zaba_gonia 16.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zaba Olkalybowa pewnie nie ma internetu Ale fakt mogłaby dać jakiś znak życia Ciekawe jak im się mieszka W szkole na pewno jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zaba Olkalybowa pewnie nie ma internetu Ale fakt mogłaby dać jakiś znak życia Ciekawe jak im się mieszka W szkole na pewno jest! To może czasu nie ma CZy nie ma ztym w szkole problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Olkalybowa - prosimy do tablicy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.11.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Olka super że wróciłaś my też tęskniliśmy i martwiliśmy sie co z tobą. No to czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Cieszę się, że już wróciłaś. Super,że jużmieszkasz w nowym domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.11.2005 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Cieszę się, że już wróciłaś. Super,że jużmieszkasz w nowym domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 czekam na ciąg dalszy opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.11.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A i my z Mychaliną czekamy na ciąg dalszy. Cieszymy się ogromnie z Twojego powrotu no i z tego, że jeszcze chce Ci się pisać. Czekamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.12.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Z tymi nocnymi tęsknotami to trochę przesadziłaś. Łoże jest małżeńskie co widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.12.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A i my z Mychaliną czekamy na ciąg dalszy. Cieszymy się ogromnie z Twojego powrotu no i z tego, że jeszcze chce Ci się pisać. Czekamy i pozdrawiamy Właśnie, Inżynierku, może w końcu coś napiszesz???? Chcesz, to zrobię aferę na forum i założę post " Inż.Mamoń- dlaczego nie piszesz, leniuszku.. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.12.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Olka kuchnia super I łączy w sobie przestronność i praktyczność Przestronność bo mało wiszących szafek i super ulokowane a praktycznośc bo jednak są i można coś tam trzymać Namieszałam czy wiadomo o co chodzi Aleś ty dzielna jesteś Medal ci sie należy za ta dzielność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.12.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A i my z Mychaliną czekamy na ciąg dalszy. Cieszymy się ogromnie z Twojego powrotu no i z tego, że jeszcze chce Ci się pisać. Czekamy i pozdrawiamy Właśnie, Inżynierku, może w końcu coś napiszesz???? Chcesz, to zrobię aferę na forum i założę post " Inż.Mamoń- dlaczego nie piszesz, leniuszku.. " Żaba - gdybym miał cyfraka to wrzuciłbym jakieś zdjęcia. Dobre zdjęcie nie jest złe i jest warte 1000 słów. A pisać mi się nie bardzo chce bo kto to będzie czytał? Był sobie inż. Mamoń, pisał, pisał i zniknął, a jak zniknął to jakby go nigdy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Olka fugowałaś sama w czyimś dzienniku wyczytałam że fugowanie samemu to wcale nie jest taka łatwa sprawa. Naprawdę ci się medal należy Widzę że powoli dozujesz nam wrażenia, trzeba uzbroić się w cierpliwość a kuchnia jest naprawdę fajna, szafki w ładnych ciepłych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Medale o tak chętnie przyjmę . Od fugowania trochę nadgarstek boli, ale jaki efekt. Warto się namęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2005 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Widzę że powoli dozujesz nam wrażenia, trzeba uzbroić się w cierpliwość To tylko dlatego,że trochę zalatana jestem. Jutro postaram się nadrobić zaległości, jak pomaluję resztę ogrodzenia drewnochronem. Ostrzegam, że moje wypowiedzi mogą być trochę dziwne bo bardzo ten drewnochron śmierdzi i opary na długo wnikają w szare komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2005 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żaba - gdybym miał cyfraka to wrzuciłbym jakieś zdjęcia. Dobre zdjęcie nie jest złe i jest warte 1000 słów. Jutro mam na ósmą, wpadnij do kantorka wfistów to Ci aparat pożyczę. Serio mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Olcia fajnie, ze wróciłaś. A jeszcze fajniej, ze już mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Podziwiam Cię! Jesteś bardzo pracowita. Sama malowałaś? Powoli będziesz miała i wannę na swoim miejscu i kibelek na górze...Najważniejsze, że mieszkasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Olciu podziwiam Was za tą pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.12.2005 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Sama malowałaś? W sytuacjach kryzysowych np.sufit w salonie, ratował mnie Paweł. Ale tylko na chwilę bo moja chora ambicja nie pozwalała mi siedzieć z boku i się przyglądać. Jak tylko krew napłyneła znów do rąk brałam się do roboty. Najważniejsze, że mieszkasz! Powtarzam to sobie każdego dnia i jakoś leci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts