hm..... jakie tu wzajemne sympatie panują 8)

POZDRAWIAM !!!

Śmiało mogę powiedzieć, że Ciebie i Twoją Mychę cudnie się "czyta" i jesteście superowi. Wiele nas zresztą łączy np. szambo.Witajcie w klubie :D .

Śmiało mogę powiedzieć, że Ciebie i Twoją Mychę cudnie się "czyta" i jesteście superowi. Wiele nas zresztą łączy np. szambo.Witajcie w klubie :D .

No to myślę, że związek szambowy rozszerzy się także i o mnie, a jak dobrze pójdzie, to o mojego kumpla takoż ;-D

pozdrawiam

Gerion

No to myślę, że związek szambowy rozszerzy się także i o mnie, a jak dobrze pójdzie, to o mojego kumpla takoż ;-D

pozdrawiam

Gerion

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niestety nie przyszło mi do głowy, aby zabezpieczyć włosy i gdy po pracy chciałam je rozpuścić, pozostały w tym samym ułożeniu. Kobieto jeśli nie masz pod ręką lakieru ani pianki, użyj gipsu. Jak wracaliśmy do domu Mąż mnie nastraszył : co to bedzie jak to wody dostanie?

Oj, jak sobie wyobraziłam... :lol: :lol: :lol: :lol: Toż to fryzura na jakieś wesele jak znalazł! Tylko trzeba uważać, żeby partnerowi w tańcu takim kokiem nie przywalić... :D