Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

Olka: pokaż jakiś zbliżenia tynków.. zbym mial co pokazac mojemu tynkarzowi na wzór.... dzis mnie zdenerwował, tak ogolnie jest w miare prosto, ale na malutkiej sciance zrobil 4cm odchylu... noz sie kieszeni otwiera

m.

Dzięki za uznanie :D. Nie dziwię się nóżowi. Wychodzę z założenia, że jak już coś robić i brać za to pieniądze to robić to dobrze. Ach ci fachowcy, szkoda gadać.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olciu zamiast papieru drobnoziarnistego, spróbuj nałożyć na ściernicę taką drobną siateczkę ;-) Idzie jak złoto, ja robiłem dwa lata temu remont mieszkania, sam osobistnie wytynkowałem 52m sufitów i część ścian... Siatka się nie zapycha startą gładzią (no chyba, że zacierałaś siatką a ja nie doczytałem ;-))

pozdrawiam

Gerion

OJ PIĘKNISTY TEN WASZ DOMEK....Co chwilę ładniejszy. Zdjęcia okolicy rewelacja :D :D A co tynków kochanych..Bardzo mi przypadł do gustu wątek gipsu jako kosmetyku!!! Ja wymyśliła perfumy o zapachu świeżego betonu , Ty utrwalacz fryzurowy...fajnie ( było cosik jeszcze ale wyfrunęło z łepetyny) Może uda nam się stworzyć "model baby budującej", jej stylu życia i oprawy zwenętrznej. Myślę że wypadłoby ciekawie.A co się tyczy ćwiczeń fizycznych.....Za darmo to masz, a może jeszcze zarobiłaś bo oprócz pięknej fizys na brygadę nie wydałaś...A wszystkie brzydkie, niezgrabne koleżanki na fitness, za grubą gotówę i efekt może być nie bardzo bo i motywacji brak.

No i jak się czujesz jako wygrywca losu????

Melduję się :D .

Wyjechaliśmy sobie pod namioty na tydzień.

Było super.

No, kochana!!!

O takich rzeczach, to informuje się wcześniej, a nie po powrocie....

Już myślałam, że to szuranie się przeciągnęło.... :lol:

Aha, chcę Ci się pochwalić, że dzięki Tobie udało mi się zdobyć punkcik w RW :D

Melduję się :D .

Wyjechaliśmy sobie pod namioty na tydzień.

Było super.

No, kochana!!!

O takich rzeczach, to informuje się wcześniej, a nie po powrocie....

Już myślałam, że to szuranie się przeciągnęło.... :lol:

Aha, chcę Ci się pochwalić, że dzięki Tobie udało mi się zdobyć punkcik w RW :D

Sorki, że nie poinformowałam wcześniej, ale po przeczytaniu wątku Co wam ukradli z budowy miałam wizję,że złodziej przeczyta, że mnie nie ma i hulaj dusza, wszystko rozkradnie :roll: :oops: :-? . A miał co, bo styropian leżał sobie na piętrze w oczekiwaniu na zalanie.

Gratulacje za punkcik na RW :D :D .