Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ożesz mać z tym psem! Prawie jak z dzieckiem ;-)

No ale pies rośnie szybciej niż dziecko i jest tańszy w utrzymaniu ;-)

A na poważnie, płotek moim zdaniem pasuje do wyglądu domu. Jak już se pomalujecie chatę, to na pewno zrobi się ładna, sielska kompozycja. Ja bym tam się nie frustrował, że miał być klinkier...

Też pościnałem wiele wydatków na pierdoły, które parę miesięcy wcześniej wydawały się must have. A i tak budżet przekroczony o 15% na etapie stanu surowego otwartego.

trzymam kcuiki i pozdrawiam

Gerion

Wreszcie zdecydowałem się na przeczytanie Twojego dziennika budowy. Po prostu dziś miałem ciut czasu i udało sie. Jest na prawdę super! 8) ten styl (czyzbys była polonistka? 8)) i zdjęcia np. jak płacze krokwia.. sa super. Będę kibicował dalej Twoje budowie.

Życzę mało kłopotów z pieskiem w nowym roku i wby wykończeniówka nie wykończyła Was. 8)

Prześliczny jest Wasz piesek!

Dzięki :D .

Jest po prostu cudowny i oby taki został.

Jego szczęście,że jest cudowny bo tylko to ratuje go przed moim gniewem jak coś przeskrobie.

Kiedys też wstawałam w nocy do kotka, nakarmiłam palcem ( serkiem znaczy sie na palcu..... )

Na początku sztywno trzymałam się reguły ,że jak nie zje od razu zabieram miskę i następne karmienie później. Starczyło mi tej determinacji na dwa dni. Potem karmiłam go serkiem z paluszka, przygotowywałam ryż z mięskiem, marchewką. Niestety nie chciał jeść. Nie wiedziłam co robić. Dawałam mu mięso, które jadł u hodowcy. Myślę sobie czego tu jeszcz spróbować. Udało się, przepada za piersiami z kurczaka z makaronem :D .

Cudności chłopaczek, niech Wam rośnie na pociechę

Hmm... czterdziestokilowa pociecha :D .

Nasz też najbardziej piszczał jak go w kuchni zamykaliśmy jak tylko zlikwidowaliśmy zagrodę pies ucichł

Bezan również jest już grzeczny,ach te psiury zawsze postawią na swoim.

A na poważnie, płotek moim zdaniem pasuje do wyglądu domu. Jak już se pomalujecie chatę, to na pewno zrobi się ładna, sielska kompozycja

Aby płot zgrywał się z domem planuję jeszcze podbitkęi balustrady na balkony w tym samym kolorze.

Jest na prawdę super! ten styl (czyzbys była polonistka? ) i zdjęcia np. jak płacze krokwia.. sa super.

:oops: :oops: włefiara ze mnie jakich mało 8) . Dzięki.

Olka mordzia słodziutka 8) on chyba nie może psocić :roll: :-? :wink:

A skrzynka na listy fajna jest 8) Tez nie lubię falbaneczek i masy ozdóbek 8)

Pozdrówka 8)

Chyba byłam zbyt surowa, Bezan jeszcze nic nie zniszczył :) . Jego psoty to chwytanie za nogawki i podgryzanie ruszających się palców. Nieruchome wcale go nie interesują.

W skrzynce jest miejsce na adres, musze druknąć i na płot ze skrzynką marsz :D .

Pzdrawiam.