Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olka psina CUDOBożesz jak ja Ci zazdroszczę tego psiaka!!! My też będziemy mieli Owczarka Niemieckiego!! Po wielu rozmowach, sugestiach , doszliśmy razem ( jakiś cud chyba!!) że charakterek ma tak poukładane w łepetynce że żadne zwichnięcia charakteru właścicieli nie jest w stanie zepsuć psa tej ray!!- A potencjał to my mamy, nie będę oszukiwać!!- Wabić się będzie KAZAN!! Jest to imię poprzedniego psa męża! Propozycje były różne np. Iwan, Borys, ale też Kotlet, Sznycel, no i Burek oczywiście :D :D No ale z takim imieniem to kompleksy murowane, no i psinie mogło by być przykro... :wink: :wink:

Mam nadzieję że najdalej w Maju będziemy również właścicielami takiego CUDA!!!!

Pisz o Jego poczynaniach , jak również zdjątka, proszę ......

Witam Olka.

Psiak cudowny. Zawsze marzyłem o owczarku niemieckim i jeśli tylko będę mógł to też sobie takiego kiedyś sprezentuję :) .

Jeśli chodzi o spanie to teraz wszystko jasne. Już wiem skąd się wzięły moje gabaryty(też lubię pospać) :D

Oczywiście popieram propozycję Alfredy, dotyczącą "psiego dziennika dorastania"

Daj innym też się pocieszyć :p

Serdecznie pozdrawiam

No cóż, ja też należę do tych, że sobie tu ogląm płytki, podłogi, działeczkę podziwiam...a tu mi walą bez ostrzeżenia przed oczy taką tłuściutką, śpiącą kluchę i człowiek o całym świecie zapomina!

Cudny jest Twój stróż, który pewnie jeszcze jak biega to sie przewraca czasem, co?

Domek też robi się piękny. Cieszę się, że tak Wam się dobrze wszystko układa w przenośni i dosłownie :D