Olkalybowa 30.08.2005 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Funiu dzięki za gratulki . Tak o tych oknach intensywnie myślę,że nawet zaczynam się obawiać ich kradzieży po obrobieniu. Mam nadzieję,że to tylko wymysł mojej chorej wyobraźni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Olu wszystkiego dobrego Będę czekac cierpliwie na relscje, niech Wam się dobrze mieszka chociaż warunki będą spartańskie to będize w swoim włąsnym pieknym domku Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wrzesień? To cudownie! Gratulacje i wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia No, ale wyczyn dziewczyno! Tak trzymać. A teraz już będzie tylko coraz piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2005 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dzięki dziewczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.08.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Olka to my już tęsknimy ale masz się pojawiać i pisać o pierwszych wrażeniach Pierwsz noc w swoim domu to dopiero frajda Okien pilnuj jak opka w głowie bo jak krąża samochodem to kto ich tam wie lepiej chuchać na zimne Miłego mieszkania w prowizorycznych warunkach pod własnym dachem W drodze na działkę trzeba kupić niezbędne drobiazgi: sedes, zlew, parę żarówek itp. No i szampana, aby uczcić pierwszą noc w naszym domku . To ja z okazji wprowadzenia ci to wszystko juz sprezentuję http://bank.muratordom.pl/images/Vol0001/4342.jpg http://bank.muratordom.pl/images/Vol0001/7532.jpg http://www.baltrade.pl/bn/img/zaro_intro.jpg http://www.onufry.pl/images/artykuly/szampan.jpg Wszystkiego dobrego w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 przyłączam się do gratulacji przeprowadzkowych wyszło wam trochę po partyzancku (jak u mnie przed rokiem), ale co tam, dacie radę. jeszcze raz gratulki i trzymam kciuki za rychłe wykończenie wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To Wy juz mieszkacie!!!! I nawet macie kibelek! GRATULUJĘ! I życzę samych szczęsliwych dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.09.2005 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To Wy juz mieszkacie!!!! I nawet macie kibelek! GRATULUJĘ! I życzę samych szczęsliwych dni! hmmmm.....czy mieszkamy, bardziej koczujemy, ale też jest super . Kibelek to podstawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.09.2005 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Andrzejko, dziękuję za prezenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.09.2005 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 przyłączam się do gratulacji przeprowadzkowych wyszło wam trochę po partyzancku (jak u mnie przed rokiem), ale co tam, dacie radę. jeszcze raz gratulki i trzymam kciuki za rychłe wykończenie wszystkiego To,że nie jesteśmy osamotnieni w podejmowaniu partyzanckich decyzji podnosi mnie na duchu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.09.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Jejku jak ja wam zzaazdrrrrrrroszczęęęę....Ale macie fajnie!! Ja też już tak chcę!!! Moje najserdeczniejsze gratulacje z rcji przygotowania i doprowadzenia domu do możliwości "koczowania" zamieszkania!!!Jest to niewątpliwie DU.........ŻY krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.09.2005 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzięki Alfreda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.09.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Olka OGROMNE GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 RANY BOSKIE OLKA!!! Wyście się już przeprowadzili :o ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 OLKA GRATULACJE !!! No i wreszcie jesteście u siebie Jak ja wam zazdroszczę przeprowadzki (ale tak pozytywnie) i tego super malżeńskiego łoża no i własnego zachodu slońca oczywiście Cieszcie się tymi chwilami, jeszcze będziecie je mile wspominać. Wiem to bo kiedyś z rodzicami też wprowadziliśmy się do nie wykończonego domu i żyliśmy w spartańskich warunkach, fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.09.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No no - przeprowadzka na całęgo jest sypialnia, jest kibelek. aż miło. A ten styropian to chyba dla podkreslenia opozycyjnej działalności Pozdrawiam i zyczę niespełniajacych się snów lub spełniających o innej tematyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.09.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Olka, mówiłam, że jesteś bojowa! Tak dźgać szpikulcem....! A co do przeprowadzki, to się dołączam do gratulujących i zazdroszczących. Ja też bym chciała mieszkać na styropianie, byle już w DOMU...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.09.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 podziwiam za odwagę , a jdnocześnie gratuluję bycia na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Olka! Co jest?????? Od 2 tyg. nic nie piszesz! Wiem, wiem. Zaczęła się szkoła. Ale nie wierze, że nic się u Ciebie nie dzieje. Chyba, że przygotowujesz się do awansu zawodowego, albo sprawdzasz kartkówki....Na przykład ze znajomości przepisów ZGS Co u Ciebie????? Pisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zaba Olkalybowa pewnie nie ma internetu Ale fakt mogłaby dać jakiś znak życia Ciekawe jak im się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts