iga9 24.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja tam sie ciesze, ze nastapila mobilizacja i moge sobie cos u ciebie poogladc Dla mni i tak ostatnie zdjecie jest najcudowniejsze! A tak ogolnie to bardzo podoba mi sie wasza lampa nad wypoczynkiem i schody - po prostu bajka. Nawet nie wiedzialam, ze takie cuda mozne na allegro kupic (bo choc sporo tam kupowalam swego czasu to takich "budowalnych" dodatkow nigdy nie ogladalam. Gratuluje postepow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.04.2006 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dziewczyny dziękuję . Jak miło jest z Wami rozpoczynać dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.04.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No, no, no. Nawet nie wiedziałem, że taki ze mnie mobilizator. Od dziś możesz się do mnie zwracać Wielki Mobilizator. A tak na poważnie - chałupka cudna. Poręcz też już kupiliście? Jak będzie mocowana? Ale co tam chałupka przy takiej pięknej psinie. Ja też trzymam kciuki, żeby nic strasznego się nie stało. Więcej powinienem wiedzieć w czwartek po "poważnej" rozmowie w Urzędzie Gminy. Co w domu to już zobaczyliśmy ale co się dzieje w ogrodzie? Coś robicie, czy na razie sobie odpuszczacie z braku czasu? Serdecznie pozdrawiam i ucałuj ode mnie BEZANA, bo taki śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Olka, ale schody to masz zaje fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Olu jestem pod wrażeniem biforafterów!!!!!! Naprawde wiele sie zmieniło w Waszym domku. Jest juz bardzo domowo i przytulnie. A ten koleś jest uroczy! I ja jestem pod wrażeniem BIFORAFTERÓW. Qrcze cały efekt polega na wykończeniu całości. Połowa wrażenia to meble i firanki. Bomba. Gratulacje. Szybko Wam poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Olka wszystko masz fajne ale jak dla mnie najfajniejsze są schody Bomba, tez takie chcem i jeszcze bardzo mi sie podobaja te granaty w salonie na zasłonach i wypoczynkowych mebelkach, fajnie to wygląda Myślała, ze takie ciemne kolory tu i tu to moz ebyc troche przytłaczające akle jest super, lubietakie klimaty Fajnie że pokazałaś to samo wcześniej i teraz, jesr różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 25.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Wysłany : Wto Kwi 25, 2006 5:42 am Dziewczyny dziękuję . Jak miło jest z Wami rozpoczynać dzień . Olka, Ty naprawdę siedzisz przed kompem za dwadzieścia szósta rano?!?!?! Szacunek.... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.04.2006 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Wysłany : Wto Kwi 25, 2006 5:42 am Dziewczyny dziękuję . Jak miło jest z Wami rozpoczynać dzień . Olka, Ty naprawdę siedzisz przed kompem za dwadzieścia szósta rano?!?!?! Szacunek.... pozdrawiam Gerion to była 6:42am. Nie przestawiłeś sobie czasu w profilu. Mamy teraz czas (GMT + 2.00 hours) Kaliningrad, Poł. Afryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.04.2006 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No, no, no. Nawet nie wiedziałem, że taki ze mnie mobilizator. Od dziś możesz się do mnie zwracać Wielki Mobilizator. A tak na poważnie - chałupka cudna. Poręcz też już kupiliście? Jak będzie mocowana? Ale co tam chałupka przy takiej pięknej psinie. Ja też trzymam kciuki, żeby nic strasznego się nie stało. Więcej powinienem wiedzieć w czwartek po "poważnej" rozmowie w Urzędzie Gminy. Co w domu to już zobaczyliśmy ale co się dzieje w ogrodzie? Coś robicie, czy na razie sobie odpuszczacie z braku czasu? Serdecznie pozdrawiam i ucałuj ode mnie BEZANA, bo taki śliczny. Wielki Mobilizatorze, cieszę się, że chałupka się podoba . Poręczy jeszcze nie mamy. Podobają mi się ze stali nierdzewnej, ale nie podoba mi się ich cena. Jak by to było jakby poręcz była droższa od schodów . No nie wiem może i jest taka zależność i nic nowego nie odkryłam . Jakaś wizja już jest: nie więcej niż trzy słupki na biegu. Tralki na każdym stopniu nie przekonują mnie. Do tych trzech słupków przybijemy 3 dechy i będzie git. A jakie warunki będzie Wielki Mobilizator stawiał Urzędowi Gminy? W ogrodzie zielsko puszcza piękne zielone listki, na które spadł ostatnio deszcz randapu. Przesadzone zeszłej jesieni samosiejki niestety nie przyjęły się. Posadziliśmy sprezentowane drzewko, mam nadzieje, że się przyjmie. Bezan wycałowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.04.2006 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Olka, ale schody to masz zaje fajne byłam pewna obaw jak je zamawialiśmy. Na zdjęciu nie wyglądały imponująco. Jak przyjechały wyglądały lepiej, ale jak potraktowaliśmy je lakierobejca to się zaczęły dopiero podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.04.2006 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Olu jestem pod wrażeniem biforafterów!!!!!! Naprawde wiele sie zmieniło w Waszym domku. Jest juz bardzo domowo i przytulnie. A ten koleś jest uroczy! I ja jestem pod wrażeniem BIFORAFTERÓW. Qrcze cały efekt polega na wykończeniu całości. Połowa wrażenia to meble i firanki. Bomba. Gratulacje. Szybko Wam poszło po poście Żaby myślę, ale ja jestem tępa nie wiem, co to są biforaftery, post Mamonia zdopingował mnie do poszukania hasła w słowniku wyrazów obcych. Po chwili olśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.04.2006 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 i jeszcze bardzo mi sie podobaja te granaty w salonie na zasłonach i wypoczynkowych mebelkach, fajnie to wygląda Sama jestem zaskoczona, że te zasłony udało mi się tak dobrać. Myślałam początkowo, że będę musiała jeździć po sklepach z firanami z fotelem, aby dobrać odpowiedni kolor. Te białe ściany nawet fajnie wyglądają przy tym granacie. Przy doborze wszystkiego zależy mi na tym, aby rzeczy się ze sobą harmonizowały. Taka harmonia daje mi poczucie spokoju i sprawia wrażenie porządku. Np.regał na książki w salonie odpada, chyba żebym kupiła wszystkie takie same książki tzn. że wszystkie byłyby w jednym kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Olu jestem pod wrażeniem biforafterów!!!!!! Naprawde wiele sie zmieniło w Waszym domku. Jest juz bardzo domowo i przytulnie. A ten koleś jest uroczy! I ja jestem pod wrażeniem BIFORAFTERÓW. Qrcze cały efekt polega na wykończeniu całości. Połowa wrażenia to meble i firanki. Bomba. Gratulacje. Szybko Wam poszło po poście Żaby myślę, ale ja jestem tępa nie wiem, co to są biforaftery, post Mamonia zdopingował mnie do poszukania hasła w słowniku wyrazów obcych. Po chwili olśnienie ale sie uśmiałam.... Uwielbiam Cie Olcia za szczerość i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.04.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Wielki Mobilizatorze, cieszę się, że chałupka się podoba . Poręczy jeszcze nie mamy. Podobają mi się ze stali nierdzewnej, ale nie podoba mi się ich cena. Jak by to było jakby poręcz była droższa od schodów . No nie wiem może i jest taka zależność i nic nowego nie odkryłam . Jakaś wizja już jest: nie więcej niż trzy słupki na biegu. Tralki na każdym stopniu nie przekonują mnie. Do tych trzech słupków przybijemy 3 dechy i będzie git. A jakie warunki będzie Wielki Mobilizator stawiał Urzędowi Gminy? W ogrodzie zielsko puszcza piękne zielone listki, na które spadł ostatnio deszcz randapu. Przesadzone zeszłej jesieni samosiejki niestety nie przyjęły się. Posadziliśmy sprezentowane drzewko, mam nadzieje, że się przyjmie. Bezan wycałowany . Niestety to nie Wielki Mobilizator będzie stawiał warunki, ale to jemu(czyżby rozdwojenie jaźni ) będą warunki stawiali. Dziś ten wielki dzień, gdy będę wiedział czy mi pozwolą budować na działce, na której chcę postawić mój wymarzony. Jeśli chodzi o poręcz to nie jestem zwolennikiem stali nierdzewnej w wystroju domu, ale wszystko jest kwestią dopasowania do reszty. Już kilka razy widziałem elementy, których sam bym nie użył, a u innych wyglądały naprawdę super. Będzie dobrze Najważniejsze, że Bezan wycałowany Boję się tej rozmowy w Urzędzie Gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Boję się tej rozmowy w Urzędzie Gminy. Będzie dobrze. Dowiesz się na czym stoisz, to chyba lepsze niż trwanie w niewiedzy. Zaciskam kciuki a Bezan pazury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.04.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Olka, ale schody to masz zaje fajne byłam pewna obaw jak je zamawialiśmy. Na zdjęciu nie wyglądały imponująco. Jak przyjechały wyglądały lepiej, ale jak potraktowaliśmy je lakierobejca to się zaczęły dopiero podobać. A gdzie zamawialiście te schody - ta decyzja ciągle przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Olka, ale schody to masz zaje fajne byłam pewna obaw jak je zamawialiśmy. Na zdjęciu nie wyglądały imponująco. Jak przyjechały wyglądały lepiej, ale jak potraktowaliśmy je lakierobejca to się zaczęły dopiero podobać. A gdzie zamawialiście te schody - ta decyzja ciągle przed nami Na Allegro http://www.allegro.pl/item98428795__schody_bukowe_komplet_najtaniej_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Wielki Mobilizator pozdrawia . Jestem juz po rozmowie z p. kierownikiem referatu, bo panie szczebel niżej nie potrafiły udzielić mi rzetelnej informacji. Co zdanie to sobie zaprzeczały, ale były miłe. Za to p. kierownik to co innego. Co ja (dla przypomnienia Wielki Mobilizator ) pytanie, to on mi otwiera książkę z przepisami ( budowlanymi nie kulinarnymi ) i czyta. A potem do tego komentarz odpowiedni, żebym biedny żuczek zrozumiał co autor miał na myśli. No i zrozumiałem. Już wiem co zrobić żeby zdobyć pozwolenie na budowę i do tego bez większego kombinowania. Taką mądrą miał tą książkę . I w ten sposób być może Wielki Mobilizator przepoczwarzy się za czas jakiś w Małego Inwestora (choć przy moich gabarytach trzeba będzie popuścić wodze fantazji,żeby nazwać mnie małym) . A wiedzieć trzeba czytelnikom, że Wielki Mobilizator pragnie bardzo takiej przemiany. Pozdrawiam Olkalybowa puść kciuki, bo zsiniały Ci już zapewne, a drogiego memu sercu Bezana uściskaj mocno ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Olkalybowa puść kciuki, bo zsiniały Ci już zapewne, a drogiego memu sercu Bezana uściskaj mocno ode mnie oj to dobrze,że mogę te kciuki puścić bo bardzo są pomocne w codziennych obowiazkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 08.05.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Wiosenne pozdrowienia - o ile Szczęśliwa Posiadaczko własnego domu masz wogóle jeszcze czas i ochotę zaglądać na to forum. Słonko świeci - więc prace w ogrodzie pewnie pełną parą. Mam pytanie dotyczące schodów - w linku który załaczyłaś jest oferta na 16 stopni + wangi - u ciebie wangi nie widzę (Boże, czy ja kiedyś miałam pojęcie co to wanga?! ) - no i cena (1699 zł) nijak mi nie pasuje do 60 zł za trepa.... Ja chcę taką cenę za bukowe ale mam tych trepów 18. I bez wangi. Czy to można się dogadać? elastyczni tacy są? A propos wangi - nijak nie mogłam zapamiętać tej nielogicznej nazwy, aż mi dziecko przysłuchujące się dyskusjom schodowym znienacka zadało pytanie: A gdzie te schody mają tę wargę? No więc ja chcę schody bez wargi, całować ich nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts