Olkalybowa 03.12.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Olciu podziwiam Was za tą pracę ale to tylko dlatego,że nie mamy pieniędzy na fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Z pieniędzy to u większości krucho. U nas pewne prace muszą być wykonane ze względu na dzieci Trzymam kciukasy i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.12.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Olka, a jak byście zagruntowali podłogi, to by się chyba tak nie kurzyło.Co? Tylko jaki rodzaj geruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.12.2005 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Olka, a jak byście zagruntowali podłogi, to by się chyba tak nie kurzyło. Co? Tylko jaki rodzaj geruntu? Podłogi gruntowaliśmy. Były nawet odkurzane przemysłowym odkurzaczem. Wnosi się trochę ziemi z dworu, pył od cietych płytek, itp. Grunt kupowałam w tej hurtowni w Biskupicach. Jest ogromna różnica niż przed gruntowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.12.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ślicznie wygląda Wasz domek, szczególnie w słoneczne dni. Aż się nadziwić nie mogę, bo u nas ostatnio brzydko i szaro. Gratuluję samozaparcia przy pracach i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.12.2005 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ślicznie wygląda Wasz domek, szczególnie w słoneczne dni. Aż się nadziwić nie mogę, bo u nas ostatnio brzydko i szaro. Gratuluję samozaparcia przy pracach i trzymam kciuki. Mam trochę bzika na punkcie robienia zdjęć. Mogę czekać parę dni na słońce, jeśli coś w kadrze jest nie tak gimnastykuję się,aby to obejść np. zielony wóz na kołach, który stoi koło naszego płotu na sąsiedniej działce, czy szare mury bez stropu u sąsiada dwie działki dalej. Za kciuki serdecznie dziekuję, przydadzą się w te zimowe wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.12.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Olka jejku ale długo Cię nie było Dobrze, że jesteś Domek super - a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.12.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 WIWAT GAZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2005 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 WIWAT GAZ!!! WIWAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.12.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Święta na "gazie" jak to niewiele do szczęsci brakuje. tylko nie wsiadajcie do samochodu Gratulacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 09.12.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Cześć Olka. A jak to było z tym gazem? Kiedy składałaś wniosek? Bo podobno trzeba bardzo długo czekać na przyłączenie do sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.12.2005 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Cześć Olka. A jak to było z tym gazem? Kiedy składałaś wniosek? Bo podobno trzeba bardzo długo czekać na przyłączenie do sieci... Wniosek złożyliśmy 11 lipca 2005r. Nie wiem czy w przyspieszeniu sprawy nie pomogły nasze telefony jak i popędzanie przez naszego kierownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.12.2005 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Święta na "gazie" jak to niewiele do szczęsci brakuje. tylko nie wsiadajcie do samochodu Gratulacje i pozdrawiam Nawet nie przypuszczałam,że takie rzeczy potrafią cieszyć. A jaka byłam wczoraj szcześliwa, kupiłam karnisz i firanki do kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 09.12.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Nawet nie przypuszczałam,że takie rzeczy potrafią cieszyć. A jaka byłam wczoraj szcześliwa, kupiłam karnisz i firanki do kuchni . To naprawdę powód do szczęścia. Wreszcie urządzasz swoje nowe cztery kąty . U mnie to potrwa jeszcze ze 2 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.12.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Witam! Dopiero od niedawna śledzę Forum i na razie nie dzielę się z Wami swoimi rozterkami, ale po przeczytaniu Twojego dziennika postanowiłem wyrazić swój podziw . Mam nadzieję, że mi też starczy determinacji, chociaż już wiem , że będzie cieżko. Pozdrawiam. Ten dziennik jest naprawdę świetny i napawa optymizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.12.2005 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Witam! Dopiero od niedawna śledzę Forum i na razie nie dzielę się z Wami swoimi rozterkami, ale po przeczytaniu Twojego dziennika postanowiłem wyrazić swój podziw . Mam nadzieję, że mi też starczy determinacji, chociaż już wiem , że będzie cieżko. Pozdrawiam. Ten dziennik jest naprawdę świetny i napawa optymizmem. Wielkie dzięki za dobre słowo . Bardzo dobre w zachowaniu optymizmu jest trafienie na dobrych i rzetelnych wykonawców. Bo fachowcy którzy nie mają pojęcia o swojej robocie wysysają z inwestorów ostatnie soki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.12.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Witam! Dopiero od niedawna śledzę Forum i na razie nie dzielę się z Wami swoimi rozterkami, ale po przeczytaniu Twojego dziennika postanowiłem wyrazić swój podziw . Mam nadzieję, że mi też starczy determinacji, chociaż już wiem , że będzie cieżko. Pozdrawiam. Ten dziennik jest naprawdę świetny i napawa optymizmem. Wielkie dzięki za dobre słowo . Bardzo dobre w zachowaniu optymizmu jest trafienie na dobrych i rzetelnych wykonawców. Bo fachowcy którzy nie mają pojęcia o swojej robocie wysysają z inwestorów ostatnie soki . Jest mały problem, bo ja chcę wzorem Kodi'ego z Gdyni większość prac zrobić sam. Do wyboru mam albo powoli budować i na etapie wykończeniowym kredyt(jeśli nie zmieni się moja sytuacja zawodowa), bądź też nie decyduję się na ten wysiłek i kupuję mieszkanie na kredyt. Ja oczywiście wolę budowę, ale muszę jeszcze przekonać moją drugą połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.12.2005 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ja oczywiście wolę budowę, ale muszę jeszcze przekonać moją drugą połowę. Trzymam kciuki, aby Ci się udało. Nie ma to jak własny domek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 OGROMNE GRATULACJE.....WSZYSTKIEGO!!! SAMOZAPARCIA, PRACOWITOŚCI POSTĘPÓW I EFEKTÓW!!! Bardzo srasznie mi się podoba ta Twoje kucheneczka Jestem Twoją wierną fanką ( a raczej Twojego z mężem budowania! i dziennika tego ) Niezmiennie podoba mi się wasz domek!! Jak również postępy i uzykane rezultaty!!! Fajnie że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 11.12.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Przyszła zima, idą Święta, idzie Nowy Rok........ Więc ja teraz powiem coś (że tak powiem ) ze świątecznej beczki. http://petroniuszcezar.w.interia.pl/foto/mik11.gif Wszystkim budującym ...i tym szczęśliwcom którzy już zbudowali a szczególnie Tobie Olka i Twojej rodzinie przesyłam życzenia Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula Was białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod Waszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na Waszych twarzach, Niech miłość dotyka Was delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts