czupurek 23.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 życzę Tobie i Twojej Rodzinie Wesołych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, Bogatego Mikołaja, Wytrawałości w dążeniu do celu, oraz Szczęśliwego Nowego Roku ps. dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.12.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://img379.imageshack.us/img379/5062/bswieta93ux.jpg Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 OlkaTobie Pawłowi i reszcie rodziny życzymy Zdrowych i spokojnych ŚwiątPomyślnego Nowego Rokuno i przyjemnego mieszkania w nowym domu !!! życzy inżynierostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Życzę Wam, aby te święta dostarczyły Wam wiele radości a nowe gniazdko rodzinne niech tę radość potęguje.Nowy Rok niech przyniesie nowe siły, a reszta sama się ułoży.Wesołych i pogodnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.12.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Olka ale masz ślicznego stróża i jaki mądry z niego maluszek niech zdrowo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.12.2005 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Olka ale masz ślicznego stróża i jaki mądry z niego maluszek niech zdrowo rośnie , urośnie ogromny bo dużżżżżoooo śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.12.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Olka psina CUDOBożesz jak ja Ci zazdroszczę tego psiaka!!! My też będziemy mieli Owczarka Niemieckiego!! Po wielu rozmowach, sugestiach , doszliśmy razem ( jakiś cud chyba!!) że charakterek ma tak poukładane w łepetynce że żadne zwichnięcia charakteru właścicieli nie jest w stanie zepsuć psa tej ray!!- A potencjał to my mamy, nie będę oszukiwać!!- Wabić się będzie KAZAN!! Jest to imię poprzedniego psa męża! Propozycje były różne np. Iwan, Borys, ale też Kotlet, Sznycel, no i Burek oczywiście No ale z takim imieniem to kompleksy murowane, no i psinie mogło by być przykro... Mam nadzieję że najdalej w Maju będziemy również właścicielami takiego CUDA!!!! Pisz o Jego poczynaniach , jak również zdjątka, proszę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.12.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Olciu piekny piesek Bardzo się cieszę, życzę Wam wielu wspaniałych chwil z czworonożnym przyjacielem I dużo dużo zdrówka dla psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.12.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Olka. Psiak cudowny. Zawsze marzyłem o owczarku niemieckim i jeśli tylko będę mógł to też sobie takiego kiedyś sprezentuję . Jeśli chodzi o spanie to teraz wszystko jasne. Już wiem skąd się wzięły moje gabaryty(też lubię pospać) Oczywiście popieram propozycję Alfredy, dotyczącą "psiego dziennika dorastania" Daj innym też się pocieszyć Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Olu, jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności . Fugowanie idzie Ci SUPER!!! A psinka jest prześliczna. Czekam na dalszą porcję zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No cóż, ja też należę do tych, że sobie tu ogląm płytki, podłogi, działeczkę podziwiam...a tu mi walą bez ostrzeżenia przed oczy taką tłuściutką, śpiącą kluchę i człowiek o całym świecie zapomina! Cudny jest Twój stróż, który pewnie jeszcze jak biega to sie przewraca czasem, co? Domek też robi się piękny. Cieszę się, że tak Wam się dobrze wszystko układa w przenośni i dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 28.12.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Śliczny płotek! Gdzie kupiliście bramę? Bardzo ładnie się prezentuje! Dołączam się do powyższego pytania - gdzie kupowaliście bramę i furtkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2005 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Propozycje były różne np. Iwan, Borys, ale też Kotlet, Sznycel, no i Burek oczywiście No ale z takim imieniem to kompleksy murowane, no i psinie mogło by być przykro... Paweł długo trzymał mnie w przekonaniu że nasz pies będzie się wabił Łatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Śliczny płotek! Gdzie kupiliście bramę? Bardzo ładnie się prezentuje! Dołączam się do powyższego pytania - gdzie kupowaliście bramę i furtkę ? Poznań, ul.Ostatnia. http://www.siatki.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.12.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Rozczuliło mnie zamiatanie fundamentu A i widze ze mamy podobny stosunek do wznoszenia scian na budowie, tez myslalam ze za chwile wszystko sie rozsypie i poprzewraca pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2005 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Olciu piekny piesek Bardzo się cieszę, życzę Wam wielu wspaniałych chwil z czworonożnym przyjacielem I dużo dużo zdrówka dla psiaka Bardzo dziękujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2005 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Jeśli chodzi o spanie to teraz wszystko jasne. Już wiem skąd się wzięły moje gabaryty(też lubię pospać) Marzę o przespanej nocy, ciekawe czy moje gabaryty ulegną zmniejszeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2005 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Olu, jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności . Fugowanie idzie Ci SUPER!!! dzięki. Czekam na dalszą porcję zdjęć. Mówisz i masz. Świeże zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2005 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Cudny jest Twój stróż, który pewnie jeszcze jak biega to sie przewraca czasem, co? nie może wyhamować na zakrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts