Olkalybowa 08.05.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witaj magalena. Prace w ogrodzie nie są moim hobby, nie znam się na tym i jest to dla mnie czarną magią, poza tym pies wykopałby wszystko, co bym posadziła. Ze schodami było tak: mąż zadzwonił pod telefon podany przy ofercie. Opisał, jakie mamy schody, co chcemy. Pan poprosił o rozrysowanie trepów (wymiarów, podanie ilości) przesłaliśmy mailem, on wycenił. Nie musisz brać tego, co jest na allegro, my nawet nie licytowaliśmy. Ofertę z allegro potraktowaliśmy jedynie jako namiar na pana, który robi schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 11.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Olkalybowa szczęściaro..... Ile spokoju w ostatnich wpisach Domek pięknieje w oczach A Bezan jest Noooo ... Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Olu, pięknie ! Pięknie !!! Ale pokaż co dalej dzieje się u Ciebie, co nowego przybyło,. Pochwal się ! Daj oko nacieszyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.05.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ola czym gruntowaliście sciany i podłogę jak mieszkaliście a nie było pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Olcia, to ja nie wiedziałam ze byliście nad morzem To wtedy tyle piłaś???? Ta brązowa balustradka bardziej mi sie podoba. Ucałuj Bezana w srodek ryjka . Pawełka też możesz.... Ps. Pawełek ma seksowne łydki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ola czym gruntowaliście sciany i podłogę jak mieszkaliście a nie było pomalowane podłogę gruntowaliśmy najtańszym gruntem (castogrunt - Castorama), ściany Nobigruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ola czym gruntowaliście sciany i podłogę jak mieszkaliście a nie było pomalowane podłogę gruntowaliśmy najtańszym gruntem (castogrunt - Castorama), ściany Nobigruntem. Dzięki bardzo Ola jak dla mnie to lepiej wyglada ta druga balustrada, chyba stalowa z linkami pośrodku Kurcze ale wam te wasze schody fajnie wyszły A Benzan widac chyba nie bojący wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Olcia, to ja nie wiedziałam ze byliście nad morzem To wtedy tyle piłaś???? Ta brązowa balustradka bardziej mi sie podoba. Ucałuj Bezana w srodek ryjka . Pawełka też możesz.... Ps. Pawełek ma seksowne łydki.... Decyzje o wyjeździe podjęliśmy w 5 minut. Pawła brat mieszka w Gdańsku wiec mamy tam metę . Tam nie piłam, bo prowadziłam . Bardzo się cieszę, że brązowa balustrada przypadła Ci do gustu . Bezan pocałowany podobnie jak Paweł. Pawła łydki działają na mnie jak afrodyzjak. Nie jestem w stanie się im oprzeć, szaleję za nimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ola jak dla mnie to lepiej wyglada ta druga balustrada, chyba stalowa z linkami pośrodku Kurcze ale wam te wasze schody fajnie wyszły A Benzan widac chyba nie bojący wody Ta druga balustrada wydaje się taka lekka prawda? Bezan bardzo lubi wodę już za pierwszym razem załapał o co chodzi z pływaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ola jak dla mnie to lepiej wyglada ta druga balustrada, chyba stalowa z linkami pośrodku Kurcze ale wam te wasze schody fajnie wyszły A Benzan widac chyba nie bojący wody Ta druga balustrada wydaje się taka lekka prawda? Bezan bardzo lubi wodę już za pierwszym razem załapał o co chodzi z pływaniem . No właśnie Tez taka mi sie wydała, zresztą już szukałam podobnych ale nie wiem gdzie je kupić bo na pewno można kupic gotowe i zamontowąc a moim zdaniem są fajne I do drewnianych stponi mi sie bardzo podoba taka właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Olu, woda w morzu jeszcze zimna. Czy Bezan wziął morską kąpiel ? Czy raczej wycofał się ukradkiem ? Balustrada drewniana zdecydowanie lepsza ! A jeśli chodzi o kostkę brukową to również uważam, że skoro bardziej podoba Ci się taka o nieregularnych kształtach, to mąż Ci taką położy. Przecież kocha, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Schody masz cudne!!!! Co do balustrady nie będę się wypowiadała ! O nie!!! Jestem ostatnią osobą co to swoje zdanie wypowie, decyzje podejmie!! Kiedyś wydawało mi się ,że ja mam oko do "dobrych" rzeczy -Doświadczenia z zakupów w Lumpeksach, szmateksach-Zawsze coś na pierwszy rzut oka wlazło, a teraz , kiedy potrzebna cholera, to nijak decyzji podjąć nie umiem!!!Ale nie o tym chciałamCHCIAŁAM OPIEPRZYĆ ŻE NAD MORZEM BYLIŚCIE I NIE DALIŚCIE ZNAĆ!!!!Jeżeli nad Trójmiejskim,nie wybaczę, Jeżeli nad inszym pominę milczeniem i kalumnie odwołam!!!Nie ładnie, oj nie ładnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Olciu całusy dla Bezana Balustardy bardzo fajne choć w całkiem innym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2006 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Olu, woda w morzu jeszcze zimna. Czy Bezan wziął morską kąpiel ? Czy raczej wycofał się ukradkiem ? Balustrada drewniana zdecydowanie lepsza ! A jeśli chodzi o kostkę brukową to również uważam, że skoro bardziej podoba Ci się taka o nieregularnych kształtach, to mąż Ci taką położy. Przecież kocha, nie ? Bezan chętnie by się wykąpał, ale nie chcieliśmy go spuszczać ze smyczy. Było dużo ludzi ile byśmy musieli czekać zanimby się ze wszystkimi przywitał. Co do kostki...kocha oj, kocha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2006 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Ale nie o tym chciałamCHCIAŁAM OPIEPRZYĆ ŻE NAD MORZEM BYLIŚCIE I NIE DALIŚCIE ZNAĆ!!!!Jeżeli nad Trójmiejskim,nie wybaczę, Jeżeli nad inszym pominę milczeniem i kalumnie odwołam!!! Nie ładnie, oj nie ładnie..... Byliśmy nad morzem polskim-Bałtyckim- Trójmiejskim-Gdańskim, oj będę się smażyć w piekle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2006 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Olciu całusy dla Bezana Balustardy bardzo fajne choć w całkiem innym stylu Jak Ty całujesz Bezana to ja Ci ucałuję Abisia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.05.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Oj..to się doczekałaś!!!! Masz u mie przerąbane, przechlapne........Powinnaś mieć fatalne samopoczucie...i gigantyczne wyrzuty sumienia!!!!Ja tak chętnie sobie bym Bezana pooglądała!!!! A Fe!!! NIeładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2006 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Oj..to się doczekałaś!!!! Masz u mie przerąbane, przechlapne........ Powinnaś mieć fatalne samopoczucie...i gigantyczne wyrzuty sumienia!!!! Ja tak chętnie sobie bym Bezana pooglądała!!!! A Fe!!! NIeładnie! Już mam kaca przy następnym wyjeździe obiecuję dać znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Olciu całusy dla Bezana Balustardy bardzo fajne choć w całkiem innym stylu Jak Ty całujesz Bezana to ja Ci ucałuję Abisia . Abiś bardzo dziekuje i jest szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.05.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Zdjecie Benzana kulacegop sie w wodzie jest po prostu slodkie - jak caly on Chetnie bym go utulila Co do balustrad - ja jestem zwolenniczka stalowych. A w ogole to jestem pod wrazeniem twojego dzialanie w paintcie Kochana - moze jakis krtki kus dla komputerowych ciemnot. Wstawiasz tam zdjecie ( jak?) i na nim rysujesz? I jak ci takie proste linie wychodza? Jaka to dokalnie wesja programu? Elewacje tez ladnie ryszujesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts