Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olka, a jak byście zagruntowali podłogi, to by się chyba tak nie kurzyło.

Co?

Tylko jaki rodzaj geruntu?

Podłogi gruntowaliśmy. Były nawet odkurzane przemysłowym odkurzaczem. Wnosi się trochę ziemi z dworu, pył od cietych płytek, itp. Grunt kupowałam w tej hurtowni w Biskupicach. Jest ogromna różnica niż przed gruntowaniem.

Ślicznie wygląda Wasz domek, szczególnie w słoneczne dni. Aż się nadziwić nie mogę, bo u nas ostatnio brzydko i szaro. Gratuluję samozaparcia przy pracach i trzymam kciuki.

Mam trochę bzika na punkcie robienia zdjęć. Mogę czekać parę dni na słońce, jeśli coś w kadrze jest nie tak gimnastykuję się,aby to obejść np. zielony wóz na kołach, który stoi koło naszego płotu na sąsiedniej działce, czy szare mury bez stropu u sąsiada dwie działki dalej.

Za kciuki serdecznie dziekuję, przydadzą się w te zimowe wieczory.

Witam!

Dopiero od niedawna śledzę Forum i na razie nie dzielę się z Wami swoimi rozterkami, ale po przeczytaniu Twojego dziennika postanowiłem wyrazić swój podziw :p .

Mam nadzieję, że mi też starczy determinacji, chociaż już wiem , że będzie cieżko.

Pozdrawiam. :D

Ten dziennik jest naprawdę świetny i napawa optymizmem.

Witam!

Dopiero od niedawna śledzę Forum i na razie nie dzielę się z Wami swoimi rozterkami, ale po przeczytaniu Twojego dziennika postanowiłem wyrazić swój podziw :p .

Mam nadzieję, że mi też starczy determinacji, chociaż już wiem , że będzie cieżko.

Wielkie dzięki za dobre słowo :D. Bardzo dobre w zachowaniu optymizmu jest trafienie na dobrych i rzetelnych wykonawców. Bo fachowcy którzy nie mają pojęcia o swojej robocie wysysają z inwestorów ostatnie soki :evil: .

Witam!

Wielkie dzięki za dobre słowo :D. Bardzo dobre w zachowaniu optymizmu jest trafienie na dobrych i rzetelnych wykonawców. Bo fachowcy którzy nie mają pojęcia o swojej robocie wysysają z inwestorów ostatnie soki :evil: .

Jest mały problem, bo ja chcę wzorem Kodi'ego z Gdyni większość prac zrobić sam.

Do wyboru mam albo powoli budować i na etapie wykończeniowym kredyt(jeśli nie zmieni się moja sytuacja zawodowa), bądź też nie decyduję się na ten wysiłek i kupuję mieszkanie na kredyt.

Ja oczywiście wolę budowę, ale muszę jeszcze przekonać moją drugą połowę.

OGROMNE GRATULACJE.....WSZYSTKIEGO!!!

SAMOZAPARCIA, PRACOWITOŚCI POSTĘPÓW I EFEKTÓW!!!

Bardzo srasznie mi się podoba ta Twoje kucheneczka :D :D Jestem Twoją wierną fanką ( a raczej Twojego z mężem budowania! i dziennika tego :lol: ) Niezmiennie podoba mi się wasz domek!! :D Jak również postępy i uzykane rezultaty!!!

Fajnie że już jesteś :wink:

Przyszła zima, idą Święta, idzie Nowy Rok........

Więc ja teraz powiem coś (że tak powiem ) ze świątecznej beczki.

http://petroniuszcezar.w.interia.pl/foto/mik11.gif

Wszystkim budującym ...i tym szczęśliwcom którzy już zbudowali :D :D :D :D :D a szczególnie Tobie Olka i Twojej rodzinie

przesyłam życzenia

Niech te święta Bożego Narodzenia

przyniosą Wam wiele radości,

Niech uśmiech zagości w domach,

Niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy,

a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,

Niech samotność odejdzie w niepamięć,

Niech zima otula Was białym puchem,

jak ciepły koc przy kominku,

Niech bieluteńkie gwiazdeczki

skrzypią wesoło pod Waszymi butami

na wieczornym spacerze.