Olkalybowa 02.03.2006 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czy ktoś już wspomniał, że cudnie wyszła niebieska łazienka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.03.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 gratuluje przeprowadzki i ładnego domu jeśli mogę spytać na dzień dzisiejszy jak kształtują się wam koszta Około 200 tys. czy ja dobrze czytam? 200 tys. za obecny stan? No to dodałaś mi nadziei, bo jeden z wykonawców próbował mnie przekonywać, że 250 tys. to nam na pewno nie wystarczy. Pocieszył mnie nieco wykonawca, który wygrał "przetarg"- za wykonanie stanu surowego otwartego- ale bez dachu chce 16 000zł. Za ułożenie więźby wyjdzie jakieś 1900, zostaje jeszcze tylko pokrycie. A łazienka cudna- bardzo lubię niebieski, a w łazience wydaje mi się kolorem bardzo naturalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.03.2006 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 czy ja dobrze czytam? 200 tys. za obecny stan? Dobrze czytasz . Nie mamy kominka, centralnego odkurzacza, pompy ciepła, rekupatora i tych innych cudeniek, ale całe życie się bez nich obchodziłam wiec teraz też dam radę. Fajnie, jeśli można to wszystko mieć, ale nie zawsze ma się na to pieniądze. Ciężko jest szczególnie w etapie wykończenia domu rezygnować z rzeczy, które się nam bardzo podobają, na rzecz tych, na które nas stać. Ale to, że ma się swój własny kąt rekompensuje te wszystkie rezygnacje i tak naprawdę można zrobić coś fajnego tańszym kosztem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 czy ja dobrze czytam? 200 tys. za obecny stan? Dobrze czytasz . Nie mamy kominka, centralnego odkurzacza, pompy ciepła, rekupatora i tych innych cudeniek, ale całe życie się bez nich obchodziłam wiec teraz też dam radę. Fajnie, jeśli można to wszystko mieć, ale nie zawsze ma się na to pieniądze. Ciężko jest szczególnie w etapie wykończenia domu rezygnować z rzeczy, które się nam bardzo podobają, na rzecz tych, na które nas stać. Ale to, że ma się swój własny kąt rekompensuje te wszystkie rezygnacje i tak naprawdę można zrobić coś fajnego tańszym kosztem. No i ja własnie dokładnie tak samo planuje. Niestety pewnie bedzie troche drozej, bo moj Rafal ciagle w rozjazdach i czesto bywa, ze go caly tydzien nie ma, a moja praca to zazwyczaj 10 godzin dziennie ajeszcze musze ta budowe koordynowac Z tych cudeniek to u nas bedzie kominek z grawitacyjnym rozprowadzeniem ciepla wiec pare tysiaczkow dojdzie Ale myśle, ze jakos sie zbuduje Trzeba wto wierzyc - w koncu Olce sie udalo, wiec jest nadzieja i dla nas P.S. Łazienka super! Zawsze twierdziałam, ze polaczenia bieli i niebieskiego bedzie sie podobac i nie wyjdzie z mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jak?Pomożecie?... POMOŻEMY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 04.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Olka wielkie dzięki za info , będę dzwonić na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Pomożemy też! A niebieska łazienka śliczna! Wcale nie widać, żeby coś było krzywo, albo rozjechane... Bezan już nie jest kuleczką. Robi się z niego prawdziwy młodzian! A te dywany ze względu na jego łapska...super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2006 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dzięki dziewczyny. Skończyłyśmy malować pokoje, bez Waszej pomocy męczyłabym się do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Olka....nie było Cię na spotkaniu....a ja Cię szukałam.....http://manu.dogomania.pl/emot/swieca.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Olka....nie było Cię na spotkaniu....a ja Cię szukałam.....http://manu.dogomania.pl/emot/swieca.gif ...ale mi się miło zrobiło...dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.03.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 czy ja dobrze czytam? 200 tys. za obecny stan? Dobrze czytasz . Nie mamy kominka, centralnego odkurzacza, pompy ciepła, rekupatora i tych innych cudeniek, ale całe życie się bez nich obchodziłam wiec teraz też dam radę. Fajnie, jeśli można to wszystko mieć, ale nie zawsze ma się na to pieniądze. Ciężko jest szczególnie w etapie wykończenia domu rezygnować z rzeczy, które się nam bardzo podobają, na rzecz tych, na które nas stać. Ale to, że ma się swój własny kąt rekompensuje te wszystkie rezygnacje i tak naprawdę można zrobić coś fajnego tańszym kosztem. dzięki Olu Wierzę w takim razie, że i nam się uda. Również nie planujemy żadnych cudeniek typu rekuperator, pompa ciepła i odkurzacz bo myślę podobnie jak Ty. Będzie jedynie kominek z płaszczem wodnym- ze względu na dość niski koszt ogrzewania- mąż ma możliwość załatwienia taniego drewna więc szkoda byłoby nie skorzystać. A wykańczać też będziemy również w miarę możliwości własnymi rękami- tak jak obecne mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bardzo fajna i praktyczna melażowowa wykładzina Nie będzie widac paprochów i plamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2006 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bardzo fajna i praktyczna melażowowa wykładzina Nie będzie widac paprochów i plamek Mam nadzieję,że się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.03.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Przytulnie sie zrobiło u Ciebie..... No to możecie strzelać na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 No to możecie strzelać na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.03.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Przytulnie sie zrobiło u Ciebie..... No to możecie strzelać na podłodze... Zawsze możesz z Mirasem wpaść na małą strzelankę , szorstka nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.03.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Cudnie To super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 To cudnie, że super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.03.2006 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 To cudnie, że super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts