andrzejka 17.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Przyzwoite warunki chyba A prowizyjka za udzielenie będzie Niestety tak 1,20% tj. 1200zł Taki nasz los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Gratulacje z okazji kredytu! Ja też bardzo lubię Multibank, bo dzisiaj wypłaciliśmy tam pierwsze pieniądze z transzy No to zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Gratulacje z okazji kredytu! Ja też bardzo lubię Multibank, bo dzisiaj wypłaciliśmy tam pierwsze pieniądze z transzy No to zdrówko! No to imprezka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jakbyśmy tak te transze zebrali, to można by balować przez parę ładnych lat, nie? Co tam budowa. Bawić się trzeba! A jakie ładne zdjęcia byśmy w naszych bankach pokazali (bo u nas też rozliczają na podstawie fotek)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jakbyśmy tak te transze zebrali, to można by balować przez parę ładnych lat, nie? Co tam budowa. Bawić się trzeba! A jakie ładne zdjęcia byśmy w naszych bankach pokazali (bo u nas też rozliczają na podstawie fotek)! idę na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Zalewalibyśmy stropy co piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Zalewalibyśmy stropy co piątek. Oj coś ten wasz bank wesoło nastraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Zalewalibyśmy stropy co piątek. Oj coś ten wasz bank wesoło nastraja Jagna pewnie też spotkała swojego Mariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Tu małe sprostowanko. Ja mojego Mariusza, który ma na imię zupełnie inaczej spotkałam w Dombanku, bo tam braliśmy kredyt. Mój Mariusz, któr ma na imię zupełnie inaczej też był tak uroczy, że wychodzić się od niego nie chciało. Ech, co oni za kursy teraz robią? A w Multibanku mój mąż ma konto i tam spłynęły pieniądze. Było baaardzo miło przy kasie. I jakiś Mariusz też był. I miły, bo dał nam forsę bez ociągania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 18.08.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 łomatko! a mnie te kredyty nadal przerażają. 30 lat spłacania - to straszne! no ale zawsze można w międzyczasie wygrać w lotto i spłacić wcześniej. GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Pewnie! Róbcie zakupy, bo juz niedługo koniec wakacji i trzeba wracać do szkoly!!!! No i nie bedzie tyle czasu na szaleństwo zakupowe.... Ale mi się nie chce iść do pracy!!!!!!!!Buuuuuuuuu...... I to w dodatku szkoła!!!!! Chyba wolałabym pracować na budowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2005 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Żabciu ja też ubolewam nad końcem wakacji . A z pracowaniem na budowie to niezły pomysł. Spokój, cisza i co najważniejsze banda nastolatków nie przeszkadza w pracy. Ale muszę przyznać,że lubię tą moją bandę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Łączę się z Wami w bólu. Wakacje są fajne, ale mają ten minus, że się kończą Ale co tam, przecież niedługo jakieś ferie mamy, nie? Olka, fajne są takie zakupy, co? Pokaż zdjęcie płytek, które wybraliście. Pochwal się. A mogę spytać ile kosztuje taki parapet wewnętrzny złoty dąb? Bo ja właśnie takie cuś potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2005 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Łączę się z Wami w bólu. Wakacje są fajne, ale mają ten minus, że się kończą Ale co tam, przecież niedługo jakieś ferie mamy, nie? Olka, fajne są takie zakupy, co? Pokaż zdjęcie płytek, które wybraliście. Pochwal się. A mogę spytać ile kosztuje taki parapet wewnętrzny złoty dąb? Bo ja właśnie takie cuś potrzebuję. O tak ferie też są fajne . Zdjęcie płytek jest w dzienniku wpis 19 lipca takie niebieskie. Parapet wewnętrzny Rehau 250mm 46,70zł za mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Super budowa! Fajnie Wam idzie! Tylko nie otwiera mi sięmnóstwo Twoich zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Zdjęcia już mi się otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Zdjęcia już mi się otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 21.08.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Uwielbiam zdjęcia. Ostatnio z działek budowlanych. Przeczytałem sobie Wasz dziennik NIEZŁE tempo jak dla mnie. Czekam na ciąg nalszy zdarzeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zdjęcie płytek jest w dzienniku wpis 19 lipca takie niebieskie. Parapet wewnętrzny Rehau 250mm 46,70zł za mb. Ach, to te. Myślałam, że wybraliście coś nowego. Te są bardzo ładne. No i jak Wam obojgu się podobają...oj, wiem co to znaczy, wiem Dzięki za cenę parapetów. Nie jest źle. Może nawet ze trzy sobie kupię...? No a okna mam też Rehau, złoty dąb, to pasi jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 22.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Gratuluję kredytu Olcia! Choć 1,2% prowizji to zdzierstwo. Ja podpusczam PKO vs DeutscheBank i jak widzę 1 z przodu to robię fochy. Nie zamierzam się poddać powyżej 0,8-0,7% w końcu konkurencja na rynku bankowym jest wielka Zastanawia mnie dlaczego wszyscy biorą we frankach, jak się zanalizuje realną stopę zwrotu (czyli biorę 100 tys, a po 30 latach oddaję 250 tys.), to PLN i CHF wychodzą podobnie, trzeba mieć tylko znajomego pracownika w banku, osobiście nie zainteresowanego udziałem w bankowym spisku przeciwko klientom, który pomoże i podpowie co nieco. W każdym razie ja biorę w PLNach z kilku przyczyn. Fajne, że Twój bank nie bierze opłat i nie ogranicza wcześniejszych spłat. DB biorą 2% (i prikaz - dopiero po 3 latach), a PKO ograniczają do 21 tys rocznie, powyżej zaś również 2%. Mnie się to absolutnie nie podoba, a że nie mam już czasu myszkować po ofertach banku, zwrócę się do ekspandera. Już raz mi pomogli, dość fachowo. Z płytkami, jeśli nie dokonałaś jeszcze ostatecznego wyboru, to radzę jechać w stronę Komornik. Przed Auchanem (na lewo jak się jedzie od P-nia) jest takie centrum meblowo-wykończeniowe i oferta jest po byku. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts