Olkalybowa 28.07.2005 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Olka: pokaż jakiś zbliżenia tynków.. zbym mial co pokazac mojemu tynkarzowi na wzór.... dzis mnie zdenerwował, tak ogolnie jest w miare prosto, ale na malutkiej sciance zrobil 4cm odchylu... noz sie kieszeni otwiera m. Dzięki za uznanie . Nie dziwię się nóżowi. Wychodzę z założenia, że jak już coś robić i brać za to pieniądze to robić to dobrze. Ach ci fachowcy, szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Olka piękne tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 28.07.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Olciu zamiast papieru drobnoziarnistego, spróbuj nałożyć na ściernicę taką drobną siateczkę Idzie jak złoto, ja robiłem dwa lata temu remont mieszkania, sam osobistnie wytynkowałem 52m sufitów i część ścian... Siatka się nie zapycha startą gładzią (no chyba, że zacierałaś siatką a ja nie doczytałem ) pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Bardzo dziękuję za radę, ale właśnie takich siatek ściernych używałam. Ach te moje mięśnie . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Olka piękne tynki dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.07.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Coraz ładniej u ciebie się robi I te schody też jakiej takie nie przytłaczające ale sympatyczne Przynajmniej będziesz miała trening i to nieświadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Coraz ładniej u ciebie się robi I te schody też jakiej takie nie przytłaczające ale sympatyczne Przynajmniej będziesz miała trening i to nieświadomy Oj tak. Zanim zejdę na dół trzy razy się zastanowię czy niczego nie zapomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.07.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 OJ PIĘKNISTY TEN WASZ DOMEK....Co chwilę ładniejszy. Zdjęcia okolicy rewelacja A co tynków kochanych..Bardzo mi przypadł do gustu wątek gipsu jako kosmetyku!!! Ja wymyśliła perfumy o zapachu świeżego betonu , Ty utrwalacz fryzurowy...fajnie ( było cosik jeszcze ale wyfrunęło z łepetyny) Może uda nam się stworzyć "model baby budującej", jej stylu życia i oprawy zwenętrznej. Myślę że wypadłoby ciekawie.A co się tyczy ćwiczeń fizycznych.....Za darmo to masz, a może jeszcze zarobiłaś bo oprócz pięknej fizys na brygadę nie wydałaś...A wszystkie brzydkie, niezgrabne koleżanki na fitness, za grubą gotówę i efekt może być nie bardzo bo i motywacji brak. No i jak się czujesz jako wygrywca losu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 02.08.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Olka, dawno tu do ciebie nie zaglądałem (ostatnio widziałem gołe ściany), a tu proszę - już dach stoi, i tynki gotowe! Poważnie sami gipsowaliście ściany? Dla mnie to nie lda wyzwanie. Prędzej bym się chyba odważył tynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Olka - dawno Ciebie nie było, mam nadzieję żę wszystko w porządku ? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.08.2005 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Melduję się . Wyjechaliśmy sobie pod namioty na tydzień. Było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Melduję się . Wyjechaliśmy sobie pod namioty na tydzień. Było super. No, kochana!!! O takich rzeczach, to informuje się wcześniej, a nie po powrocie.... Już myślałam, że to szuranie się przeciągnęło.... Aha, chcę Ci się pochwalić, że dzięki Tobie udało mi się zdobyć punkcik w RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Melduję się . Wyjechaliśmy sobie pod namioty na tydzień. Było super. To za karę ja prosze o zdjęcaia z tych namiotów No i najważniejsze, ze było super Wypoczynek się należy Ale zdjęcia, zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Olka - dawno Ciebie nie było, mam nadzieję żę wszystko w porządku ? POZDRAWIAM Ale mi się miło zrobiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Melduję się . Wyjechaliśmy sobie pod namioty na tydzień. Było super. No, kochana!!! O takich rzeczach, to informuje się wcześniej, a nie po powrocie.... Już myślałam, że to szuranie się przeciągnęło.... Aha, chcę Ci się pochwalić, że dzięki Tobie udało mi się zdobyć punkcik w RW Sorki, że nie poinformowałam wcześniej, ale po przeczytaniu wątku Co wam ukradli z budowy miałam wizję,że złodziej przeczyta, że mnie nie ma i hulaj dusza, wszystko rozkradnie . A miał co, bo styropian leżał sobie na piętrze w oczekiwaniu na zalanie. Gratulacje za punkcik na RW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Melduję się . Wyjechaliśmy sobie pod namioty na tydzień. Było super. To za karę ja prosze o zdjęcaia z tych namiotów No i najważniejsze, ze było super Wypoczynek się należy Ale zdjęcia, zdjęcia zdjęcia wklejone wedle życzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 POstępy piękne, przyroda fajna, ale tego paskudnego pająka to Ci nie wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Sorki, że nie poinformowałam wcześniej, ale po przeczytaniu wątku Co wam ukradli z budowy miałam wizję,że złodziej przeczyta, że mnie nie ma i hulaj dusza, wszystko rozkradnie . Bardzo słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 POstępy piękne, przyroda fajna, ale tego paskudnego pająka to Ci nie wybaczę Na śmierć zapomniałam,że bardzo ich nie lubisz. Nie gniewaj się, pliz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Nie gniewaj się, pliz . Na Ciebie Olciu - NIGDY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts