andrzejka 13.12.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Olka jak to mówią wprawa i trening czyni mistrza Przy następnym fugowaniu nie będziesz miała problemu z wymierzaniem odpowiedniej ilości fugi najważniejszy jest efekt końcowy a ten jest super tym bardziej że własnoręcznie osiagniety Pozdrówka Ps chyba nie pisałam, ze kuchenka jest świetna no pisze jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.12.2005 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Olka jak to mówią wprawa i trening czyni mistrza Przy następnym fugowaniu nie będziesz miała problemu z wymierzaniem odpowiedniej ilości fugi najważniejszy jest efekt końcowy a ten jest super tym bardziej że własnoręcznie osiagniety Pozdrówka Ps chyba nie pisałam, ze kuchenka jest świetna no pisze jest świetna Dzięki za słowa uznania . Przygoda z fugowaniem dopiero się zaczęła, czekają mnie jeszcze łazienki. Nabiorę wprawy i będę sobie dorabiać po godzinach pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 13.12.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Jak patrzę na wasz domek, to przypomina mi się moje dzieciństwo - też mieliśmy betony w różnych miejscach i kapcie na zmianę przy wchodzeniu na górę! Rzeczywiście - bałaganu trochę z tym jest, ale najważniejsze, że jesteście na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.12.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ola! Fugi są śliczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.12.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 No, no, no! Pełne uznanie dla tak pięknych fug i oczywiście dla osoby, która z takim poświęceniem ( nie zważając na ból kolan) te piękne fugi zrobiła Coraz piękniej macie w domku. Podłoga z paneli też niczego sobie, a do tego to przejście do gabinetu Hmmm. Męża to masz zdolnego. No to troche posłodziłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 17.12.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 A propos czego to człowiek samochodem nie przewiezie. Nasza sześcioletnia corsa przeżyła już remont mieszania, a teraz budowę. Największym wyzwaniem dla niej było zawsze wożenie glazury i terakoty. Ostatnio zapakowaliśmy w nią ok. 400 kg kafelek (wszystkie zakupione do naszej kotłowni - 6 paczek podłogowych oraz 12 paczek ściennych). Przewiozła , dobra dziewczynka... Tłumik trochę grzechotał, ale udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.12.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Olu, bardzo ładny tan płotek. Ja tez chciałabym drewniany, generalnie lubię drewno.Dzielna i pracowita z Ciebie dziewczyna! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2005 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ola! Fugi są śliczne!! dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2005 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 No, no, no! Pełne uznanie dla tak pięknych fug i oczywiście dla osoby, która z takim poświęceniem ( nie zważając na ból kolan) te piękne fugi zrobiła Coraz piękniej macie w domku. Podłoga z paneli też niczego sobie, a do tego to przejście do gabinetu Hmmm. Męża to masz zdolnego. No to troche posłodziłem Pozdrawiam Ty to musisz być słodziutki.Spotkajmy się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2005 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 A propos czego to człowiek samochodem nie przewiezie. Nasza sześcioletnia corsa przeżyła już remont mieszania, a teraz budowę. Autka nasze dzielne są, zupełnie jak ich właścicielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2005 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Olu, bardzo ładny tan płotek. Ja tez chciałabym drewniany, generalnie lubię drewno. Ludzie gadają, że z drewnianym płotem więcej roboty, że mniej trwały, ale mnie to nie przeszkadza. Na razie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.12.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Podoba mi się Wasz płot. Naprawdę jest świetny. Jak widać wcale nie musi być klinkier ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.12.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Fajne te Wasze ogrodzenie. Jak widać nie klinkier zdobi płot Podziwiam za zacięcie, bo znam parę osób, które ze względu na porę roku już dawno włożyły ręce w kieszeń i nic nie robią, a tak naprawdę mieliby co robić. Tym większe moje uznanie . Skoro tak bardzo zmarzłaś to ciepło pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.12.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Olka płot jest ok I bardzo ładnie się prezentuje A salony już u was na święta przygotowane No no to ci dopiero Nareszcie masz już porządną podłoge a nie twoje ulubione betony A nie gubisz sie z tymi kapciami Naprawdę podziwiam za zacięcie i siły do walki z trudami mieskzania i jednoczesnego wykańczania Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.kartki.bej.pl/kartki/grzegorz_nowak/wesolych_swiat_duza.jpg wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Wielkie dzięki za życzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.12.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Olu,samych szczęśliwych chwil w nowym domku i wesołych Świąt http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1453_348.ts1135272905218.jpg Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Śliczny płotek! Gdzie kupiliście bramę? Bardzo ładnie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Olu życzę ci żeby pierwsze święta w nowym domku były wyjątkowe Wesołych Świąt!!! http://www.ekartka.net/kartki/swieta/bn/b_swieta_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts