Olkalybowa 24.05.2006 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Żaba muszę Ci się przyznać,że w pierwszej chwili też wpadłam w popłoch czytając tą nazwę. Pomyślałam, że to kolejny biforafter . Przeczytałam jeszcze raz i jeszcze aż powoli zaczęło się rozjaśniać, w googlach wklepałam, aby się upewnić, co jest grane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 31.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Fajny domek, fajne zdjęcia, fajny ogród, wszystko fajne, a najfajniejszy psiak Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 09.06.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jak tam schody? Pochwalisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2006 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Jak tam schody? Pochwalisz się? Żadnych nowości w tym temacie nie mogę przekazać, bo od ostatniego wpisu nic się nie zmieniło, o przepraszam na miejscu jest spocznik. Położyliśmy także pasek wykładziny, aby pies się nie ślizgał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 13.06.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Słyszałem, że Tobie też Zając budował - i to w tym samym czasie co moją chatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Olka, a co z tymi mebelkami do łazienki, masz już, wybrałaś? Ja się waham między takimi a wiklinowymi i też zastanawiałam się jak brąz będzie się miał do niebieskiego - widzę, że ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2006 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Olka, a co z tymi mebelkami do łazienki, masz już, wybrałaś? Ja się waham między takimi a wiklinowymi i też zastanawiałam się jak brąz będzie się miał do niebieskiego - widzę, że ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze Wklejałam zdjęcie łazienki z szafką. Wiklina jest jaśniejsza to myslę,że będzie pasować idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2006 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Słyszałem, że Tobie też Zając budował - i to w tym samym czasie co moją chatkę A tak, tak czytałam u Magaleny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Piękna pustynia Olcia duzo dużo zdrówka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.06.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Gratulacje I dużo, dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2006 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Aga, tabaluga - bardzo dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 I ja przyłączam się do gratulacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.06.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Olu, GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.06.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 tak pod koniec stycznia jeden z pokojów na górze zostanie zasiedlony I bardzo dobrze że długo nie czeka pusty Pozdrówka i Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Bardzo fajnie, ze tak jest i w styczniu bedzie juz weselej w domciu. Jest to cos pieknego, ze mozemy pomoc aby stal sie kolejny cud. Zycze zdrowia i szczescia i cierpliwosci.... Co do domku, to znow sobie troche przypomnialam i znow mi sie podoba... A u nas dokladnie tak jak u Was bedzie z drzwiami na taras, bo tez za duza dziura i bedzie karton gipsem wypelniane....Ciesze sie, ze wyglada to dobrze i nie widac, ze cos bylo sztukowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 15.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 GRATULUJĘ !!! UWIELBIAM TAKIE WIEŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 U mnie też będzie boisko do siatki i tablica do kosza przyjedziesz do mnie z Pawełkiem i Mamoniem na mecz? Ale złoimy Wam tyłki! Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!!! wiedziałam że to tylko kwesia czasu i odpowiedniego strzału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 16.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ojojoj GRATULACJ To teraz oprócz boiska jakaś małą piaskownica musi się zmieścić - jak trawnik będzie marnie rósł to urządzisz ją w tych łysych plackach. Piaski u nas w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 16.06.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 GRATULACJE nowy domek -nowy potomek ,i to pierworodny Dużo zdrówka dla przyszłej mamy i maleństawa (wierna czytelniczka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2006 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Bardzo wszystkim dziękuję . Jeśli macie w zamiarze robić skalniak lub potrzebujecie do czegoś kamieni zapraszam Trzeba je tylko sobie pozbierać. U mnie też będzie boisko do siatki i tablica do kosza przyjedziesz do mnie z Pawełkiem i Mamoniem na mecz? Ale złoimy Wam tyłki! My jako goście nie na swoim boisku będziemy mieli trudniej, więc aby nas dodatkowo nie osłabiać Mamoń gra z Wami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts