zaba_gonia 16.06.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 . U mnie też będzie boisko do siatki i tablica do kosza przyjedziesz do mnie z Pawełkiem i Mamoniem na mecz? Ale złoimy Wam tyłki! My jako goście nie na swoim boisku będziemy mieli trudniej, więc aby nas dodatkowo nie osłabiać Mamoń gra z Wami . Poczekaj, niech to Mamoń przeczyta... będziesz miała przechlapane ps. nawet z cienkim Mamoniem wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Olkalybowa ale ty moze wystąp na tym meczu w roli śedziego Bo podejżewam że walka będzie zacięta a musisz dbać o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Olkalybowa ale ty moze wystąp na tym meczu w roli śedziego Bo podejżewam że walka będzie zacięta a musisz dbać o siebie W to lato zrobimy sezon przygotowawczy, aby w kolejne osiągnąć szczyt formy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2006 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 . U mnie też będzie boisko do siatki i tablica do kosza przyjedziesz do mnie z Pawełkiem i Mamoniem na mecz? Ale złoimy Wam tyłki! My jako goście nie na swoim boisku będziemy mieli trudniej, więc aby nas dodatkowo nie osłabiać Mamoń gra z Wami . Poczekaj, niech to Mamoń przeczyta... będziesz miała przechlapane ps. nawet z cienkim Mamoniem wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 No i bardzo BRAWO!!!!! Zasiedlanie chalupy...piękna perspektywa!!! Nie po to chalupy budujemy coby puste staly GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Olkalybowa ale ty moze wystąp na tym meczu w roli śedziego Bo podejżewam że walka będzie zacięta a musisz dbać o siebie W to lato zrobimy sezon przygotowawczy, aby w kolejne osiągnąć szczyt formy . A to rozumiem i będzie nawet dodatkowy zawodnik lub zawodniczka w drużynie A jak wda sie w mamę sportsmenle to przeciwnicy są bez szans no chyba że sie postarają o nowych członków do swojej drużyny Myślcie przeciwna drużyno Jeszcze zdążycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Olkalybowa ale ty moze wystąp na tym meczu w roli śedziego Bo podejżewam że walka będzie zacięta a musisz dbać o siebie W to lato zrobimy sezon przygotowawczy, aby w kolejne osiągnąć szczyt formy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Olu co u Was? Żyjecie po burzy? U nas było potwornie, słyszałam, że w Pobiedziskach mieliście to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2006 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Olu co u Was? Żyjecie po burzy? U nas było potwornie, słyszałam, że w Pobiedziskach mieliście to samo Nie wiem jak w Pobiedziskach ,ale u nas w Promienku tez było nieźle. Nie mamy jeszcze zamontowanych rynien spustowych więc woda lała się jak szalona. Obawiałam się, że zmyje naszą malutką jeszcze trawę. Bezan obszczekał burze i po jakimś czasie przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.06.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Więc mieliście szczęście. Promienko po drodze, więc myślałam, że Was też nawiedziła, ale jednak przeszła bokiem. U nas strasznie, w Pobiedziskach słyszałam, że też. Wkleiłam zdjęcia w moich komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Gratulki, z obniżenia zdolności kredytowej (czywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Gratulki, z obniżenia zdolności kredytowej (czywiście ). Oczywiście . dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 . U mnie też będzie boisko do siatki i tablica do kosza przyjedziesz do mnie z Pawełkiem i Mamoniem na mecz? Ale złoimy Wam tyłki! My jako goście nie na swoim boisku będziemy mieli trudniej, więc aby nas dodatkowo nie osłabiać Mamoń gra z Wami . Poczekaj, niech to Mamoń przeczyta... będziesz miała przechlapane ps. nawet z cienkim Mamoniem wygramy Że co ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.06.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Nie gniewaj się Mamonku, pliz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Nie gniewaj się Mamonku, pliz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.06.2006 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Coś ostatnio zaniedbałem Twój dziennik, ale powiadomienia nie dochodziły. Fajną i dużą macie tą pustynię. Już wiesz jak zagospodarować teren? Pozdrawiam i gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.06.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Na wysokości tarasu przy płocie kilka metrów żywopłotu, z czego to jeszcze nie postanowione. W głębi ogrodu na przeciw tarasu myślałam o jakimś parkanie i winorośli. Na samym końcu jakiś las. Po prawej blisko domu porzeczki , może uda mi się przemycić jakaś wisienkę- mąż nie lubi drzew liściastych i owocujących, bo przy nich dużo roboty. Po prawej w oddali mamy samosiejki brzóz i sosen. Myślę,że roślin będzie systematycznie przybywało, ale na razie musimy skupić się na domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.07.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Nie gniewaj się Mamonku, pliz. ja tez plizuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 . U mnie też będzie boisko do siatki i tablica do kosza przyjedziesz do mnie z Pawełkiem i Mamoniem na mecz? Ale złoimy Wam tyłki! My jako goście nie na swoim boisku będziemy mieli trudniej, więc aby nas dodatkowo nie osłabiać Mamoń gra z Wami . Poczekaj, niech to Mamoń przeczyta... będziesz miała przechlapane ps. nawet z cienkim Mamoniem wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts