Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
A i my z Mychaliną czekamy na ciąg dalszy. Cieszymy się ogromnie z Twojego powrotu no i z tego, że jeszcze chce Ci się pisać. Czekamy :D :lol: i pozdrawiamy :lol: :D

Właśnie,

Inżynierku, może w końcu coś napiszesz????

Chcesz, to zrobię aferę na forum i założę post " Inż.Mamoń- dlaczego nie piszesz, leniuszku.. :evil: "

A i my z Mychaliną czekamy na ciąg dalszy. Cieszymy się ogromnie z Twojego powrotu no i z tego, że jeszcze chce Ci się pisać. Czekamy :D :lol: i pozdrawiamy :lol: :D

Właśnie,

Inżynierku, może w końcu coś napiszesz????

Chcesz, to zrobię aferę na forum i założę post " Inż.Mamoń- dlaczego nie piszesz, leniuszku.. :evil: "

Żaba - gdybym miał cyfraka to wrzuciłbym jakieś zdjęcia. Dobre zdjęcie nie jest złe i jest warte 1000 słów. A pisać mi się nie bardzo chce bo kto to będzie czytał? Był sobie inż. Mamoń, pisał, pisał i zniknął, a jak zniknął to jakby go nigdy nie było 8)

Widzę że powoli dozujesz nam wrażenia, trzeba uzbroić się w cierpliwość :wink:

To tylko dlatego,że trochę zalatana jestem. Jutro postaram się nadrobić zaległości, jak pomaluję resztę ogrodzenia drewnochronem. Ostrzegam, że moje wypowiedzi mogą być trochę dziwne bo bardzo ten drewnochron śmierdzi i opary na długo wnikają w szare komórki.

Sama malowałaś?

W sytuacjach kryzysowych np.sufit w salonie, ratował mnie Paweł. Ale tylko na chwilę bo moja chora ambicja nie pozwalała mi siedzieć z boku i się przyglądać. Jak tylko krew napłyneła znów do rąk brałam się do roboty.

Najważniejsze, że mieszkasz!

Powtarzam to sobie każdego dnia i jakoś leci :D .