Adriano Komputero 21.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Olu, wkręty można zamaskować kitem do drewna. Takim, jaki się stosuje przy łataniu szczelin w parkiecie. Są różne odcienie, można sobie dopasować. Ja nim maskowałam wkręty przy listwach podłogowych. Wyszło ładnie, nic nie widać A dla psiurka DUŻO ZDRÓWKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 21.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Pomyślałem o nawierceniu otworu wiertłem o średnicy troszkę większej od średnicy łba wkręta na głębokość powiedzmy 7 mm. Po wkręceniu wkręta można wbić w ten otwór mały kołeczek drewiany o długości około 5mm (taki "koreczek") który zakryje łebek wkręta... Trochę z tym zabawy (ale jeśli ktoś lubi się bawić to dlaczego nie ) - chyba jednak prościej z tym kitem, jak zasugerował Adriano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.05.2006 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Będę kitować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 21.05.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Będę kitować . No to ciśnij kitu ile wlezie Pamiętaj tylko żeby dobrać kolor odpowiedni do rodzaju desek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.05.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Będę kitować . Jak Ty będziesz tu kitować to ja przestanę czytać Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Fajne są i się nadaja . W mojej ocenie najciekawsze to: "krowa na łące", "duże słońce" - to największe, "ziemia w te dłuższe paski". A nad nimi "zdjęcie z innej beczki" Jak poręcz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Fajne są i się nadaja . W mojej ocenie najciekawsze to: "krowa na łące", "duże słońce" - to największe, "ziemia w te dłuższe paski". A nad nimi "zdjęcie z innej beczki" Jak poręcz? Pozdrawiam myślałam, aby powiesić parę zdjęć o tej samej tematyce, żeby jakiś ciąg zdarzeń był np.3 zdjęcia ze słońcem. Co do poręczy ryzykujemy bez dechy na górze jak będziemy łamać palce to się przybije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Będę kitować . Jak Ty będziesz tu kitować to ja przestanę czytać Pozdrawiamy Kitujesz prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Jak to fajnie sie oglada jak domek robi sie taki milutki...pojawia sie nadzieja, ze i z mojego - obecnego stanu rzeczy - bedzie kiedys domowisko... Na prawde fajnie wam to wszystko wyszlo. A Twoje zdjecia sa przepiekne, mozna galerie odtworzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Zdjęcia piękne, szczególnie z krową Ja bym się zdecydowała na 2 obrazki z piaskiem (o ile mnie wzrok nie myli), kojarzą się z ciepłem i ze słońcem. A psiak jest bombowy-może jego w antyramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 22.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ja też głosuję za krową jest piękna i kojarzy się z wakacjami. Słońce jest za zimne, a to ostatanie zdjecie wygląda jak przewód pokarmowy jakiegoś potwora takze z tego bym zrezygnowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 To ja tez za piaskiem. Ale jeziorko bardzo mi sie podoba! Zreszta to z krowa tez jes super zawsze mozesz zmieniac ekpozycje i robic wystawy czasowe I u ciebie widzialabym raczej ramki Olka - jakie robilas tynki. Jak cementowo wapienne i jestes zadowolona z wykonawcow to moze dalabys mi namairy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2006 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dziękuję Wam za głosy . Dawać te zdjecia w ramkach czy antyramach? Iga mam tynki cementowo-wapienne. Zadowolona nie jestem, bo miało być w miarę gładko, pan obiecywał, że załatwi piękny piaseczek, ale nie dotrzymał słowa i mamy na ścianach bruzdy od kamyczków. Ratowaliśmy się gipsowaniem, było z tym bardzo dużo roboty a i tak nie jest idealnie. No i ściany nie są idealnie proste. Nie wiem czyja to wina murarzy czy tynkarzy, ale skłaniałabym się do tej drugiej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Olu...marnujesz sie w tej robocie... Taaaakie piękne zdjęcia robisz!!!!! Od dawna to Twoja pasja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2006 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Olu...marnujesz sie w tej robocie... Taaaakie piękne zdjęcia robisz!!!!! Od dawna to Twoja pasja???? Trochę się już w to bawię, ale teraz jest apogeum, bo przy cyfrówkach to można szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 OLaci zdjęcia super wolę je na ścianach niż obrazy u Ciebie chyba bardziej pasowały by jakieś ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Co do zdjęć to na pewno bardzo dobry pomysł. Doradzam Ci więcej zdjęć, ale niewielkich np. 20 x 30 lub podobnych. Na pewno lepiej w ramkach niż w antyramach. No i oczywiście nie na całej ścianie, ale 4 do 6 sztuk na różnych wysokościach. No i jeszcze doradzam obowiązkowo z passe-partoutami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Olu, zdjęcia PIĘKNE ! Warto by było je pokazać i na ścianie powiesić. Bardzo dobry pomysł. Moim skromnym zdaniem ładnie wyglądałyby w prostych ramach, zawieszone grupowo w/g tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.05.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Zdjęcia planuje powiesić nad kanapą i na klatce schodowej, aby umilić wchodzącym wycieczkę na górę. Myslę,że w kuchni tez coś zawiśnie. Mamoniu, pomysł z passe-partoutami bombowy. Dziękuję Wszystkim za odzew, wiedziałam, że mogę na Was liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.05.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Musiałam otworzyć Słownik Wyrazów Obcych PWN PASSE-PARTOUT ( czyt.paspartu fr.) 1.stały bilet wolnego wstępu( do kina, teatru) 2.papierowe lub tekturowe obramowanie portretu lib fotografii 3.arkusz kartonu na który naklejasię odbitkę ilustracji No cóż, człowiek uczy się całe zycie.... Ps. po co Oli bilety wstępu na ścianach??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts