Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

Olka jak to mówią wprawa i trening czyni mistrza :wink: Przy następnym fugowaniu nie będziesz miała problemu z wymierzaniem odpowiedniej ilości fugi 8) najważniejszy jest efekt końcowy a ten jest super 8) tym bardziej że własnoręcznie osiagniety 8)

Pozdrówka 8)

Ps chyba nie pisałam, ze kuchenka jest świetna :roll:

no pisze :wink:

jest świetna 8)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olka jak to mówią wprawa i trening czyni mistrza :wink: Przy następnym fugowaniu nie będziesz miała problemu z wymierzaniem odpowiedniej ilości fugi 8) najważniejszy jest efekt końcowy a ten jest super 8) tym bardziej że własnoręcznie osiagniety 8)

Pozdrówka 8)

Ps chyba nie pisałam, ze kuchenka jest świetna :roll:

no pisze :wink:

jest świetna 8)

Dzięki za słowa uznania :D . Przygoda z fugowaniem dopiero się zaczęła, czekają mnie jeszcze łazienki. Nabiorę wprawy i będę sobie dorabiać po godzinach pracy.

No, no, no!

Pełne uznanie dla tak pięknych fug :) i oczywiście dla osoby, która z takim poświęceniem ( nie zważając na ból kolan) te piękne fugi zrobiła :D

Coraz piękniej macie w domku. Podłoga z paneli też niczego sobie, a do tego to przejście do gabinetu :) Hmmm.

Męża to masz zdolnego.

No to troche posłodziłem :p

Pozdrawiam

A propos czego to człowiek samochodem nie przewiezie. :wink:

Nasza sześcioletnia corsa przeżyła już remont mieszania, a teraz budowę. Największym wyzwaniem dla niej było zawsze wożenie glazury i terakoty. Ostatnio zapakowaliśmy w nią ok. 400 kg kafelek (wszystkie zakupione do naszej kotłowni - 6 paczek podłogowych oraz 12 paczek ściennych). Przewiozła :o , dobra dziewczynka... :lol: Tłumik trochę grzechotał, ale udało się.

No, no, no!

Pełne uznanie dla tak pięknych fug :) i oczywiście dla osoby, która z takim poświęceniem ( nie zważając na ból kolan) te piękne fugi zrobiła :D

Coraz piękniej macie w domku. Podłoga z paneli też niczego sobie, a do tego to przejście do gabinetu :) Hmmm.

Męża to masz zdolnego.

No to troche posłodziłem :p

Pozdrawiam

Ty to musisz być słodziutki.Spotkajmy się :wink: .

Fajne te Wasze ogrodzenie.

Jak widać nie klinkier zdobi płot :D

Podziwiam za zacięcie, bo znam parę osób, które ze względu na porę roku już dawno włożyły ręce w kieszeń i nic nie robią, a tak naprawdę mieliby co robić. Tym większe moje uznanie :) .

Skoro tak bardzo zmarzłaś to ciepło pozdrawiam. :wink:

Olka płot jest ok :p

I bardzo ładnie się prezentuje 8)

A salony już u was na święta przygotowane :p No no to ci dopiero 8)

Nareszcie masz już porządną podłoge a nie twoje ulubione betony 8) :wink: :wink:

A nie gubisz sie z tymi kapciami :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Naprawdę podziwiam za zacięcie i siły do walki z trudami mieskzania i jednoczesnego wykańczania 8) 8)

Pozdrówka 8)