kze 03.07.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Fajna ta akcja trawnik!! najbardziej podoba mi się ten ciagnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Olka Jak to się stało, że dopiero dziś przeczytałam Twój dziennik? Ale lepiej późno niż wcale, a od dnia dzisiejszego masz we mnie stałą czytelniczkę Zdecydowałaś już, jakie zdjęce powiesisz na ścianie w salonie? Ja miałabym z tym problem, bo wszystkie są rewelacyjne A firankę w kuchni mam dokładnie taką samą Tylko węższą, bo i okno węższe Bezan boski! Szczególnie w początkowym okresie Bo teraz to już piękny, wielki pies. Ucałuj go od... Korusi (to moja suczka owczarka niemiecka, 4 dni temu obchodziła 2 urodziny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.07.2006 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 a od dnia dzisiejszego masz we mnie stałą czytelniczkę Bardzo się cieszę . Zdecydowałaś już, jakie zdjęce powiesisz na ścianie w salonie? Ja miałabym z tym problem, bo wszystkie są rewelacyjne Niestety jeszcze nie. Na spacery z psem zabieram aparat i szukam inspiracji. Moje ostatnie dwa zdjęcia http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/widok1.JPG http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/widok2.JPG A firankę w kuchni mam dokładnie taką samą Fajnie . Ucałuj go od... Korusi (to moja suczka owczarka niemiecka, 4 dni temu obchodziła 2 urodziny) Dzięki zdjęciom poznałam ją wcześniej niż znałam Bezana. Niewątpliwie przyczyniła się do wybrania właśnie tej rasy. A powiedz jak przyjęła Pawełka? Jak wyglądały pierwsze dni no i jak teraz się dogadują? Bezan ma teraz 8 miesięcy i jest taki wylewny, że nie wiem, co to będzie, czy nie zrobi krzywdy. Jak glizda się urodzi to będzie miał rok i 2 miesiące, może trochę wydorośleje do tego czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oj, Kora też jest baaardzo przyjacielska i wylewna Zawsze brudzi gościom kurtki i spodnie kiedy się wita Pawełka przyjęła spokojnie. Na początku bardzo się dziwiła, że mamy takie małe coś, a potem zaczęła - i tak jest do dziś - lizać go po łapce za każdym razem jak wyjeżdżamy wózkiem na dwór. Tak się z nim wita. Wsadza nosa do wózka i to wszystko. Zobaczymy co będzie jak Paweł będzie siedział na trawie Zdjęcia robisz cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Mimo, że Wielki Mobilizator ma dużego doła, to stara się przypomnieć, że czas powiadomić wszystkich zagorzałych czytelników ( a wiem, że jest ich niemało) co nowego w domku. Zdjęcia super. Z racji tego, że teraz będę miał więcej czasu, mam zamiar odkurzyć mojego pół roku nieużywanego zenita i w końcu gdzieś się wybrać na weekendowe fotografowanie. Nie pamiętam, czy już gratulowałem potomka, ale nawet jeśli tak, to robię to ponownie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Mimo, że Wielki Mobilizator ma dużego doła, to stara się przypomnieć, że czas powiadomić wszystkich zagorzałych czytelników ( a wiem, że jest ich niemało) co nowego w domku. W domku nic się nie dzieje, bo Wielki Wykonawca (mężulek mój) wybył z domu na jakiś czas, ale jak wróci to ruszymy z kopyta. Będą balustrady na schodach i balkonach. Wielki Mobilizatorze, co za dół może mogę Cię z niego wyciągnąć? Zdjęcia super. Z racji tego, że teraz będę miał więcej czasu, mam zamiar odkurzyć mojego pół roku nieużywanego zenita i w końcu gdzieś się wybrać na weekendowe fotografowanie. Czekam na efekty . Nie pamiętam, czy już gratulowałem potomka, ale nawet, jeśli tak, to robię to ponownie. Nawet i ponowne gratulacje bardzo mnie cieszą, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.07.2006 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Mimo, że Wielki Mobilizator ma dużego doła, to stara się przypomnieć, że czas powiadomić wszystkich zagorzałych czytelników ( a wiem, że jest ich niemało) co nowego w domku. W domku nic się nie dzieje, bo Wielki Wykonawca (mężulek mój) wybył z domu na jakiś czas, ale jak wróci to ruszymy z kopyta. Będą balustrady na schodach i balkonach. Wielki Mobilizatorze, co za dół może mogę Cię z niego wyciągnąć? Zdjęcia super. Z racji tego, że teraz będę miał więcej czasu, mam zamiar odkurzyć mojego pół roku nieużywanego zenita i w końcu gdzieś się wybrać na weekendowe fotografowanie. Czekam na efekty . Nie pamiętam, czy już gratulowałem potomka, ale nawet, jeśli tak, to robię to ponownie. Nawet i ponowne gratulacje bardzo mnie cieszą, dzięki. Dół jest straszny, ale sam muszę zrozumieć pewne sprawy, bo osoba która powinna mi je wyjaśnić po prostu nie ma na to ochoty. Dzięki za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Dół jest straszny, ale sam muszę zrozumieć pewne sprawy, bo osoba która powinna mi je wyjaśnić po prostu nie ma na to ochoty. Dzięki za chęci. To zaciskam kciuki, żeby się wszystko poukładało jak należy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Olka twoje łany żyta sa naprawdę cudne Ty aparatu z rąk nie wypuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 12.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Olka - Ty fotografią się pasjonujesz czy się mylę? Jeśli się nie mylę, to duszyczki pokrewne jesteśmy! Piękną masz okolicę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Olka twoje łany żyta sa naprawdę cudne Ty aparatu z rąk nie wypuszczaj dziękuję, bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Olka - Ty fotografią się pasjonujesz czy się mylę? Jeśli się nie mylę, to duszyczki pokrewne jesteśmy! Piękną masz okolicę Pozdrawiam Oj tak uwielbiam fotografować. Wzrokowcem jestem i uwielbiam cieszyć moje oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.07.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Nowe zdjecia to kolejna rewelacja Prezentuj wiecej, to moze cos sobie od ciebie sciagne. Planuje w kilku miejscach w domu zrobic mini galerie zdjec A za pomyslnosc dzidzi i wasza trzymam kciuki Moze dzidzia bedzie wodnikiem tak jak ja Bedzie ciezka w dzicinstwie ale pozniej do rany przyloz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 zdjęcia super. Warto zrobić galeryjkę. Czekam na dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 olka, masz talent do tych zdjec...Kiedy i gdzie bedzie ta galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 olka, masz talent do tych zdjec...Kiedy i gdzie bedzie ta galeria? teraz trochę kaski brak, ale jak uzbieram, kupię takie wielkie kapcie jak w muzeum mają to Was zaproszę do salonu na ogladanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 olka, masz talent do tych zdjec...Kiedy i gdzie bedzie ta galeria? teraz trochę kaski brak, ale jak uzbieram, kupię takie wielkie kapcie jak w muzeum mają to Was zaproszę do salonu na ogladanie kapcie to ja mam, dawaj galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.07.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Kapcie tez mam... nawet takie na filcu w razie co hihi ale mysle ze wirtualnie nie porysujemy salonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.07.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Zdjęcia super. Też gustuję w takim guście Lepsze takie zdjęcia na ścianie niż replika jakiś tam Van Gogów. Pozdrawiam PS. Ale psa to Ci zazdroszę jak cholere. My planujemy zakup na wiosnę - tyż wilczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ola przejżałam sobie teraz twój dziennik i przypomniałam jak było na początku a jak jest teraz u was, róznica znaczna i już chyba nie Olkalybowa w drodze do domu a Olkalybowa w domu Fajnie mieszkacie , tylko nie zanalzałam zdjęcia z ujęciem całej kuchnie , ostatnie kilka postów z fotkami w twoim dzienniku to u mnie teraz krzyżyki tylko Mam pytanie co do wykładziny, czy lezy na betonie czy coś pod nią jest jeszcze Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts