Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

Witaj magalena.

Prace w ogrodzie nie są moim hobby, nie znam się na tym i jest to dla mnie czarną magią, poza tym pies wykopałby wszystko, co bym posadziła.

Ze schodami było tak: mąż zadzwonił pod telefon podany przy ofercie. Opisał, jakie mamy schody, co chcemy. Pan poprosił o rozrysowanie trepów (wymiarów, podanie ilości) przesłaliśmy mailem, on wycenił. Nie musisz brać tego, co jest na allegro, my nawet nie licytowaliśmy. Ofertę z allegro potraktowaliśmy jedynie jako namiar na pana, który robi schody.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola czym gruntowaliście sciany i podłogę jak mieszkaliście a nie było pomalowane :roll: :roll: :roll: :roll:

podłogę gruntowaliśmy najtańszym gruntem (castogrunt - Castorama), ściany Nobigruntem.

Dzięki bardzo :p

Ola jak dla mnie to lepiej wyglada ta druga balustrada, chyba stalowa z linkami pośrodku :roll: :roll: 8)

Kurcze ale wam te wasze schody fajnie wyszły 8) :p 8)

A Benzan widac chyba nie bojący wody :roll: :roll: :wink:

Olcia, to ja nie wiedziałam ze byliście nad morzem

To wtedy tyle piłaś???? :lol: :lol:

Ta brązowa balustradka bardziej mi sie podoba.

Ucałuj Bezana w srodek ryjka :D . Pawełka też możesz.... :wink:

Ps. Pawełek ma seksowne łydki.... 8)

Decyzje o wyjeździe podjęliśmy w 5 minut. Pawła brat mieszka w Gdańsku wiec mamy tam metę :D . Tam nie piłam, bo prowadziłam :( .

Bardzo się cieszę, że brązowa balustrada przypadła Ci do gustu :D .

Bezan pocałowany podobnie jak Paweł.

Pawła łydki działają na mnie jak afrodyzjak. Nie jestem w stanie się im oprzeć, szaleję za nimi :oops: .

Ola jak dla mnie to lepiej wyglada ta druga balustrada, chyba stalowa z linkami pośrodku :roll: :roll: 8)

Ta druga balustrada wydaje się taka lekka prawda?

Bezan bardzo lubi wodę już za pierwszym razem załapał o co chodzi z pływaniem 8) .

Ta druga balustrada wydaje się taka lekka prawda?

Bezan bardzo lubi wodę już za pierwszym razem załapał o co chodzi z pływaniem 8) .

No właśnie :roll: :roll:

Tez taka mi sie wydała, zresztą już szukałam podobnych ale nie wiem gdzie je kupić bo na pewno można kupic gotowe i zamontowąc a moim zdaniem są fajne :p

I do drewnianych stponi mi sie bardzo podoba taka właśnie 8)

Olu, woda w morzu jeszcze zimna.

Czy Bezan wziął morską kąpiel ? Czy raczej wycofał się ukradkiem ?

Balustrada drewniana zdecydowanie lepsza ! A jeśli chodzi o kostkę brukową to również uważam, że skoro bardziej podoba Ci się taka o nieregularnych kształtach, to mąż Ci taką położy. Przecież kocha, nie ? 8) :D

Schody masz cudne!!!! Co do balustrady nie będę się wypowiadała ! O nie!!! Jestem ostatnią osobą co to swoje zdanie wypowie, decyzje podejmie!! Kiedyś wydawało mi się ,że ja mam oko do "dobrych" rzeczy -Doświadczenia z zakupów w Lumpeksach, szmateksach-Zawsze coś na pierwszy rzut oka wlazło, a teraz , kiedy potrzebna cholera, to nijak decyzji podjąć nie umiem!!!

Ale nie o tym chciałamCHCIAŁAM OPIEPRZYĆ ŻE NAD MORZEM BYLIŚCIE I NIE DALIŚCIE ZNAĆ!!!!Jeżeli nad Trójmiejskim,nie wybaczę, Jeżeli nad inszym pominę milczeniem i kalumnie odwołam!!!

Nie ładnie, oj nie ładnie.....

Olu, woda w morzu jeszcze zimna.

Czy Bezan wziął morską kąpiel ? Czy raczej wycofał się ukradkiem ?

Balustrada drewniana zdecydowanie lepsza ! A jeśli chodzi o kostkę brukową to również uważam, że skoro bardziej podoba Ci się taka o nieregularnych kształtach, to mąż Ci taką położy. Przecież kocha, nie ? 8) :D

Bezan chętnie by się wykąpał, ale nie chcieliśmy go spuszczać ze smyczy. Było dużo ludzi ile byśmy musieli czekać zanimby się ze wszystkimi przywitał.

Co do kostki...kocha oj, kocha :p .

Ale nie o tym chciałamCHCIAŁAM OPIEPRZYĆ ŻE NAD MORZEM BYLIŚCIE I NIE DALIŚCIE ZNAĆ!!!!Jeżeli nad Trójmiejskim,nie wybaczę, Jeżeli nad inszym pominę milczeniem i kalumnie odwołam!!!

Nie ładnie, oj nie ładnie.....

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Byliśmy nad morzem polskim-Bałtyckim- Trójmiejskim-Gdańskim, oj będę się smażyć w piekle :oops: .

Zdjecie Benzana kulacegop sie w wodzie jest po prostu slodkie - jak caly on :D Chetnie bym go utulila :D

Co do balustrad - ja jestem zwolenniczka stalowych. A w ogole to jestem pod wrazeniem twojego dzialanie w paintcie :o Kochana - moze jakis krtki kus dla komputerowych ciemnot. Wstawiasz tam zdjecie ( jak?) i na nim rysujesz? I jak ci takie proste linie wychodza? Jaka to dokalnie wesja programu?

Elewacje tez ladnie ryszujesz :D :wink:

Pozdrawiam :D