andrzejka 08.08.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Olkalybowa ty chyba swoją pasję odkryłaś Te zdjęcia owadów i przyrody są baardzo profesjonalne Nie powstydziłby się ich zawodowiec Rekompensują brak uprzedzenia nas o wyjeździe Wiesz jak sie wymigać od kary co Piękne fotki No i w domku prace też postępowały Brawo , brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Nie gadaj, że te zdjęcia własnoręcznie zrobiłaś???????? Jeżeli tak, to szacuneczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Dziewczyny dzięki za uznanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Zdjęcia są naprawdę świetne!A co to jest to: http://foto.onet.pl/upload/41/92/_514845_n.jpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jagna stawiam na szczupaka Olka zdjęcia napradę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2005 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jagna stawiam na szczupaka Olka zdjęcia napradę super Prawie, prawie z tym szczupakiem. To sandacz jego mniejszy kumpel. Skrobie się go okrutnie ciężko, ale jaki pyszny. Bardzo mi miło, że zdjęcia się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 09.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 o! sandacz! super. pyszny jest! a zdjęcia prześliczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 09.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Olcia, czy ja dobrze widzę? Wpierw zrobiliście tynki, a teraz macie wyprowadzenia pod kaloryfery? A ja myślałem, że wpierw się wyprowadza w ścianie, osadza haki/śruby a potem dopiero tynkuje. Rozumiem, że już teraz w gotowych tynkach nic Wam kuć nie będą (no chyba tak bo to by byla robota bez sensu)? ALbo ja coś kręcę (oj ciężki dzień dzisiaj w pracy)... pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2005 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Gerion, rury do ogrzewania mieliśmy pociągniete w podłodze. Instalatorzy położyli rurki na 3cm styropianie. Fachowcy od posadzek na reszcie podłogi położyli 5cm styropianu, a potem już na całości kolejne 5cm. Instaltorom zostało tylko małe podkucie widoczne na zdjeciu.Myślę, że w przypadku rur prowadzonych po ścianie trzeba je zamontować przed tynkami, żeby tak jak mówisz nie było zbędnego kucia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 09.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Gerion, rury do ogrzewania mieliśmy pociągniete w podłodze. Instalatorzy położyli rurki na 3cm styropianie. Fachowcy od posadzek na reszcie podłogi położyli 5cm styropianu, a potem już na całości kolejne 5cm. Instaltorom zostało tylko małe podkucie widoczne na zdjeciu. No i wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, bo tak przeglądam sobie raz jeszcze Twoje zdjęcia. Skąd miałaś więźbę dachową? Gdzieś z okolicy (Kiszkowo?) czy może dalej? pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2005 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Skąd miałaś więźbę dachową? Gdzieś z okolicy (Kiszkowo?) czy może dalej? Z Kiszkowa. Jestem bardzo zadowolona bo w tej chwili drewno jest na tyle suche,że kierownik zezwolił na ocieplanie dachu. Do tego dorzucimy ocieplanie ścian i już w domku będzie ciepełko. Nie straszne nam będą wrześniowe noce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Olka, ale Ty dzielna jesteś. Ale świetnie Cię rozumiem. Fajnie się robi samemu u siebie, co? I jeszcze jedno nas łączy: ..co tu robić zastanawiałam się tuląc głowę do poduszki... mam dokładnie to samo! Łóżko i poduszka działają na mnie wielce kreatywnie. Niestety, ostatnio tylko w kwestiach budowlanych No i nasi mężowie noszą to samo imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 16.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Olka, mam prośbę - napisz mi proszę ilu letnią gwarancję dali Ci w Biskupicach w Nelskampie na Twoją dachówkę? W folderach jest 30 lat na cementową i 20 na ceramiczną (ciekawe czemu ceramiczna ma krótszy okres gwarancji?), ale jak to wygląda w praktyce? pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.08.2005 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Gerion, poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Olka, z tym kredytem to chyba wszyscy mają tak samo. Jak dostaliśmy kredyt to wieczorem tak świętowaliśmy te przyszłe kilkadziesiąt lat oddawania że następnego dnia mocno zmęczony byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Olka, z tym kredytem to chyba wszyscy mają tak samo. Jak dostaliśmy kredyt to wieczorem tak świętowaliśmy te przyszłe kilkadziesiąt lat oddawania że następnego dnia mocno zmęczony byłem Dlatego już dziś hartuję się piwkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Olka napisz coś wiecej o kredycie Co za przywileje dostaliście Ostatnio dostałam od nich ofertę ale jakoś jestem tradycjoinalistką jeśli chodzi o banki i preferuję to wiekowe obsługujące rzesze Polaków od lat choć nie zawsze mają najlepszą ofertę ale jakaś gwarancja stabilności przynajmniej psychologiczna jest Oj Pan Mariusz chyba przypadł wam do gustu co Dlatego już dziś hartuję się piwkiem. http://www.jurand.e-strada.pl/enter/products/beczki.jpg Co by ci nie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Olka napisz coś wiecej o kredycie Kwota kredytu: 100 tys. Waluta: CHF. Okres kredytowania: 360 miesiecy ( w skrócie 30 lat). Oprocentowanie 3,40%. Kwota wniesionych środków własnych 134500zł co stanowi 63,74% całkowitego kosztu inwestycji. Miesięczna rata wyjdzie coś około 450zł. Możemy spłacić wcześniej bez dodatkowych prowizji. Aby uzyskać kolejną transzę wymagane są zdjęcia z budowy nie wymagają faktur. Oj Pan Mariusz chyba przypadł wam do gustu co Oj tak, przypadł . http://www.jurand.e-strada.pl/enter/products/beczki.jpg Ty to wiesz, dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Mi się zawsze podoba jak można spłacic wczesniej bez dodatkowych prowizji Ja to myśłe, ze jak już wezmę to spłacę w ciągu 10 lat Optymistka ze mnie co Przyzwoite warunki chyba A prowizyjka za udzielenie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Przyzwoite warunki chyba A prowizyjka za udzielenie będzie Niestety tak 1,20% tj. 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts