Joanna i Janusz 28.12.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Prześliczny jest Wasz piesek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.12.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Normalnie serce rośnie, gdy czyta się Twój dziennik. Męża to rzeczywiście masz zdolnego i do tego pracowitego , ale co by tu nie mówić(pisać ) to piesek i tak Go przebija . Jest po prostu cudowny i oby taki został. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Olu, ale słodka ta Wasza psinka!!! Kiedys też wstawałam w nocy do kotka, nakarmiłam palcem ( serkiem znaczy sie na palcu..... ) i spał z nami pod kołderką. Domu to Wam raczej nie popilnuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.12.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ola, owczarki są najmądrzejszą rasą takie jest moje przekonanie i doświadczenie.... a do spania daj mu kawałek futerka, wtuli się i uspokoi na pewno. Cudności chłopaczek, niech Wam rośnie na pociechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Olciu sliczniutki ten Wasz piesio i napewno wszystkiego się nauczy Nasz też najbardziej piszczał jak go w kuchni zamykaliśmy jak tylko zlikwidowaliśmy zagrodę pies ucichł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 29.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ożesz mać z tym psem! Prawie jak z dzieckiem No ale pies rośnie szybciej niż dziecko i jest tańszy w utrzymaniu A na poważnie, płotek moim zdaniem pasuje do wyglądu domu. Jak już se pomalujecie chatę, to na pewno zrobi się ładna, sielska kompozycja. Ja bym tam się nie frustrował, że miał być klinkier... Też pościnałem wiele wydatków na pierdoły, które parę miesięcy wcześniej wydawały się must have. A i tak budżet przekroczony o 15% na etapie stanu surowego otwartego. trzymam kcuiki i pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.12.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Wreszcie zdecydowałem się na przeczytanie Twojego dziennika budowy. Po prostu dziś miałem ciut czasu i udało sie. Jest na prawdę super! ten styl (czyzbys była polonistka? ) i zdjęcia np. jak płacze krokwia.. sa super. Będę kibicował dalej Twoje budowie. Życzę mało kłopotów z pieskiem w nowym roku i wby wykończeniówka nie wykończyła Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Popatrzcie jakiego mam zdolnego męża. No jasne A jak kąpiele w tej wannie - domyślam się, że zupełny odlot Pies też fajny Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.12.2005 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 A jak kąpiele w tej wannie - domyślam się, że zupełny odlot Szczerze mówiąc nie wiem . Muszę chyba iść do psychologa, myśl o zapełniajacym się szambie nie daje mi się w takiej kąpieli zrelaksować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.12.2005 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Prześliczny jest Wasz piesek! Dzięki . Jest po prostu cudowny i oby taki został. Jego szczęście,że jest cudowny bo tylko to ratuje go przed moim gniewem jak coś przeskrobie. Kiedys też wstawałam w nocy do kotka, nakarmiłam palcem ( serkiem znaczy sie na palcu..... ) Na początku sztywno trzymałam się reguły ,że jak nie zje od razu zabieram miskę i następne karmienie później. Starczyło mi tej determinacji na dwa dni. Potem karmiłam go serkiem z paluszka, przygotowywałam ryż z mięskiem, marchewką. Niestety nie chciał jeść. Nie wiedziłam co robić. Dawałam mu mięso, które jadł u hodowcy. Myślę sobie czego tu jeszcz spróbować. Udało się, przepada za piersiami z kurczaka z makaronem . Cudności chłopaczek, niech Wam rośnie na pociechę Hmm... czterdziestokilowa pociecha . Nasz też najbardziej piszczał jak go w kuchni zamykaliśmy jak tylko zlikwidowaliśmy zagrodę pies ucichł Bezan również jest już grzeczny,ach te psiury zawsze postawią na swoim. A na poważnie, płotek moim zdaniem pasuje do wyglądu domu. Jak już se pomalujecie chatę, to na pewno zrobi się ładna, sielska kompozycja Aby płot zgrywał się z domem planuję jeszcze podbitkęi balustrady na balkony w tym samym kolorze. Jest na prawdę super! ten styl (czyzbys była polonistka? ) i zdjęcia np. jak płacze krokwia.. sa super. włefiara ze mnie jakich mało . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.01.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Bardzo łądne drzwi, tylko co na to pies, który teraz nie może już wszędzie wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 03.01.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Piesek idrzwi CODO!!!! Z tym że piesek ładniejszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Olka mąż zdolniacha Podziwiam A drzwi pieknie sie prezentują, fajne takie przytulne są Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2006 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Dziękujemy za miłe słowa-drzwi, pies, mąż.Bezan jakoś radzi sobie z nowymi zagrodami, jak tylko się je otworzy nie omieszka wcisnąć tam swojego nosa a potem reszty rozbrykanego ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.01.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 No Olciu z tym szambem i wielką wanną to Cię rozumiem. Choć u nas we wsi regułą jest wylewanie na trawnik a nie do beczkowozu za 130 zł. Może powinnam jak w tym przysłowiu "jeli wejdziesz między wrony...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 jak zwykle w pracy nie widze fotek... ale jak wroce do domu to odpalam i tez chce zobaczyc i drzwi i zdolnego męża i PSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Olka mordzia słodziutka on chyba nie może psocić A skrzynka na listy fajna jest Tez nie lubię falbaneczek i masy ozdóbek Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.01.2006 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Olka mordzia słodziutka on chyba nie może psocić A skrzynka na listy fajna jest Tez nie lubię falbaneczek i masy ozdóbek Pozdrówka Chyba byłam zbyt surowa, Bezan jeszcze nic nie zniszczył . Jego psoty to chwytanie za nogawki i podgryzanie ruszających się palców. Nieruchome wcale go nie interesują. W skrzynce jest miejsce na adres, musze druknąć i na płot ze skrzynką marsz . Pzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 I koniecznie zdjęcie skrzynki na płocie prosimy To przeciez są tylko niewinne harce a nie psoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts