Olkalybowa 24.07.2005 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Olciu - pięknej kobiecie we wszytskim ładnie. Przez grzeczność, nie zaprzeczę . A swoją drogą - strój na techno party widzę już masz Tylko jeszcze zatyczki do uszu i mogę tańczyć aż do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2005 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Fotki widać - ale Ty masz piękne widoki!!! Sama bym takie chciała. Zapraszam na kawkę i delektowanie się widokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Olka, ale dzielna kobitka z Ciebie. Te gładzie to "tymi ręcami"? No, no... Ach te moje biedne rączki tyle muszą znosić . Kremikiem je smarnę i będa szczęśliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 25.07.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Olka!! ale bomba!! Twoj fejs-lifting mnie rozwalił!! :D:D popieram w 100% ochrone oczu przed "nieproszonymi gośćmi"!! bo potem moze byc za pozno! oby wszyscy sie do tego stosowali... no i jestem pełna uznania dla pracowitych rączek!! kremuj kremuj, a będą nadal posłuszne i piękne :D:D czekam na kolejne zdjecia!! PS. a z ta kawą na tarasiku to powaznie?? mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychalina 26.07.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ach te widoki ! Nic tylko usiąść przed domem, chwycić w dłoń kielich z ulubionym napojem i delektować się pięknem przyrody i włanego domu. POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2005 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 PS. a z ta kawą na tarasiku to powaznie?? Jak najbardziej poważnie. Ale na dzień dzisiejszy w miejscu tarasu jest góra gruzu, połamałybyśmy sobie nogi a co gorsza porozlewały kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2005 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ach te widoki ! Nic tylko usiąść przed domem, chwycić w dłoń kielich z ulubionym napojem i delektować się pięknem przyrody i włanego domu. POZDRAWIAM !!! Dla takich chwil, gotowa jestem na wszelkie wyrzeczenia typu lepiej kupić płytki niż nową bluzkę . Już nie mogę doczekać się tych błogich chwil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Olu, ja też jestem pod wrażeniem.. Piękne tynki! A Twoje zdjęcie w masce 1 klasa!!!! A tak w ogóle, to lubię Ciebie i Twoje pisanie. Niezła musi być z Ciebie numerantka! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2005 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A tak w ogóle, to lubię Ciebie i Twoje pisanie. Niezła musi być z Ciebie numerantka! Co za zbieg okoliczności, to samo czuję do Ciebie . Jajcary z nas nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A tak w ogóle, to lubię Ciebie i Twoje pisanie. Niezła musi być z Ciebie numerantka! Co za zbieg okoliczności, to samo czuję do Ciebie . Jajcary z nas nie ma co. Hm... hm..... jakie tu wzajemne sympatie panują POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2005 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A tak w ogóle, to lubię Ciebie i Twoje pisanie. Niezła musi być z Ciebie numerantka! Co za zbieg okoliczności, to samo czuję do Ciebie . Jajcary z nas nie ma co. Hm... hm..... jakie tu wzajemne sympatie panują POZDRAWIAM !!! Śmiało mogę powiedzieć, że Ciebie i Twoją Mychę cudnie się "czyta" i jesteście superowi. Wiele nas zresztą łączy np. szambo.Witajcie w klubie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 26.07.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Śmiało mogę powiedzieć, że Ciebie i Twoją Mychę cudnie się "czyta" i jesteście superowi. Wiele nas zresztą łączy np. szambo.Witajcie w klubie . No to myślę, że związek szambowy rozszerzy się także i o mnie, a jak dobrze pójdzie, to o mojego kumpla takoż ;-D pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2005 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Śmiało mogę powiedzieć, że Ciebie i Twoją Mychę cudnie się "czyta" i jesteście superowi. Wiele nas zresztą łączy np. szambo.Witajcie w klubie . No to myślę, że związek szambowy rozszerzy się także i o mnie, a jak dobrze pójdzie, to o mojego kumpla takoż ;-D pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Niestety nie przyszło mi do głowy, aby zabezpieczyć włosy i gdy po pracy chciałam je rozpuścić, pozostały w tym samym ułożeniu. Kobieto jeśli nie masz pod ręką lakieru ani pianki, użyj gipsu. Jak wracaliśmy do domu Mąż mnie nastraszył : co to bedzie jak to wody dostanie? Oj, jak sobie wyobraziłam... Toż to fryzura na jakieś wesele jak znalazł! Tylko trzeba uważać, żeby partnerowi w tańcu takim kokiem nie przywalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.07.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Olka ty biegiem do kolektury, przecież one narobiły Tobie na szczęście. PS. Jak nie w kolekturze to w miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.07.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Pięknie wyglądają takie gładkie ściany . Ale od razu widać, że wf-istka Hantelki... przyrost masy mięśniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.07.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Zdolniacha z Ciebie!!!! Tynki profesjonalnie wykonane! Aha, nie zapomnij o strechingu po tych ćwiczeniach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Już sobie siebie wyobrażam jak stoję w kolekturze z wielkim twardym kokiem, wywijam hantlami i mówię do pani z okienka: duży lotek na chybił trafił. Grożę,że jak nie trafię szóstki to zrobię jej streching. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.07.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Już sobie siebie wyobrażam jak stoję w kolekturze z wielkim twardym kokiem, wywijam hantlami i mówię do pani z okienka: duży lotek na chybił trafił. Grożę,że jak nie trafię szóstki to zrobię jej streching. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Olka: pokaż jakiś zbliżenia tynków.. zbym mial co pokazac mojemu tynkarzowi na wzór.... dzis mnie zdenerwował, tak ogolnie jest w miare prosto, ale na malutkiej sciance zrobil 4cm odchylu... noz sie kieszeni otwieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts